Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סופר לנסר גיר רגיל שנת 97 יש לצין כי האוטו שמור מאוד עשה רק 90000 ק"מ אני רוצה לשים לאוטו ציפ להגדיל את ביצועי הרכב בקטנה האם כדאי? המנוע יכול לעמוד בלחץ לא סטדרטי או שהוא ימות לי באמצע הלחיצה? צירפתי מס תמונות לחוויה של כולנו!

תודה ולילה טוב.

25032008.jpg

והנה הפיניש.jpg

18032008(002).jpg

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

נהניתי לראות את התמונות. צ'יפ ברכב לא מוגדש נותן כמעט כלום.

פילטר פתוח, אגזוז זרימה חופשית, בוכנות קלות, גלגל תנופה קל, קאמשפטים חמים, קרנק מתאים ומחשב ניהול עם צ'יפ יכול לעלות לך הספק עד כ-150-160כ"ס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טורבו לסוס, האם כדאי?

different day same shit...

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

יש לי פילטר פתוח קיט מקורי לסופר לנסר, יש לי אגזוז זרימה חופשית, כל השאר באיזו עלות מדובר?

ואגב תודה על המחמאה נצרף עוד כמה.

פורסם
נהניתי לראות את התמונות. צ'יפ ברכב לא מוגדש נותן כמעט כלום.

פילטר פתוח, אגזוז זרימה חופשית, בוכנות קלות, גלגל תנופה קל, קאמשפטים חמים, קרנק מתאים ומחשב ניהול עם צ'יפ יכול לעלות לך הספק עד כ-150-160כ"ס.

אשמל לשמוע מאיפה אתה מביא את הנתונים האלה.

1. לא זכור לי שגלגל תנופה משנה את הספק המנוע.

2.בוכנות קלות נותנות פחות אינרציה - אפשרות להעלות את המנתק - אבל מה זה עוזר אם אתה משאיר את השסתומים באותו משקל? את הקפיצים שלהם? את המרימים? מאיפה לך שהם יעמדו בעומס?

3. קאמשפטים חמים - כנראה שיעשו הבדל, או לפחות יזיזו את תחום הסל"ד האפקטיבי ממקומו לאיזור אחר על הקשת.

4. קרנק מתאים? קרנק מתאים למה? אם אתה מוריד משקל מהבוכנות אתה מוריד עומס מהקרנק - איזה עוד התאמות היית מציע לו?

5. לא ראיתי מעולם מחשב ניהול שאין בו צ'יפ

שוב, אשמח להסברים, גם האוטו האטמוספרי שלי רוצה :) כאלה שיפורים בהספק

רון.

נ.ב. אני שמח שנהנית לראות את התמונות - לאמא שלי יש אחת כזו לבנה, שנת 97, עם 117K אם מישהו מעונין - בה"פ

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אשמל לשמוע מאיפה אתה מביא את הנתונים האלה.

1. לא זכור לי שגלגל תנופה משנה את הספק המנוע.

לא משנה הספק מנוע, אבל נותן תגובה מהירה יותר לגז, כלומר יהיה אפשר לעלות את הטורים מהר יותר.

2.בוכנות קלות נותנות פחות אינרציה - אפשרות להעלות את המנתק - אבל מה זה עוזר אם אתה משאיר את השסתומים באותו משקל? את הקפיצים שלהם? את המרימים? מאיפה לך שהם יעמדו בעומס?

צודק, צריך גם לשנות שסתומים.

3. קאמשפטים חמים - כנראה שיעשו הבדל, או לפחות יזיזו את תחום הסל"ד האפקטיבי ממקומו לאיזור אחר על הקשת.

4. קרנק מתאים? קרנק מתאים למה? אם אתה מוריד משקל מהבוכנות אתה מוריד עומס מהקרנק - איזה עוד התאמות היית מציע לו? קרנק יותר קל עם מיסבים שיכולים לעמוד בטורים גבוהים יותר ויחס דחיסה גדול יותר.

5. לא ראיתי מעולם מחשב ניהול שאין בו צ'יפ

למען האמת צ'יפ זה סלנג, מחשב ניהול יש לו תוכנת ניהול שיושבת בסוג מסויים של זכרון קבוע (ROM, EEPROM וכד'). צ'יפ כוונה לתוכנת ניהול אחרת.

שוב, אשמח להסברים, גם האוטו האטמוספרי שלי רוצה :) כאלה שיפורים בהספק

רון.

נ.ב. אני שמח שנהנית לראות את התמונות - לאמא שלי יש אחת כזו לבנה, שנת 97, עם 117K אם מישהו מעונין - בה"פ

הערות שלי באדום.

במנוע אטמוספרי אפשר להעלות להספק באופן משמעותי ע"י העלאת סל"ד ויחס דחיסה. לצורך תפוקה מלאה זה כמובן דורש צנרת מתאימה (עבה יותר) גם ליניקה וגם לפליטה, יניקה קרה עם פילטר פתוח ואגזוז זרימה חופשית.

מערך שינויים הדרוש למנוע יכול להביא להספקים מאוד רציניים, מנוע 1.6 ללא טורבו יכול להפיק כ-160-180כ"ס, תוך קיצור משמעותי באורך חייו, אבל אם עושים את השינויים הדרושים ומשתמשים בחלקים טובים לצורך כך, המנוע ישאר די אמין.

כמובן שאפשר להוסיף גם טורבו ובכך לעלות באופן מאוד משמעותי מומנט.

הבעייה ששיפורים האלה עולים בכלל לא זול ויכולים בקלות לעבור מחיר מחירון של האוטו (כוונה לרכב ממוצע מתחילת-אמצע שנות ה-90').

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה לכולם על היעוץ, האמת לא היתה לי כוונה לעשות את האוטו מפלצת רק רציתי לדעת מה אני יכול להשים באוטו בקטנה אבל אני מבין ששיפור גורר שיפור וזה כבר בעיה:|

פורסם

בקטנה, אפשר אגזוז פתוח, פילטר פתוח (חשוב להקפיד על יניקה קרה אחרת רק תפסיד בכוח), מגנזיום, בלמ"ז ספורטיבי, צמיגים משובחים וכו'. דברים האלו ייתנו את מה שאת המחפש. לסלון, אפשר להוסיף כמה שעונים, כגון חום שמן, מד מתח, לחת שמן וכו'. זה גם מועיל וגם יפה.

פורסם

כול הכבוד על התשובות אלפא

מישהו אחר היה עונה לו כמו שרוב הפעמים עונים

"לך תחליף רכב" ותשובות בסגנון

אהבתי את הראש... סחטיין עליך

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

• תוכן חדש...