Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסכים עם פוקליסט לגמריי , אני מוכן להתערב שההבדל לא יהי משמעותי .

קח מגבר חזק של אלפיין או נקמצי או אפילו JBL מסדרה גבוהה כמו שלי (כל אחד מהם מוציא בין 100 ל150 RMS והם די מתוחכמים ) למשל אצלי אפשר לחתוך דרך המגבר בסלופ של 24 .

תגביר בי אמפינג תחליף אלמנטים לאלמנטים יותר טובים תוסיף איטום , ותקבל תוצאה .

מה להחליף אלמנטים?:shock:

יש לי מידבס אילייט טוויטרים של סופרימו.

האיטום שלי מצויין יש לי בערך 5 ק"ג בכול דלת....

אז מה הקשר למה שרשמת?

קיצור אני מבין מכול תדר הנ"ל שאני נכון לעכשיו נשאר עם הJL 300\4 עובד בבי אמפינג עם האימפרינט(פרוססור)וכן הוא יודע לעשות חיתוכים....:lol::lol::lol:

אני מבין פה מכול העניין:

שלא חשוב המחשב אלה חשוב מי יושב עליו.

שזה אומר שגם עם יש לי ציוד לא הכי הכי. אני יכול להגיע לתוצאות מדהימות ע"י כיוונים נכונים,שינצלו את הסאונד כמו שצריך.

יכול להיות לי מגברים של ג'נסיס אבל אין לי מושג איך לכוון אותם, אז ישמעו בית שימוש.

ויכול להיות לי מערכת פשוטה של פיוניר עם 6*9 קנווד וסאב סיני ואני ישמע יותר טוב, כי הכיוונים שלי מנצלים את כל מה שהציוד יכול לעשות.

עם מישהו חולק עלי אני ישמח לשמוע....

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העניין הוא שאם אתה מכוון טו את הJL ואתה שם מולו ג'נסיס מכוון טוב הג'נסיס הרבה הרבה יותר טוב

הבנת?

אין חוכמה בלקנות ציוד טוב ולכוון גרוע

אם אתה קונה מגברים כאלו עדיף שתלך למישהו שמבין בכיוונים

פורסם
מה להחליף אלמנטים?:shock:

יש לי מידבס אילייט טוויטרים של סופרימו.

האיטום שלי מצויין יש לי בערך 5 ק"ג בכול דלת....לא בטוח שזה מספיק . אולי כדאי לבדוק אפשרות של עשיית פודים מתאימים למידבאסים ?

אז מה הקשר למה שרשמת?

קיצור אני מבין מכול תדר הנ"ל שאני נכון לעכשיו נשאר עם הJL 300\4 עובד בבי אמפינג עם האימפרינט(פרוססור)וכן הוא יודע לעשות חיתוכים....:lol::lol::lol:אנחנו הבנו ממך שיש לך כסף פנוי , וחיידק השידרוגיטיס הכה בך בעוצמה גבוהה יחסית ולכן המליצו לך להחליף . מה להחליף זה כבר נושא אחר :lol::lol::lol:

אני מבין פה מכול העניין:

שלא חשוב המחשב אלה חשוב מי יושב עליו.

שזה אומר שגם עם יש לי ציוד לא הכי הכי. אני יכול להגיע לתוצאות מדהימות ע"י כיוונים נכונים,שינצלו את הסאונד כמו שצריך.

יכול להיות לי מגברים של ג'נסיס אבל אין לי מושג איך לכוון אותם, אז ישמעו בית שימוש.זה נכון בהחלט

ויכול להיות לי מערכת פשוטה של פיוניר עם 6*9 קנווד וסאב סיני ואני ישמע יותר טוב, כי הכיוונים שלי מנצלים את כל מה שהציוד יכול לעשות. זה כבר נושא לאלכימיה פסאודו מדעית שסופה בבית שימוש :lol::lol:

עם מישהו חולק עלי אני ישמח לשמוע....

