Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה כ"ס יש באוטו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי האוטודטה יש 3 סוגים (לא כולל הטורבו).

1.8L עם 90 כוח סוס

2.0L עם 115 סוסים

ועוד דגם 2.0L GS עם 136 סוסים.

מדובר על דגם מנוע FS.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

116 כ"ס ב- 6,000 סל"ד ו- 17.6 קג"מ ב- 4,500

עפ"י נתוני יצרן רשמיים ועפ"י קטלוג Automobil revue הידוע בכינויו "התנ"ך"

יום טוב...:-)

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

קודם כל תודה לכם, שנית זה האוטו של אמא שלי ואני סתם רוצה לברר כמה כ"ס יש לו.

זה 2000 סמ"ק (ברשיון כתוב 1991) שנת 1999 מנוע: FS

אז כמה כוח?:? חח..

פורסם
:lol::lol::lol:

כן אמור להיות רשום.

ותקרא מה שאנשים כותבים שלך!

מנוע FS-

136 סוסי פוני :wink:

כי כל אחד אומר משהו אחר.

ואני מקווה שזה באמת 136. אני אבדוק ברישיון

תודה לכולם! :-D

פורסם
אני מבין שאתה לא מכיר את האתר הזה טוב.

בקרפוליו זה לא מחולק לפי שנים של רכבים אלא לפי שנת יציאת הדגם, במקרה של 626 הנ"ל שנת 92.

עברתי גם על שאר הדגים בעלי מנוע 1991cc ולא מצאתי איזכור אחד לדגם של 626 עם 136 כ"ס.

מה שכן, האתר הזה טועה מאוד בחלק מהרכבים ונותן שם נתונים מוזרים בעליל - לכן צריך לקחת את התשובה משם בערבון מוגבל.

מאיפה אתה השגת את הנתון הזה?

האמת אני מכיר את האתר די טוב, ובגלל זה אני יודע שלפעמים אין לו את כל הנתונים.

הרי גם ברור לשנינו שהגרסא של 99' היא דור שונה מהגירסא של שנת 92'...

איך אני השגתי את הנתון? פשוט, היה לי רכב כזה בזמנו.

סמוך עלי שאני יודע כמה כ"ס יש לרכבים שברשותי, מה גם שלא צריך להיות חכם יותר מדי כי זה פשוט רשום ברישיון הרכב.

פורסם

הונדה אקורד, סובארו B4, מזדה 6

ולא דימיינתי את זה..., ד"א גם אם מסתכים על הנתונים היבשים יש למאזדה יתרון קל עם 11 שניות ל100 וזמן טוב יותר עד 60 קמש בגלל המשקל הנמוך יותר של ה626 לעומתם.

פורסם

ואני מקווה שזה באמת 136. :-D

מה זה משנה? הרי הרכב לא יסע פתאום אחרת. אם עד היום הרגשת שהרכב מהיר לך או איטי זה יהיה בדיוק אותו דבר, גם אחרי שאתה יודע כמה כ"ס יש.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
הונדה אקורד, סובארו B4, מזדה 6

ולא דימיינתי את זה..., ד"א גם אם מסתכים על הנתונים היבשים יש למאזדה יתרון קל עם 11 שניות ל100 וזמן טוב יותר עד 60 קמש בגלל המשקל הנמוך יותר של ה626 לעומתם.

ממש לא, נהגתי בכל הרכבים האלו מספר לא מבוטל של זמן, המאזדה 626 מרגישה מאוד עצלה לעומתם, כמובן לא משהו קריטי, כי בכללי מדובר ברכב מצויין.

• תוכן חדש...