Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוגע לאזעקה של איתוראן ככל הנראה הבעייה במוח בפיקוד של נעילה,פתיחת דלתות כמיטב זיכרוני עובד על פקודות (-)

דרך הממסר הראשי של הדלתות ,יש היום שלטי נוחות במחיר מגוחך שיוכלו לפתור את בעייתך ,בנוגע למושבי עור לא כדאי

לרכוש של דגם שונה ולהתאים מסילות וכו" אם כבר אוכל להפנות אותך לרפד סופר מיקצועי להתקנת כיסויים דמוי עור

והתוצאה מרשימה ביותר .

בנוגע ל155 כ"ס אכן כן אולם הם מיתקבלים בעיקר דווקא בסל"ד גבוה .

אם אתה רוצה מאוווווד להתפנק תוכל להרכיב מצלמת רוורס במראה (לא יותר מ 1000 ש"ח).

לי אישית יש רכב כזה ייבוא אישי מ1987 אוליי היחיד בארץ עם מנוע והזרקה זהים לשלך - סופר אמין.

נ.ב בקשר לספרות היתכוונתי לסכמות חשמל של הרכב .

פורסם

אבדוק את מה שאתה אומר עם איתוראן, בקשר למושבים - אתה בטוח שצריך להחליף מסילות ? אני לא חושב, אבדוק בקרוב ואעדכן, ביינתים, אשמח אם מישהו ישפוך אור בנושא הזה.

בקשר למושבים דמוי עור - כמה עולה ? האם התוצאות מרשימות ? האם זה איכותי ? מי הבנאדם ? לי נראה עדיין משום מה, שעדיף יהיה לפרק מוולוו חדשה יותר עם מושבי עור אמיתיים וזה יתבטא במחיר נמוך יותר + איכות גבוהה יותר, אשמח אם תעזור.

בקשר למצלמת רוורס אתה צודק, בספינה כזאת דבר כזה יהיה שימושי אבל אני אעשה את זה כי לא נראה לי שזה מצדיק את המחיר.

רפי לין, בהמשך להודעה הקודמת, מה אתה ממליץ בשביל לשפר קצת את הביצועים ? אני מזכיר, מנוע 2.0 טורבו, 155 כ"ס - ואני מאוד אשמח אם הפתיחה תשתפר.

אשמח לעוד רעיונות לשיפור, תודה לכולם ושבוע טוב :)

• תוכן חדש...