Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לצרוב דיסק לרכב באיכות כמה שיותר טובה.

הדיסקים הם רב פעמיים של SONY (לפי מה שהבנתי בגלל שהוא עבה יותר(רב פעמי) האיכות טובה יותר.

אני יודע שMP3 הם איכות חרא.

אם אני צורב דיסק AUDIO רגיל אבל מקבצי MP3 האיכות נשארת אותו הדבר?

איפה סיומת אני צריך להוריד כדי לקבל שירים רגילים ולא MP3 ובאיכות מצויינת.

תודה.

פורסם

תוריד שירים בפורמט wave.

או FLAC ותמיר אותם לwave באיכות הכי טובה,כי עוד לא ראיתי HU שתומך בקבצי FLAC.

אם יש לך קובץ MP3 באיכות גרועה לא משנה איך תצרוב אותו הוא ישאר גרוע.

ולפי מה שהבנתי מקריאה בפורמים שונים כולל זה,יש הרבה HU שאם אתה משאיר את האופציה של מולטי סשן (צריבה רב פעמית על אותו דיסק) מאופשרת בדיסק אז הHU לא יקרא את הדיסק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם אתה לא רוצה MP3 אתה פשוט משתמש בתוכנת צריכה שלך באופציה של צריבת דיסק מוזיקה.

אני לא שמעתי על זה שMP3 זה איכות פחות טובה, נשמע לי גם לא נכון.

כי גם אם אתה צורב את הקבצים כמוזיקה, אז הצורב בעצם הולך אותם לפקודות מוזיקלים וצורב אותם.

ואם אתה צורב MP3 אז אתה צורב אותם כקובץ והנגן (רדיודיסק) הופך אותם לפקודות מוזיקלים, ככה שעם נגן טוב זה לא אמור להשפיע בכלל.בכל אופן, את האיכות אתה יכול לשנות בשיר, אבל אתה צריך ציוד וידע מקצועי בשביל זה.

יש לי חבר דיג'י הוא הסביר לי את זה פעם, זה המון עבודה וזה לא פשוט... אתה צריך לשמוע את השיר ו"לנקות" את הליכלוכים שבו ולהוסיף צלילים איפה שחסר.

פורסם

אכן קובץ MP3 הוא קובץ באיכות נמוכה כי הוא קובץ דחוס,אם המרת קובץ באיכות טובה למשל FLAC לMP3 מידע הולך לאיבוד,והאיכות יורדת,עם זאת גם יורד משקל הקובץ.

ברגע שאתה ממיר את הקובץ אין דרך חזרה,המידע נעלם ואי אפשר לשחזר אותו,אז אם יש לך קובץ MP3 באיכות נמוכה לא יעזור מה תעשה אי אפשר להפוך אותו לקובץ באיכות טובה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש לי רעיון מקורי מאוד :

תקנו דיסקים מקוריים .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

דיסק אמפי 3 אף פעם לא היה איכותי כמו רגיל . גם בפורמט רגיל שאתה צורב אז זה לא כמו מקורי. אני מכיר מישהוא שעושה עריכה דיגטלית וצורב על דיסק בפורמט רגיל שזה באמת כבר רמה מעל הכל ושומעים מצויין אבל עדיין אין כמו מקורי.

פורסם

ששכתי לציין שאם את מוריד שיר בפורמט רגיל ואז צורב זה לא כמו שאתה צורב מקורי לדיסק צריבה שהיה זהה לו ב 99 אחוז.

פורסם

אם עשו ריפ לדיסק (בצורה הנכונה) ושמרו אותו בפורמט לוסלס (lossless) כמו ape,flac התוצאה זהה לחלוטין לדיסק המקורי.

לכן אחרי שאתה מוריד קבצים שקודדו כך, וצורב אותם אל CD (יש תוכנות שיודעות לצרוב את הקובץ ישר, כלומר את ההמרה ל-WAVE הן מבצעות בעצמן) התוצאה זהה לדיסק המקורי.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

זה משהו שכנראה אני לא אבין אנחנו רודפים אחרי מערכות מטורפות בכמה אלפים רבים ולחלקנו ההשקעה מגיעה כבר למספר עם חמש ספרות אבל על דיסקים מקוריים אנחנו לא מוכנים לשלם אני מכליל גם את עצמי בבעיה

אבל אני יותר אוהב להכין דיסק עם מספר שירים של אמנים שונים כי חוץ מהלהקה שאני באמת אוהב אני לא שומע דיסקים מלאים ואת שלה אני כן קונה

למה תמיד אנשים מוותרים על הדברים החשובים גם כן במערכת כמו כיוונים טובים בניות איטום ודיסקים מקוריים?!?!

sound connecting people

פורסם

נניח יש לך 100 דיסקים באיכות גבוהה (אייפים ופלאקים, וגם צרובים ממקורי) תעשה חישוב גס כמה זה היה עולה, כל הדיסקים הללו אם היית קונה אותם מחנות - בין 4000 עד 6000 ש"ח - הנה לך דואל מונו של ג'נסיס חדש עם אחריות :). :idea:

הרי זה מובן מעליו שדיסק מקורי זה הכי טוב, אבל לפעמים יש סדרי עדיפויות איך לחלק את התקציב.

ובבקשה, לכל אלו שזורקים כאן "לך תקנה מקורי" - כל הדיסקים ברכב שלכם מקוריים?? לא נראה לי.

פורסם

מעבר לכך שזה בלתי אפשרי למצוא דיסק מקורי כמו שאתה רוצה (שיר מפה שיר משם, ולא בהכרח של אותה להקה) :roll:

אז בשביל שיר אחד או במקרה הטוב חמישה שירים, אני צריך לקנות דיסק? לא נראה לי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...