Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 626 4 דל' עם אלטרנטור 80A

חיווט אם אני לא טועה או 4 או 8 גייג'

היה לי סאב סרווין וגה 300 RMS ולפעמים כשהיו באסים ממושכים אז המגברים היו נכבים לכמה שניות ואז ממשיכים לעבוד ושוב עובדים כמה שניות ועוצרים ל 2-3 שניות

שמתי L7 והדבר קרה לא רק בבאסים ממושכים אלא כל כמה שניות ממש

בסופו של דבר, אני לא יכול להנות כרגע מסאב ברכב

אני מאמין שהבעיה היא במע' החשמל

ממה הבעיה נובעת ?

מה אני יכול לעשות ברכב כדי לפתור בעיה זו ? 3 הגדולים? חיזוק אלטרנטור? קבל ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הכל מופיע בחתימה

גם הקיקר שהגביר את הסרווין וגה (300 RMS) וגם ה PG שהגביר את הקיקר (750 RMS) עשו את התקלה

פורסם

אני לא בטוח לגבי הכבל, יש לי כבל 2 גייג' 5 מטר לא מחובר שאני יכול לחבר אותו אבל השאלה היא אם זה מקור הבעיה

הבעיה היתה קיימת גם בצריכה כללית של 500W

פורסם

מוזר מאוד מאוד מאוד. אצל אחי על המערכת חשמל המקורית של טויוטה קורולה 2005 עובד BTL עם מונו של 1500WRMS ב-1 אוהם, והיא עדיין סוחבת איכשהו, אבל כלום לא נכבה (רק עד שבאמת סוחטים את מערכת החשמל והוולטאז יורד מחתח ל-10 והמגבר 4 ערוצים נכנס לפרוטקשן) :roll:

אני לא אומר שזה טוב, אבל בכל מקרה תבדוק את העניין. אולי באמת המצבר גמור, אולי הכבלי חשמל שלך לא מעבירים מספיק חשמל כנראה. L7 מערכת מקורית כן אמורה לסחוב.

בכל מקרה מציע לך לעשות 3 הגדולים ולחבר את ה-2 גייג, ומשם כבר תראה מה קורה, ותחזור לעדכן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא שדרגת בקורולה את 3 הגדולים ?

(ד"א, אתה ממש מבייש את ה- BTL כשאתה מגביר אותו רק עם 1500W, נסה 3-4KW ותראה מה הוא יודע לעשות)

פורסם

בקרוב.

בכל מקרה, לא, אחי לא שידרג כלום. כלום, ממש כך. זה גרוע, אבל זה מה שיש כרגע (כח מבחינה פיזית, כסף ועוד סיבות כאלו ואחרות).

כמו שאמרתי, בקרוב שידרוג אלטרנטור + מצברים + מונו (זה כבר תלוי בכסף).

אגב, זה גם תלוי הרבה בתיבה, שלצערנו לא יצאה כמו שתיכננו, בגלל הבגז =\

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נראה לי כיוון מצבר אלטרנטור...

אצלי מערכת חשמל בסיויק 94' מחזיקה מצויין, למרות שהמצבר 47A!

המערכת בסביבות ה800RMS.

פורסם

יכול להיות שהאלטרנטור שלך עייף.

כי כאשר הרכב עובד. (מונע). והמערכת עובדת, אז היא יושבת על האלטרנטור. ולא על המצבר!

דבר ראשון. 3 הגדולים. ולא אם כבל של 8G. כבל של 4G.

בנוסף.

איזה מצבר? ובן כמה הוא?

איזה חיווט יש (סופי!!) 4 או 8?

איך המגבר מחוברים? מפצלים או על ידי 2 כבלים?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי, לא עדיף למונו כבל של 2 גייג אם כבר? (כי יש לו כבר באוטו, ככה הוא רשם). נראה לי הכי טוב.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא צריך להתפרע.

זה שזה מונו בלוק. לא מחייב שהיא חייב 2G.

לדוגמא. לרוקפורד P3001. יספיק כבל של 8G. וזה מונו בלוק.

צריך לעשות חישוב חשמל. ולפי זה בוחרים כבל. ולא הפוך. לפי הכבל בוחרים הגברה.

למערכת כמו שיש לך בחתימה מספיק כבל 4G אמיתי.

עם אתה ממש רוצה להכניס 2G. תכניס.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בן כמה המצבר אני לא יודע להגיד, אני אנסה לברר (איך עושים את זה? )

אם אני לא טועה יש לי כבל אחד שמתפצל (מפצל עם בית פיוזים)

כבל 2 גייג' כבר היה מותקן וכשעשיתי התקנה מקצועית המתקין שם לי כבל אחר בתירוץ שה 2G לא נחוץ (נכון לאז כשהיה לי סאב 300 וזוג רמקולים)

מזה חיווט סופי ?

• תוכן חדש...