Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מפעיל את המזגן על סירקולציה חיצונית, ללא AC וכשהרכב מונע, יוצא ריח מחניק של שמן\דלק באופן קבוע.

זה לא נראה לי בעיה של סירחון בתעלות כי הריח יוצא רק כשהרכב מונע, אני חושד שזה קשור לנשם מנוע.

אשמח אם תוכלו לתת הצעות לפתרון הבעיה וכמו כן איך ניתן לבדוק שאין נזילות בנשם מנוע ושהכל תקין שם, יש בנשם גם את הפלסטיק הזה שנראה לי שאפשר לסובב (עם חור באמצע), מה זה?

דבר נוסף שיש לציין זה שכשעומדים ליד הרכב מבחוץ כשהוא מונע שמתי לב שיוצא ממנו אותו ריח חריף

פורסם

כנראה המנוע "זורק" שמן. בדוק את בית מסנן האויר ואת המסנו עצמו, ושים לב שאין שמן באיזור. אם יש - חייך אכלת אותה!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• ספונסר פורום
פורסם

מאד יכול להיות לפי התאור שלך שיש לך דליפה מנשם המנוע

שים לב מדובר בגזים רעילים ביותר שאתה נושם אותם בתוך הרכב

ולכן זה חשוב ממדרגה ראשונה לתקן דליפות של גזים בנשם בפרט ובסביבת המנוע

בכלל,ואתה נושם את זה .

תיתכן גם נזילת דלק מחיבורי הצינורות שבתא המנוע (תקלה שכיכה לפולו)וגם זה

דבר שמומלץ לא לנשום ,קרי אדי דלק ,שלא לדבר על אפשרות לשריפה .

הדברים האלו חשובים ,תקן אותם ויפה שעה אחת קודם .

צינור נשם דרך אגב עולה כ 150 שח.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...