Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף 4 צמיגים לפיאט פונטו.

כרגיל במקרים כאלו, מציעים לי 100 סוגי צמיגים החל מ-200 ש"ח לצמיג (סיני) ועד לכ-400 ש"ח לצמיג.

תמיד מתקבלת התחושה שמנסים לעבוד עלי, ולכן זקוק לעצה.

הציעו לי 4 צמיגי Good Year במחיר של 930 ש"ח (מבצע שמיבצע).

אם אקח את הסינים, זה יעלה רק 800 ש"ח.

האם נחשבים אלו צמיגים טובים ששווים השקעה? האם יש מקום מומלץ במרכז לרכישת צמיגים? האם באמת יש הבדל כזה גדול בין הסינים לבין היתר? ובקיצור- מה אתם אומרים?!?!!

תודה!

פורסם

כן, יש הבדל גדול.

אל תקנה צמיגים סיניים, אלא אם החיים שלך לא שווים לך עוד משה שקל (שמתקזזים על פני שלוש - ארבע שנים).

קנה צמיג מחברה מוכרת, ובדוק את תאריך הייצור (ארבע ספרות שמוטבעות על הדופן).

לדוגמה: 2507 - שבוע 25 של שנת 2007.

אגב, לא עוזר לכתוב "גודייר" (למרות שכל גודייר הוא פי 10 יותר טוב מכל סיני) אלא כתוב את שם הדגם שהציעו לך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בדרך כלל, הזולים ביותר הנם "צמיגי אנטון" שברח' יפת 88 יפו, טל' 03-6828584 או 03-5184353

ואתרם הנו www.anton-tires.net

כפי שכתב קודמי, אל תתקין צמיגים עלומי שם מסין ואל תשכח שההבדל לצמיגים טובים הנו זניח, בהתחשב שמדובר בלפחות 3 שנות חיי צמיגים שהם מה שמחבר את מכוניתך בביטחה אל הכביש.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

יעזור מאוד אם תגדיר את המידת הצמיגים שלך.

כמו שנאמר, אל תחשוב בכלל לחסוך בעיניין של צמיגים, מדובר בבטיחות ובחיים שלך ממדרגה ראשונה.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

תודה לעונים.

מידת הצמיגים 165/70R14.

לגבי תאריך היצור- מה נחשב נורמלי ומה נחשב ישן?

כמה שנות אחריות סביר לקבל?

המבצע עליו אני מדבר הוא באוטו דיפו והם מציעים 3 צמיגי גודייר במחיר של 4 ("רק מחר", חבר'ה).

תודה שוב.

פורסם

נורמלי נחשב לצמיג שגילו עד 6 חודשים. במקרים קיצוניים אפשר גם עד שנה, אבל בשום פנים ואופן לא יותר מזה.

סביר לקבל 4-5 שנות אחריות. חשוב להדגיש שברוב המקומות האחריות היא רק על כשל בייצור הצמיג ולא על פנצ'ר.

יש מקומות שבהם נותנים גם תיקון פנצ'רים חינם לתקופה מוגבלת יותר, אבל זה לא נפוץ.

ואגב 3 במחיר של 4 זה לא מבצע מי יודע מה... D-:

אולי 4 במחיר של 3 :)

:wink: זה התחיל כיונדאי קופה... אבל היום זה טוסקאני 8)
פורסם

אל תקנה באוטו דיפו - סתם יקר בלי שום הצדקה.

מקובל בשוק שהמחיר "האמיתי" של הצמיגים הוא חצי ממחיר המחירון כך שבד"כ זה 4 במחיר של 2. סתם לידע כללי.

מקום שאני ממליץ עליו בחום - מאוד מקצועיים והוגנים - "צמיגי רמת אביב", יש שם בחור בשם אייל (הבן של הבעלים, לו קוראים בועז).

הייתי שם מספר פעמים בעבר לקניית צמיגים ותיקון פנצ'ר, ותמיד קיבלתי יחס הולם ושירות נאות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

טעות כמובן שלי- 4 במחיר של 3.

אמנם אופיס דיפו נחשב יקר, אך אם הוא מציע 4 צמיגים של Good Year במחיר של 940 ש"ח, כולל התקנה, מדוע לא לקחת?

מבירור קצר שערכתי ברשת, המחירים של הגודייר לא נופלים מ-350 ש"ח לצמיג וכאן מקבלים צמיג במחיר של 235 ש"ח.

מה דעתכם?

פורסם

איזה דגם ?

זה כמו שתכתוב שמצאת פורשה ב 200,000 וזו ממש מציאה.

זו לא מציאה אם זו 914 משנת תרפפ"ו !

פורסם

הי אלון.

ממש לאחרונה צפיתי בכתבה בטלביזיה שנגעה לצמיגים סיניים.

מסתבר שיש דגמים מסויימים של יצרני צמיגים סיניים מסויימים שאסורים ליבוא לארץ.

יוסף נעים, שהוא (בתקוה שאני מדייק) יו"ר הצמיגאים בארץ (או משהו כזה), ניסה לקבל ממשרד התחבורה את שמות היצרנים והדגמים האסורים ליבוא, וגם הוא לא הצליח. נאמר לו שהמידע "סודי".

במצב כזה עדיף לקנות צמיג עם שם מוכר, ועדיף לא סיני, כי לך תדע מי אסור, מי מותר ומה האיכות האמיתית של צמיג סיני זה או אחר שמנסים למכור לך ב"מבצע".

יש פתגם שאומר: "איני מספיק עשיר כדי לאפשר לעצמי לקנות סחורה זולה"...

ויש מספיק יצרנים ידועים (ולא כולם יקרים, חלקם מוכרים במחירים "שפויים").

נסה לקבל חוות דעת מבעלי נסיון (וכמו שכבר כתבו, להתייחס לדגם ספציפי), ואפילו מסקר TIRERACK.

בהצלחה.

פיני.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

קופץ על האשכול:

מחפש 2 גלגלים לסקודה שלי, המידה היא 165/70R14, עכשיו הגלגלים שכרגע אצלי הוא של אליאנס. שני חדשים קדמיים. ושניים אחוריים ישנים.

החדשים של אליאנס והשניים האחורייים של גוד "שקר כלשהו" של חברת בת של אליאנס.

בקיצור להשים צמיגים מאותו דגם של אליאנס או שלהחליף למשהו ברמה בסגנון של GOOD YEAR?

נ.ב.

אני מדבר רק על החלפת שני צמיגים הישנים האחוריים.

הצמיגים החדשים הולחפו לאחרונה בגלל טסט.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...