Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלות ביאריס T ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיוון שאני יודע שיש פה כמה אנשים בעלי יאריס T, רציתי להעלות כמה בעיות שיש בריכבי ולדעת האם אתם גם מכירים את הבעיות.

בעיה ראשונה: בנסיעה ברוורס, ברקס עדין --> קולות חריקה של הברקס, לא יודע למה זה מגיע רק במצב הזה אבל זה קיים.

בעיה שניה: בהעברות הילוכים, בעיקר אם אני מעביר מהילוך שני/שלישי בקצה הטורים להילוך חמישי, ההילוך לא נכנס טוב ויש כחחחחחק של חיכוך לא בריא ...

בעיה שלישית: מדי פעם, אם אני נועל בטעות את הדלת שאני נוהג, אני לא יכול אחר כך לפתוח אותה ואני צריך לצאת מהדלת של ליד הנהג ...

לאחר זמן מה שאני חוזר לאוטו המנעול כן נפתח ...

קיצור תקלות מוזרות וגם מפתיעות מעניין אם גם אחרים פה נתקלו בזה ...

לילה טוב

ניב

פורסם
בהעברות הילוכים, בעיקר אם אני מעביר מהילוך שני/שלישי בקצה הטורים להילוך חמישי, ההילוך לא נכנס טוב ויש כחחחחחק של חיכוך לא בריא ...

אני קצת גונב לך את הת'רד (לינון: זה כמו בורקס, אבל עם '): האם רצוי להעביר הילוכים ככה? אותי לימדו שתמיד תמיד תמיד מעבירים דרך כל ההילוכים (אלא במקרים... אממ... מיוחדים... :lol:). אני באמת לא רואה שום סיבה להעביר משני לחמישי - לא הרווחת כלום לדעתי.

פורסם

רק בקשר לנעילה, הייתה לי אותה בעיה (הייתה לי בעיה כללית עם הנעילה),

כשאתה נועל עם השלא הנהיגה היא חשמלית, זאת אומרת בעזרת המוח של הנעילה, כשאתה נועל מבפנים זה נעילה מכנית (אמנם אח"כ זה מתחבר גם לנעילה של הדלת השניה בעזרת המוח אבל הזזת הכפתור היא מכנית), לך למקום שמתמחה בנעילות ואזעקות, הם יפתחו לך את הדלת ויסדרו לך שהכפתור יזוז עד הסוף כשאתה פותח מבפנים ואז זה יעבוד, ככה בדיוק היה לי.

בלי קשר אני חושב שת'רד זה מקומו בפורום הטכני, להבא כתוב את ההודעה במקום המתאים שיהיה קצת סדר.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

מכל התקלות שציינת, העניין של החריקה בברקס ברוורס - קיים גם אצלי (ביאריס T הכוונה, חס וחלילה לא ב- MR ). באמת מוזר. אם יש לך פתרון אשמח לשמוע...

עידן

---

פורסם

שותפים לשתיים מהתקלות ...

מקווה שביום ראשון הכל יפתר.

בקשר לפורום, אני מאמין שפה יש הרבה בעלי יאריס שמסתכלים בפורום וכיוון שרציתי לשנוע אם התקלות משותפות לעוד בעלי יאריס ולאו דווקא לדעת עצות טכניות, אז אני מאמין שפה זה המקום הראוי ...

פורסם
שותפים לשתיים מהתקלות ...

מקווה שביום ראשון הכל יפתר.

בקשר לפורום, אני מאמין שפה יש הרבה בעלי יאריס שמסתכלים בפורום וכיוון שרציתי לשנוע אם התקלות משותפות לעוד בעלי יאריס ולאו דווקא לדעת עצות טכניות, אז אני מאמין שפה זה המקום הראוי ...

יש לך רק שותף אחד כי תומר הוא לא בעלים של TS...

:-)

פורסם
כיוון שאני יודע שיש פה כמה אנשים בעלי יאריס T, רציתי להעלות כמה בעיות שיש בריכבי ולדעת האם אתם גם מכירים את הבעיות.

