Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הגעתי עם רכבי {פג'רו קינג סולר} לתחנת דלק באור יהודה

שאלתי אם המתדלק{שבלי להעליב היה נראה לי קצת פגום} האם הוא יודע מה צריך למלא..ותשובתו הייתה שהוא שמע כבר את רעש המנוע ויודע שזה סולר...הכל הלך בסדר אני יוצא מן התחנה ותוך 100 מטר האוטו נתקע.

אני מסתכל בקבלה ואני רואה שהבחור תדלק 96!!!

כמובן שחזרתי בעצבים למקום והזמינו בחור ששאב לי את הדלק מהמיכל...ושוב פעם שטף עם קצת סולר את המיכל.

התחנה תדלקה לי בחזרה את הרכב{חשבתי שכפיצוי על 3 -4 שעות שאני שם לפחות יימלאו לי טנק מלא שזה תוספת של 100 ש"ח בערך למצב שהיה לי אך לא נורא

השאלה שלי היא האם יש סיכוי שהמנוע ניזוק כתוצאה מרשלנות זו?

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

סיכוי לנזק יש, מכיוון שלסולר יש אוקטן נמוך ובמנוע דיזל יחס דחיסה מאוד גדול. המזל שהיה לך גם סולר במיכל, אחרת, אני מניח הייתה יכול לראות ממה המנוע בנוי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המערכת דלק של רכבך מסוג מסילה משותפת והיא רגישה מאוד למים או בנזין, יתכן כי הנזק יתגלה רק בלשב מאוחר יותר ולכן כדאי שתבקש אישור או אסמכתא מהתחנה כי תודלק דלק לא נכון על ידם. ואם בתקופה הקרובה יתגלה פגם כשל במערכת הדלק שיקחו אחריות.

פורסם

"ולכן כדאי שתבקש אישור או אסמכתא מהתחנה כי תודלק דלק לא נכון על ידם."

דן אתה רציני ?. רק בעל תחנת דלק משוגע יתן לו אישור.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לדעתי , הבחור עצר בזמן , היה עוד סולר במיכל ולכן נזק לא נגרם !.ליתר בטחון עליו לשמור את חשבונית התדלוק שחלילה יצטרך להוכיח את הטעות בתדלוק הרכב.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

תשמור טוב טוב את הקבלה הלבנה ליום השחור! שם מצויין שם המתדלק, איזה דלק הוא תדלק וכמה. (מישהו אמר בימ"ש?)

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
אתמול הגעתי עם רכבי {פג'רו קינג סולר} לתחנת דלק באור יהודה

שאלתי אם המתדלק{שבלי להעליב היה נראה לי קצת פגום}?

"פגום"?

אתה שם לב באיזה מילה השתמשת?

הבחור נראה לך כמו איזה חפץ או סחורה פגומה?

אתה צריך להבייש בעצמך על שימוש במילים מהסוג הזה.

מה לעשות לא כולם נולדו מושלמים, כנראה אתה שיא השלמות, אם נתנו לך את היכולת לפסוק מי מאתנו בני האדם "פגום" או שלא!

חוצפן!

:evil:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הכוונה שלי הייתה שלא עצרתי בזמן אלה המנוע דמם לי תוך כדי נסיעה!

כמו כן הוצאתי מבעל המקום אישור בכתב בו הוא מאשר שבתחנת הדלק תידלקו לי בבנזין במקום בסולר...

ברצוני ללכת למכון בדיקה של מיציבושי....האם תוצאות המחשב במוסך יגידו לי בוודאות אם אין נזק לרכב?

או שגם אם ייצא שהכל תקין בכל זאת יכול להווצר כשל מערכתי עם הזמן.?

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

תתבע את בעל התחנה - מנסיון של חבר - בית המשפט הכיר בכל ההוצאות של הטעות של התדלוק

אני יודע זאת מהכיוון השני - בעל התחנה - חבר שלי והוא שילם 15K ש"ח על התביעה

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

אני יודע שרוב הנהגים מעדיפים לשבת באוטו בזמן התדלוק. אי מעקב אחרי מה שעושים עם האוטו שלי, בעני זאת הפקרה. אצלי אוטו זה בן משפחה ואני לא מפקיר את המשפחה שלי, לכן תמיד יוצא מהאוטו ומסתכל בקידה מה מתדלקים לי ואיך. ממליץ לעשות את זה לכולם.

פעם מתדלק חשב בגלל רעש של אגזוז שאצלי דיזל ורצה לתדלק סולר (למרות שיש מדבקה "דלק נטול עופרת בלבד"), לא נתתי לו לתדלק לאוטו שלי סולר...

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...