Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנושא בלם יד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חבר שלי יש לו סובארו wrx של אבא שלו.

הוא נכנס לסיבוב והרים בלם יד פעם ראשונה הוא הרים.

הוא רוצה לדעת מה יוכול לאיות הנזק לרכב ועים זה פעם ראשונה חייב שהיה נזק?

פורסם

אני חושב שעיקר הנזק הוא יהיה שחיקת הגלגלים...לא נראה לי שזה הורס את המנוע

תקנו אותי אם אני טועה:roll:

פורסם

גלגלים, ציריות, ברקסים, כל מה ש"מחזיק את הגלגל", האמברקס, אפשרות למנוע אם הוא עושה פנייה שכזו לאורך זמן[חוסר שמן בצד הנגדי לפנייה].

בקיצור, לעשות את זה כמה שיותר =]

וכשמתחילים לשמוע רעשים, לקפוץ למוסך ולמשכן כלייה.

----

פורסם

אבא שלו אמיץ מאוד אם הוא נותן לו WRX (אני מניח שהוא נהג חדש). הנזק יכול להיות החל משחיקה מוגברת של צמיגים ועד שחיקה מוגברת של חוליות עמוד השדרה שלו לאחר שיתנגש בעמוד. בהצלחה בבגרות בלשון!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הנזק לרכב תלוי בעיקר באופי הטופוגרפי של העצם שהוא יתנגש בו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אני חושב שעיקר הנזק הוא יהיה שחיקת הגלגלים...לא נראה לי שזה הורס את המנוע

תקנו אותי אם אני טועה:roll:

בגלל שבמקרה הזה בולמים גלגלים שמחוברים גם למערכת ההנעה באופן ישיר אולי יש נזק אפשרי גם למערכת ההנעה.

אני בטוח שאחד הטכנים שביננו יוכל לתת תשובה טובה יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מזל שיש google translator... :?

ומה זה האמברקס?!

אולי זה הכינוי של עצירה עקב פגיעה בחזיר בר?

אני מקוה שאלו שעונים יודעים על מה הם עונים...

לגופו של עניין ומעבר לעובדה שהמעשה לא כ"כ חכם (בלשון המעטה...), ביצוע נכון של התמרון בהחלט מגביר בלאי ושחיקה אבל לא אמור לגרום נזק.

ביצוע לא נכון יכול לגרום לנזק לבלם היד עצמו (בלם-יד = הנדברייק, למי שצריך תרגום...), לגיר (דיפרנציאל או אחד המכלולים האחרים, אם לא לוחצים על הקלאץ'), לגלגלים, בולמים, משולשים, דלתות, קורות וכו' (אם נכנסים בעמוד, מדרכה, גדר וכו'...) או לגב או לראש (תלוי באיבר שנפגע או ניזוק אחרי תמרון לא מוצלח...)

אולי כדאי שחברך יפנה לאחד מבתי הספר לנהיגה מתקדמת, שם יוכל ללמוד באופן בטוח ולקבל תשובות...

שי

פורסם
בגלל שבמקרה הזה בולמים גלגלים שמחוברים גם למערכת ההנעה באופן ישיר אולי יש נזק אפשרי גם למערכת ההנעה.

אתה צודק בהחלט, כפי שכתבתי לגבי לחיצה על הקלאץ'.

כמובן שגם בחיבור הקלאץ' כדאי לשמור מפני מכות חזקות מדי...

שי

פורסם

יכול להיות הרבה נזק.. בעיקר שכלי..

לא לשכוח שהרכב הזה (במידה והוא קיים ) הוא אחד המטוסים עם רישוי לכביש

"אמברקס" במהירות גבוהה + נהג לא מיומן = תחשבו לבד

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

• תוכן חדש...