תבדוק את הנקודות שהעליתי

בברכה יהודה

פורסם

ג'נסיס ג'נסיס ועוד פעם ג'נסיס! :twisted:

אתה משווה כאן ז*ן עם אצבע (סליחה על הביטוי), עבודת יד מאנגליה מול ייצור מפעל, אולי בארה"ב ואולי בסין.

אם יש לך תקציב לג'נסיס אז לך על זה.

פורסם

מה יש לכוון במגבר ג'נסיס?

גיין?

מסובך הא?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אלי הפרוססור שלו פועל כמו שלך ?

האם הוא יוכל לעשות מיציאה אחת 3 יציאות ?

מה זאת אומרת? לא הבנתי את השאלה.:roll:

פורסם

הפרוססור שלי הוא ע"י מחשב הוא שולח אות לHU והוא כבר שומר אותו בזיכרון שלו.(ע"י מקרופון)אבל לא זבל כמו הפיוניר למינהם...:lol:

פורסם

אם היית מדבר על סינפוני ו/או HSS הייתי מבין . אבל מגנסיס עדיין יש מה לשדרג .

יהודה , עם כל הכבוד (בלי ציניות) אני לא חושב שאתה יכול לצאת בכזו הצהרה.

מגברים ברמה הזו נבדלים באיכות בניה , אמינות , עמידה בהצהרות ובעיקר באיך שהם נשמעים .אין לך ניסיון שיתן לך מידע בנוגע לאיכות הבניה לאמינות להצהרות ובטח ובטח שלא לאיך שהם נשמעים - אז איך לעזאזל אתה מחליט שמותג אחד הוא טוב יותר ממותג אחר ?

כמה מגברים של גנסיס החלפת בחיים שלך ? כמה של סינפוני ?

יצא לך לשמוע פעם מגברים של גנסיס מהסדרות הגבוהות ?

אתה יודע כמה DMX מנצחים בתחרויות ? אתה יכול להגיד לי במה הם פחות טובים מדגם מקביל של סינפוני לדוגמא ?

יצא לך לשמוע DMA פעם ?

מה בנוגע ל P15 ?

מה בנוגע לדגמי קאסטום שגנסיס מייצרת בהתאם לדרישות ספציפיות ?

על פי כל אמת מידה , גנסיס מייצרת מגברים ורמקולים ברמה הכי גבוהה שיש. לגיטימי שיש אנשים שמעדיפים מותג כזה או אחר , אבל אם לא שמעת ולא התנסית בהם אז איך בדיוק אתה אומר שמהם אפשר לשדרג ומסינפוני לדוגמא לא ?

אני מוכן להתערב שההבדל לא יהי משמעותי .

קח מגבר חזק של אלפיין או נקמצי או אפילו JBL מסדרה גבוהה כמו שלי (כל אחד מהם מוציא בין 100 ל150 RMS והם די מתוחכמים ) למשל אצלי אפשר לחתוך דרך המגבר בסלופ של 24 .

זה לא נכון להגיד שבכלל אין הבדלים משמעותיים. יש הבדל גדול מאוד הכח שיש לגנסיס ובין הכח שיש למגברים אחרים מעבר לנתון ההספק.

אצלי ברכב לדוגמא עבור הסאב בהתחלה היה מגבר של אלפיין שהיה חזק יותר מהדואל מונו שהחליף אותו. (ואני לא מדבר על הספק מוצהר של הדואל מונו אלה על ההספק האמיתי שלו).

בפועל לאחר ההחלפה היה שינוי משמעותי לטובת הגנסיס. פשוט המגבר עשה עבודה טובה יותר והסאב נשמע טוב יותר.

לגבי כל ההשואות לתחרות שבה זכה רכב עם ציוד יחסית פשוט -

לא שאני מזלזל בהישג של הבחור. באמת שלא , אבל הזכיה שלו היא יותר הפסד של אנשים עם ציוד טוב יותר מאשר ניצחון של מישהו עם ציוד פשוט יותר.

