Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב מסוג יונדאי אלנטרה, ואני מעוניין לסוע מכפר סבא לראשון לציון וחזרה, אני נוסע על סל"ד נמוך כל הדרך. מישהו יכול בבקשה להעריך כמה תעלה לי נסיעה כזו? זה משהו כמו 50 קילומטרים.

תודה מראש.

פורסם

כתור אחד שנוהג באלנטרה 04 , צריכת הדלק שלה לא כ"כ נמוכה , דיי גבוה למשפחתומטית זבל ...

אתה צריך לציין איזה שנה הרכב שלך .

ויהיה לי דיי קשה להעריך לך את זה חכה למבינים יותר =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

פרט לסוג הרכב ומצבו התחזוקתי, יש עוד נתונים המשפיעים על צריכת הדלק. למשל: האם אתה נוסע בשעות העומס או כשהכביש פנוי ואתה יכול לנהוג במהירות חסכונית. ההבדל יכול להיות מאוד משמעותי. בצע חיפוש בפורום "צריכת דלק" אולי תמצא שם נתונים.

פורסם

מדובר על כ-30 ק"מ לכל כיוון אם אני לא טועה. אם אתה לא נוסע בשעות של פקקים ובהנחה שהרכב שלך עושה כ-1:12 נניח, מדובר על 5 ליטר כלומר כ-30+ שקלים. אם תתקע בפקקים זה יכול גם להגיע ל-40 נניח.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הרכב נראה לי עושה משהו יותר קרוב ל 1:10.5

או משהו בסגנון .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

למה לא 1:10.57372?

תן לי לחדש לך, הרכב עושה בין 1:8 ל-1:14 בשימוש רגיל, תלוי בשימוש. עירוני בלבד - קרוב יותר ל-1:8, בין עירוני מובהק - קרוב יותר ל-1:14. כך שלך תדע.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...