Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי פולו שנת 97 -דגם מנוע AEX .

לאחרונה התחילו רעשים בעת סיבוב ההגה , בדקתי שמן הגה וראיתי שחסר קצת .

שאלתי הראשונה איזה שמן הגה צריך לרכב הנ"ל, יעזור סוג וחברה .

שאלתי השנייה הבחנתי שהנזילה היא ממשאבת שמן הגה .

האם כדאי לקנות מפירוק , לשפץ את המשאבה הקיימת(אם יש כזו אפשרות, ז"א האם משפצים משאבות הגה- היכן משפצים משאבות הגה , איפה שמשפצים סטרסטרים ואלטרנטורים או במקום אחר ? ).

או לקנות משאבה חדשה , באם למישהו ידועות עלויות ,אשמח לקבל .

בתודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

לפותח השרשור ולדוד שלום.

ע"פ הוראות היצרן והספרות הטכנית ברכבי VAG או לפחות ברכב הספציפי הזה יש להשתמש בנוזל ייעודי של היצרן למערכות הידראוליות ולהגה כוח.

מק"ט היצרן לשמן זה הינו G 002 000. הנוזל מגיע באריזות מינימאליות של 1 ליטר והוא לא זול. תוכל לרכוש בחברה.

לגבי כדאיות שיפוץ המשאבה (במידה ואכן היא הבעיה) פנה למוסך רון, אני בטוח שהוא יוכל להציע לך את שלל הפתרונות הרלוונטיים.

פורסם

פנה למוסך רון הוא פתר בעייה במשאבה ברכב של אבי לאחר שהינו בטוחים שצריכים להחליפה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

היה לי נסיון עם המשאבה הזאת (אולי קצת שונה יש לי 1.6 ) בטעות במוסך אחרי שהתחילו רעשים אמרולי שצריך להחליף משאבת הגה,מצאתי בפירוק מהתחלה הם נתנו לי אחד לא מתאימה,אבל אחרכך החלפתי והכל עובד רק שהבעיה בסוף הייתה בתפוחי הגה!! המשאבה עלת לי בארך 400-450 לא זוכר בדיוק.

פורסם

חוזר לעדכן לגבי תוצאת נזילת שמן הגה ממשאבת ההגה .

היום לקחתי את הרכב למוסך , הוא ראה שיש נזילה מאיזור המשאבה .

הוא שטף את האיזור עם "גרניק" עם מים .

שוב הנעתי את הרכב הוא ראה בדיוק מהיכן הנזילה .

כיבתי את המנוע שוב , הוא פירק בורג שמתחבר למשאב הגה וראה שחסר שם "שייבה" אחת צריך להיות שם שתיים והיה ראה שייבה אחת .

הוא הוסיף שייבה - לבורג קוראים "בנג'ו והוא הסביר לי שצריך להיות שני "שייבות" .

מילא לי שמן הגה , וראינו שאין יותר רעשים בעת סיבוב ההגה ואין כלל נזילה .

עלות התיקון 120 ש"ח .

Sound Stream -Trantula 800.2

• תוכן חדש...