אין חוכמות , מי שיש לו ציוד טוב יכול להגיע לתוצאה טובה יותר ממי שיש לו ציוד פחות טוב . אין ארוחות חינם.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר כתב: "לגבי כל ההשואות לתחרות שבה זכה רכב עם ציוד יחסית פשוט -

לא שאני מזלזל בהישג של הבחור. באמת שלא , אבל הזכיה שלו היא יותר הפסד של אנשים עם ציוד טוב יותר מאשר ניצחון של מישהו עם ציוד פשוט יותר.

אין חוכמות , מי שיש לו ציוד טוב יכול להגיע לתוצאה טובה יותר ממי שיש לו ציוד פחות טוב . אין ארוחות חינם."

זה נכון. אמנם מערכת ככל שהיא תהיה יקרה, ללא התקנה טובה - תישמע בית שימוש כמעט כל מערכת "זבל סיני" פוטנציאלית.

ההבדל הוא במיצוי הפוטנציאל. היום, גם רמקולים פשוטים של הרבה מאוד יצרנים סה"כ מספקים תוצאה טובה מאוד לאוזן ואפשר לעשות דברים נפלאים בתקציב מאוד קטן.

אין דבר שמרגיז אותי יותר מלראות מערכת ב40 אלף שקל שנשמעת בית שימוש.

זה אפילו פחות מרגיז מלראות זקנה בת 90 נוסעת על רכב ספורטיבי בגלל שמתחשק לה והיא יכולה - למען האמת, אפילו שאלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים - אני אוהב לראות אנשים נהנים. אבל מערכת חלומות שנשמעת כמו קן צרעות - אין לזה תירוץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
יהודה , עם כל הכבוד (בלי ציניות) אני לא חושב שאתה יכול לצאת בכזו הצהרה.

מגברים ברמה הזו נבדלים באיכות בניה , אמינות , עמידה בהצהרות ובעיקר באיך שהם נשמעים .אין לך ניסיון שיתן לך מידע בנוגע לאיכות הבניה לאמינות להצהרות ובטח ובטח שלא לאיך שהם נשמעים - אז איך לעזאזל אתה מחליט שמותג אחד הוא טוב יותר ממותג אחר ? פשוט מאוד . מה שבא לי לקנות אם היה לי הכסף . זה טעם אישי בלבד . ולא לא שמעתי , אני את רוב אם לא את כול הקניות שלי עושה על עיוור

מה בנוגע לדגמי קאסטום שגנסיס מייצרת בהתאם לדרישות ספציפיות ?

על פי כל אמת מידה , גנסיס מייצרת מגברים ורמקולים ברמה הכי גבוהה שיש. לגיטימי שיש אנשים שמעדיפים מותג כזה או אחר , אבל אם לא שמעת ולא התנסית בהם אז איך בדיוק אתה אומר שמהם אפשר לשדרג ומסינפוני לדוגמא לא ?

כי גם לגנסיס עצמה היה אאל"ט מגבר מנורות מעולה , הבעיה היחידה שלו היא שהמחיר שלו היה בכלל סטרטוספירי

אני מסכים שלגנסיס יש מגברים מעולים , ומאוד יתכן שאקנה דואל מונו (במיוחד אם אמצא משומש בזמן שיש לי יכולת להגיע וגם כסף ) , אבל מה שאני רוצה אישית זה את אלו . אז אולי הייתי צריך לשים אייקון של חיוך ואז לא הייתם חושבים שזה נחרצות

בברכה יהודה

פורסם
מה יש לכוון במגבר ג'נסיס?

גיין?

מסובך הא?:)

למה אין לג'נסיס דואל מונו בנד-פאס או לפחות קרוס ?

• תוכן חדש...