Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיע התור שלי. מתגייס מחר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חבריי הפורום,

לאחר שדחו לי 5 פעמים את התאריך הגיע הזמן סוף סוף ואני מתגייס מחר.

ככל הנראה לכלל צהלי.

אשמח לשמוע ממכם טיפים, עצות, עובדות וכל דבר שיכול לעזור. (לקשור נעליים אני כבר יודע 8)איזה משפט של צעיר:lol:)

דברים חשובים שכדאי לקחת עימי?

תודה רבה, ושיהיה לי בהצלחה :)

ד"א יש עוד מישהו שמתגייס מחר במקרה?

:-) just smile
פורסם

לוחם?

בכל מקרה, חפש שרשור שפתח XPLANE בנושא, יש שם רשימות ציוד מטורפות.

עצה שלי? קח איתך נייר טואלת, או שניים - לפעמים בבסיסי טרונות מתעצלים למלא.

אה וכשאתה מודד נעליים תעשה את זה במחשבה שאתה הולך לרוץ בזה ושזה עושה יבלות מטורפות, אז אל תקח מידה גדולה, וגם תבקש מידה או 2 פחות מהמידה האזרחית.

רוצה עוד טיפים? יש ים בפורום מתגייסים בפרש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לוחם?

בכל מקרה, חפש שרשור שפתח XPLANE בנושא, יש שם רשימות ציוד מטורפות.

עצה שלי? קח איתך נייר טואלת, או שניים - לפעמים בבסיסי טרונות מתעצלים למלא.

אה וכשאתה מודד נעליים תעשה את זה במחשבה שאתה הולך לרוץ בזה ושזה עושה יבלות מטורפות, אז אל תקח מידה גדולה, וגם תבקש מידה או 2 פחות מהמידה האזרחית.

רוצה עוד טיפים? יש ים בפורום מתגייסים בפרש.

עזוב אותך הוא כתב כלל צהלי,המון בהצלחה למתגייס הטרי.

פורסם

האמת אני כבר בבית :)

ומאוד רציתי להיות לוחם ופשוט לא רצו לעלות לי את הפרופיל כמה שלא ניסיתי.

בקצרה, התחיל בטוב אתמול ונקווה שיימשך כך.

פורסם

טוב אז אחרי שבוע טירונות קשה במיוחד בבה"ד 13 בבית ליד, מי שניחש.. אז כן משטרה צבאית.

השאלה שלי האם כדאי לעשות בלאגן ולנסות לצאת (למרות הסיכוי הקלוש ביותר) או שבכל מקרה יש פה תפקידים טובים שאפשר לנסות להתקבל.

פתחו אצלינו מחלקה של שב"ס האם כדאי לנסות ללכת לשם או שזה לא טוב?

כל עצה תעזור אני מבולבל, מי שהיה וכרגע במשטרה צבאית אשמח למשוע ממכם.

תודה ושבת שלום.

פורסם
טוב אז אחרי שבוע טירונות קשה במיוחד בבה"ד 13 בבית ליד, מי שניחש.. אז כן משטרה צבאית.

השאלה שלי האם כדאי לעשות בלאגן ולנסות לצאת (למרות הסיכוי הקלוש ביותר) או שבכל מקרה יש פה תפקידים טובים שאפשר לנסות להתקבל.

פתחו אצלינו מחלקה של שב"ס האם כדאי לנסות ללכת לשם או שזה לא טוב?

כל עצה תעזור אני מבולבל, מי שהיה וכרגע במשטרה צבאית אשמח למשוע ממכם.

תודה ושבת שלום.

לפי המעט שאני יודע..

כן,יש שם תפקידים טובים במשטרה,כמו ימל"ת(משטרת תנועה,פשוט לא עושים יותר מידי) מצ"ח ועוד כל מיני יחידות מגניבות של המשטרה,תנסה להיות הכי טוב שאפשר ותגיע לכל מקום..

קשה לצאת?ממה שאני יודע כן,לא יודע אם בלתי אפשרי אבל בהחלט קשה.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אין עוד מישהו שיכול לייעץ קצת חברים בבקשה אני זקוק לעזרה, מישהו יודע איך השירות בשב"ס?

פורסם

אני שכן שלך בבית ליד, אני בצנחנים (במקום ימינה לבה"ד 13 אני שמאלה לצנחנים), תקשיב אחי, תנסה להתקבל לתפקיד טוב שם. יש שם כמה תפקידים מבאסים כמו מעברים, מדרי כליאה ושיטור, אבל גם תפקידים מעניינים כמו מצ"ח ולוכדי עריקים שהם בעקרון על אזרחי.

תלוי מה אתה מחפש בתפקיד שלך, אכפת לך מהיציאות הביתה או שאתה מוכן לשרוף ימים בבסיס?

פורסם

היציאות הביתה זה דבר מאוד חשוב לי, כי אמא שלי נכה ואבא שלי עובד אז אני רוצה שהיא תהיה כמה שפחות לבד בבית.

משטרה צבאית אני לא מוכן להשאר, הרבה מהקורסים לא פותחים לנו ורק בפלוגה היא מעברים ושיטור (דוחות).

אני לא נשאר שם זה בטוח, השאלה שנשאלת, מה היא הדרך לצאת משם, ויש אפשרות לעבור לשב"ס האם זה שווה?

פורסם

ברגע שיש לך אמא חולה, אתה תצהיר את זה ותקבל הת"ש, ברגע שיש לך את זה יעבירו אותך אוטומטית לתפקיד שבו תקבל את ההת"ש שאתה צריך לקבל, או שיוציאו אותך בכלל ממשטרה צבאית. יש לי חבר שאבא שלו נכה, עשו אצלו ביקור בית הוא הראה אישורים על ההגבלה של אביו ושהוא צריך לטפל בו והוא קיבל הת"ש 7, כלומר לינת בית מלאה והקלות משמעותיות בשירות.

פורסם

ואם צריך , אל תפחד לעשות בלאגן...

אין שום דבר טוב במ.צ. אם תשאל אותי , הברירה שלך היא בין לעשות את זה בדרך הקשה או בדרך הקלה.

בכל מקרה תעשה זאת בתבונה.

דהיינו , לקצר את ההליך הצבאי האיטי, הפרמיטיבי והמפגר ע"י חוות דעת אזרחיות ו/או כל התערבות אזרחית מקצועית אחרת.

אל תבנה על הצבא שידע לאבחן ולטפל במקרה שלך , פשוט אל....

פורסם

תגיד איפה אתה גר?

אני גר קרוב אליך בכפר יונה . בכל מצב אם אתה גר יחסית רחוק מהבסיס תבקש קל"ב , ושאתה צריך להיות אם אמא שלך כל יום ולעזור לה.

תוכל להוציא על זה ת"ש.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• תוכן חדש...