Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה יכול להיות פצע כלשהו, יכול להיות דלקת גרון, יכול להיות סטרפטוקוק ויכול להיות עוד מליון דברים. אם זה כואב ברמה מציקה, ולא עובר תוך יום, גש לרופא. אתה עלול להצטער אם לא תעשה את זה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אף אחד כאן בפורום לידיעתי לא מוסמך לתת עצות על גבי התכתבות במיוחד לא עצות כמו קח אנטיביוטיקה.

גש בהקדם לרופא שיקבע את סיבת הכאב ולחוות דעת בהמשך טיפול.

הגוף שלך הוא לא איזה שפן ניסוי של הפורום.

אבי.

פורסם

כן אני יודע, כבר ביום ראשון הייתי אצל הרופא משפחה, אמרו לי יש סטרפ ועשו משטח. יום שלישי חזר המשטח אמרו לי ווירוס. כיוון שהכאב בגרון היה בלתי נסבל חשבתי אולי יש לי פצע פיזי שגורם לזיהום. הלכתי לרוא ואמרו לי היום שפעת. יש לי חום שעולה ויורד ואני באמת מתכוון לגרגר קצת מי מלח.רק שאלה- איזה יחס מים מלח? האם מלח מסיס במים קרים, או שצריך לחמם ולחכות שיתקרר?

ד"א רציתי לקחת אופטלגין ואמרו לי שכבר לא משתמשים כל כך באופטלגין בגלל תופעות לוואי גרועות שהתגלו, עד כמה התופעות גרועות? כמה הן שכיחות בכלל האוכלוסיה? האם מדובר בסתם היסטריה (ע"ע וויוקס)?

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

מלח מתמוסס יותר טוב במים חמים. כמה מלח ? כמה שאתה מסוגל לסבול (ברוסיה מגרגרים מי ים).

לאופטלגין יש הרבה אלרגיות, אשתי למשל כמעט עברה לעולם שכולו טוב בגלל אופטלגין...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
כולה דלקת גרון. קח אנטיביוטיקה

במיוחד בתופעה הזאת מנסים להלחם, כאשר אנשים מתים בבתי חולים מחיידקים עמידים וכאשר מנסים כמה שפחות להשתמש בה, אף אחד בעצם לא מנסה להפסיק.

כמה וכמה תוכניות היו על כך שהיום כל אמא בכאב קטן או וירוס קטן ישר רצה לדחוף לילד אנטיביוטיקה !!!

החיידיקים רק הולכים ומגלים יותר ויותר עמידות ועוברים מוטוציות, ואנחנו על כאבי גרון לוקחים ישר אנטיביוטיקה....

זה מה שמנסים לחנך ילדים מהגן בתוכנית שהייתה לא מזמן "אנטי אנטיביוטיקה", עשו השוואה עם ילדים והורים ממדינות בארופה ששם אנטיביוטיקה זה רק בוירוס קיצוני. חבל.

פורסם

אנטיביוטיקה אני בקושי לוקח זה בסדר. הייתי כבר על פרפאן יומיים וחצי עד שגיליתי שאין לי סטרפ'. אני כבר במצב יותר טוב, זוועה, אבל יותר טוב. מקווה להבריא בקרוב.

פורסם
אנטיביוטיקה אני בקושי לוקח זה בסדר. הייתי כבר על פרפאן יומיים וחצי עד שגיליתי שאין לי סטרפ'. אני כבר במצב יותר טוב, זוועה, אבל יותר טוב. מקווה להבריא בקרוב.

בטח התכוונת לרפאפן.

בבקשה, דוגמה של שימוש באנטיביוטיקה ללא כל צורך.

הרופא נתן לך או על דעת אצמך?

תרגיש טוב ובקרוב!

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מקווה שאתה מרגיש יותר טוב . אבל אם הרופא שלך נתן לך רפאפן אחרי שידע שזו דלקת ויראלית ולא חיידקית הייתי מחליף רופא.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
בטח התכוונת לרפאפן.

בבקשה, דוגמה של שימוש באנטיביוטיקה ללא כל צורך.

הרופא נתן לך או על דעת אצמך?

תרגיש טוב ובקרוב!

רפאפן, הרופא נתן לי ל10 ימים. אמרו לי להפסיק כשגילו שזה שפעת.

מקווה שאתה מרגיש יותר טוב . אבל אם הרופא שלך נתן לך רפאפן אחרי שידע שזו דלקת ויראלית ולא חיידקית הייתי מחליף רופא.

הוא הורה לי להפסיק עם הרפא' כשהוא גילא שזה ווירוס. באמת, מה זה הזלזול הזה ברופאים?

פורסם

אני אסכם לך את כל העניין .

אתה הולך למות !!! זו מחלה סופנית .

בעוד כיומיים יהיה סופכה =(

סתם בצחוק .

אולי זה יכול להיות בצחוק או לא אבל אלכוהול מחטה הרבה מהחיידקים בגוף האדם , אולי בכל זאת תנסה ...

בהצלחה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...