Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב : פורד פיאסטה דינמיק 16V, גיר אוטומאטי שנת 98'

הבעיה התחליה די מזמן ונפתרה לפרקים, אבל חזרה

לפני שנתיים בערך הכנסתי את הרכב למוסך והם טענו שיש נזילת מים, כל פעם הם גילו מקום אחר סה"כ שלושה מקומות - לא עזר

אח"כ משאבת מים - לא עזר

אח"כ אמרו שהתרמוסטט נתקע על מצב סגור וצריך להחליף אותו - זה דווקא כן עזר !!!

בכל מקרה נסעתי לי איזה שנה בסבבה (כי לקח שנה עד שנפתרה הבעיה, כל פעם זה היה בסדר כמה זמן אחרי זה התחרבן עוד פעם)

כל מקרה אתמול אני נוסע לי בסבבה, ואז נעמד ברמזור והחום מתחיל לטפס --- טיפס עד 75% בערך שזה לא נורמלי לרכב שבדר"כ התקין שלו זה על 25%

כל מקרה הגעתי בדקתי מיים -- לא חסר

ואז ניסיתי משהו שאיזה מוסכניק אמר לי, לנסות לשחרר לחץ ע"י פתיחה של המכל עיבוי בפולסים כאלה >> החום ירד ל 25% אחרי ששיחררתי את כל הלחץ ויצאו שם מלא בועות אוויר

עכשיו אבא שלי טוען שיש לי בריחת מים איפשהו וזה יוצר בועת אוויר ואז אין סירקולציה (הוא מבין בזה, אבל לתקן לא בא לו)

היום בבוקר הייתי במוסך הוא שאל אותי מה הבעיה הסתכל פה שם, ואמר תשמע יש לך ראדיאטור סתום אם החום עולה רק כשאתה ברמזור או פקק, תעשה ניקוי יהיה בסדר

לפני שאתם שאולים, אצלי באוטו עשיתי מעקף על ה"ברז חימום" וזה מחובר ישיר עכשיו

תודה מראש

צחי

פורסם

אם היתה לך נזילה של מים היה איבוד של נוזל קירור וסביר להניח שגם היית רואה טיפות מתחת לרכב.

לגבי חום הרכב - אתה בטוח שהמצב התקין של הרכב הוא באזור רבע הסקאלה? ברובם המוחלט של הרכבים שראיתי מד החום צריך לעמוד יציב על אמצע הסקאלה ולא ברבע. לדעתי יש סיכוי סביר שהתיקון שעשו לך לטרמוסטט כלל בעיקר הסרה שלו לחלוטין.

לדעתי יש עוד כמה גורמים שיכולים לגרום להתחממות הרכב בעמידה בפקק מלבד רדיאטור סתום. כדאי לבדוק לעומק לפני שמשלמים על פירוק, ניקוי, הרכבה ונוזל קירור חדש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפי דעתי חום תקין, החץ אמור להיות באמצע המחוג (בסביבות 80-90 מעלות). רבע, יכול להעיד שטרמוסטט תפוס על מצב פתוח ושלוש רבעים שתפוס במצב סגור. אני משאר שהבעייה היא בטרמוסטט שתפוס במצב ביניים.

כמו כן ממליץ לבדוק אם הרדיאטור אינו סתום.

נ.ב. בכותרת היה צריך לשרום גם שנת ייצור והדגם של אוטו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אז מה אתם מציעים, כי אין לי כוח ללכת למוסך ועוד פעם לשמוע את הזיוני שכל שלהם

ש 90% מהזמן הם מנחשים לדעתי....

ולגבי החלפת תרמוסטט אני מאוד מקווה שהוא לא הסיר אותו לחלוטין כי הוא אמר בפירוש אני מחליף לך.....

בכל מקרה אם יש לכם מישהו מומלץ באזור המרכז (ת"א, בת ים, ראשון) או באזר באופן כללי אשמח לקבל המלצה

על מוסכניק טוב

תודה,

פורסם

יש בחור עם ידי זהב שקוראים לו בני ל.

שלח לו ה"פ ותסביר לו מה הבעיה. אני בטוח שאם תגיד לו שצביקה-פיק מהפורום שלח אותך (והאמת היא שגם אם לא) הוא יפתור לך את הבעיה על הצד הטוב ביותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

השעון חום אצלך אמור להיות כל הזמן ( כמובן לאחר שהתחמם ) על חצי כמו שכבר אמרו

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...