בעיה ראשונה: בנסיעה ברוורס, ברקס עדין --> קולות חריקה של הברקס, לא יודע למה זה מגיע רק במצב הזה אבל זה קיים.

בעיה שניה: בהעברות הילוכים, בעיקר אם אני מעביר מהילוך שני/שלישי בקצה הטורים להילוך חמישי, ההילוך לא נכנס טוב ויש כחחחחחק של חיכוך לא בריא ...

בעיה שלישית: מדי פעם, אם אני נועל בטעות את הדלת שאני נוהג, אני לא יכול אחר כך לפתוח אותה ואני צריך לצאת מהדלת של ליד הנהג ...

קיצור תקלות מוזרות וגם מפתיעות מעניין אם גם אחרים פה נתקלו בזה ...

לילה טוב

ניב

1. תופעת הברקס החורק ברבס קיימת בכל ה TS-ים, לא מדובר במשהו בטיחותי או תקלה.

2. בנוגע להילוכים - או שמדובר בתקלה כלשהיא בגיר או שתיזמון הלחיצה על הקלאץ' אצלך לא מבריק.

הנעילה המרכזית היא מקורית או התקנה מקומית ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אכן תקלות חמורות ביותר , במיוחד העברת ההילוך משני לחמישי שזה דבר שעושים כל הזמן בערך.... מזכיר לי שנכשלתי בטסט ראשון בגלל העברה משני לחמישי בטעות.... :p

גם הרעש החרישי מהברקס ברוורס חמור ביותר ולדעתי מצריך ריקול של כל דגמי טויוטה מאז ומעולם...

בקשר לכפתור בדלת, הרכב שלך עבר תאונה למיטב זכרוני. אולי זה קשור?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עיתוי הלחיצה על הקלאצ שלי תקין בהחלט ואין לי כל ספק שהבעיה היא בהעברה ...

כמו כן הגיר שלי מרגיש פחות חלק מאשר אני זוכר מהנסיעות מבחן, יש הרגשה של משהו לא חלק גם בתפקוד נורמלי, לעיתים קרובות הרוורס לא נכנס אלא בכוח (ועם קול חריקה כמובן)

אייל פורסם: שישי נוב' 14, 2003 21:15 נושא ההודעה:

--------------------------------------------------------------------------------

אכן תקלות חמורות ביותר , במיוחד העברת ההילוך משני לחמישי שזה דבר שעושים כל הזמן בערך.... מזכיר לי שנכשלתי בטסט ראשון בגלל העברה משני לחמישי בטעות....

גם הרעש החרישי מהברקס ברוורס חמור ביותר ולדעתי מצריך ריקול של כל דגמי טויוטה מאז ומעולם...

בקשר לכפתור בדלת, הרכב שלך עבר תאונה למיטב זכרוני. אולי זה קשור?

הרכב שלי בסך הכל קיבל מכה בפינה ולא בשום חלק אחר (דלת או קרוב אליה) ואני ספק שזה בגלל זה.

והחשש שלי הוא לא הרעשים הנדירים יחסית אלא המחשבה שאולי משהו לא תקין וזה יגרור בעיה בהמשך, כמו כן, כיוון שחברת הליסינג עדיין לא טיפלה ברכב, יכול להיות שאפשר עדיין לתקן את הרכב תוך כדי אחריות וזה יחסוך להם.

בכל אופן אני בעד מה שלא תקין לסדר. בעיקר שזה על חשבון הליסינג.

פורסם

קיים גם אצלי. בנוסף קיימת מן צרימה מתכתית קלה בשניות הראשונות של הנסיעה, מכיוון הגלגל הימני קדמי וכמו"כ בבלימה ראשונה, שנייה לאחר שהרכב קר.

בפעם היחידה שהעברתי מהילוך שלישי לחמישי לא חשתי בבעייה הנ"ל.

לא קרה לי.

• תוכן חדש...