Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עריכה באקרובט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל איזו מצגת שאני צריכה להכין לאוני', סרקתי כמה מסמכים אבל משום מה סרקתי אותם לפורמט של קובץ PDF.

יש דרך שבה אני יכולה לחתוך חלק מהמסמך?

מדובר במפות שאני רוצה לראות במסך מלא ולא את החלקים הלבנים של העמוד מסביב.

הייתי סורקת אותם בסורק שלי ועושה את זה ישירות אבל לצערי הרב אין שום סיכוי שייתנו לי להוציא את הספר הזה מהסיפרייה (ספר יקר... מאוד יקר... שיש רק עותק אחד שלו בסיפריה ונראה לי שבישראל בכלל)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אממ הדרך הראישונה שעולה לי לראש היא PRINT SCREEN ואז כבר בכול תוכנת עריכה תוכלי תיגזרי מה שאת צריכה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

זה מהווה בעיה בגלל שגודל חלק מהמפות גדול יותר מגודל המסך ואני רוצה לשמור על האפשרות להגדיל אותן בעת ההצגה (הפרטים הקטנים מאוד חשובים לי).

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

בתפריט העליון: tools => select & zoom => select tool

במצב הזה, סמני את החלק הרצוי על ידי קליק שמאלי וגרירה של העכבר, והמלבן הנבחר יואר בכחול. ואז... Ctrl+c.

לאחר מכן, Ctrl+v ידביק אותו במסמך וורד, פיינט וכו' ללא בעיות.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...