Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי למוטוקאר.

 

רשום שיש 7 מקומות, בתוספת תא מטען בנפח 700 ל' (ללא משובים מקופלים).

 

רציתי לדעת עד כמה זה נכון.

 

האם באמת הרכב כ"כ מרווח, ויכול לשנע 7 נוסעים בגודל מלא. או שמא מדובר ברכב בסגנון מאזדה 5, שאחת מן השורות יכולה לשמש ילדים בלבד?

 

כמו כן,

האם יש בעלים של הרכב שיכולים להעיד על צריכת הדלק של גרסת הדיזל?

 

תודה לעונים.

פורסם

לפני כמה חודשים היינו בטיול בגרמניה, ואבא שלי חיפש רכב גדול כי רוב הטיול נסענו עם הרכב. היינו 5 מבוגרים, 6 מזוודות בגודל רגיל ומזוודה אחת בגודל של שני מזוודות. במצב ששני הכסאות האחוריים מקופלים, תא המטען הוא די גדול- גם לעומק גם לרוחב וגם לגובה. ברגע שפותחים את הכסאות, למי שיושב שם נשאר כ 20 ס"מ לרגליים ( שזה דיי בעייתי למי שהמידה שלו זה 45). מתא המטען נשאר פחות מחצי מטר, שזה מספיק למזוודה או שתיים, כמובן שצריך להעמיד אותם.

הוא היה עם מנוע דיזל די שקט, והכי כיף היה לנסוע איתו 200 קמ"ש ( לא היתה לו בעיה להגיע לזה גם כשהיינו 6 באוטו).

רנו קליאו 1.4 2003 נמכרה!!

רנו קליאו 1.2 2013 דנדשה!!

פורסם

אפשרות נוספת לשינוע 7 נוסעים ומטענם, בצורה מרווחת מאוד עם סמל זהה היא בפולקסווגן קאדי מאקסי.

שבעה מושבים אמיתיים ושטח מטען גדול.

בגרסת ה"שאטל" היא אפילו לא נראית כרכב מסחרי.

מה שבכל זאת משלמים, היא העובדה שמתלי העלים מאחור כשהרכב לא עמוס , לא מפנקים את הנוסעים כמו ברכב מיניוואן יעודי.

אבל זו עוד אופציה .

1.9 DSG כ185000 ש"ח.(הגרסה היקרה).

×
×
  • תוכן חדש...