Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שאין מה להשוות בין השניים.

אבל יש לי שאלה אחרת יש לי עכשיו את הJL 300\4 אני שוקל בכובד ראש לקנות את הג'נסיס.עד כמה באמת הוא יותר טוב?

אני מדבר עם בעלי מקצוע, ואני שואל אותם את השאלה הזו. הם מוציאים את הJL כאילו זה זבל סיני מה זה באמת כך?:cry:

(אני מבקש שיענו לי רק מי שיש לו מגבר ג'נסיס או הייה לו. זה חשוב מאוד וזה לא מגבר צעצוע.

זה באמת ישפיע לי על עתיד המערכת.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אתייחס פחות לטיב בין האחד לשני ויותר אתייחס לרכיבי המערכת שיש לך ברכב.

מגברים של JL ורמקולים של מורל זה שילוב לא מוצלח במיוחד, למען האמת בהרבה מהמקרים זה פשוט נשמע בית שימוש.

ג'נסיס ומורל לעומת זאת - חלום רטוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא יודע איזה דגם אני רוצה לחפש משהו יד שניה.

אני רוצה להגביר איתם מידים של אילייט וטויטרים של סופרימו אין לי בעייה לקנות רק 2 ערוצים ולהגביר רק את הטוויטרים. המידבאס ישאר על הJL

פורסם

ברור שיש לו ALPLINE 9887 אם אני לא טועה , נכון ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מי אמר שזה יותר טוב ?

אם הוא רוצה לעבוד אקטיבית הוא צריך מגבר 4 ערוצים סדרה III של ג'נסיס .

ואז לעבוד על חיתוכים וכו' .

הבנתי שהאימרינט הזה , (מקריאה באתר ) יודע גם לשנות חיתוכים וגם למרכז במה .

מה שאומר שאולי לסט ספציפי שלו זה יותר מתאים כי זה נותן לו נ יותר גמישות.

אבל בגדול אין פסול בלעבוד פאסיבית על דואל או טווין מונו , זה אפילו מומלץ ויותר פשוט .

בכל מקרה תעלות כזה יעלה לפחות את ה3 וחצי K יד שניה אחריי שכבר מכרו לך כל דבר כמעט שקיים.

אני מציע להירגע ולחשוב קצת לפניי הקניה הבאה שכן אולי תוכל לסגור פינה לאורך זמן.

בעניי צריך לקחת בחשבון :

1. אם בעתיד תעבור לסט 3 חלקים .

2. האם האימפרינט תומך ב4 WAY במידה ותרצה .

אופציה שתעבור ל3 חלקים אקטיבית.

אם תרצה לעבוד אקטיבית על 3 חלקים (תצטרך כמובן שהפרוססור יתמוך ) הדרך הכי טובה זה דואל מונו על המידבאסים

סטריאו 100 על המיד ריינג' וסטריאו 60 על הטויטר , או לחלופין על הטויטר והמידבס 4 ערוצים סדרה III.

אם ככה שורה תחתונה הייתי קונה עכשיו את הדואל מונו ועובד איתו פאסיבית עד השידרוג הבא שיכלול עוד מגבר .

אופציה שתעבור ל3 חלקים פאסיבית .

במידה והפרוססור לא תומך . תעבוד פאסיבית.

אז ללכת על דואל מונו ובשידרוג פשוט להחליף קרוס ולהוסיף אלמנט.

אופציה שתישאר עם 2 חלקים.

כדיי להגביר אקטיבית עם הכי גמישות תוכל לקחת את ה4 ערוצים (אם הפרוססור גם עושה חיתוכים ולא רק מתקן במה ). למרות שלא נראה לי בכלל , אני חושב שהוא רק מתקן באקוליזר כמו המכשיר שלי (3SIXTY).

אם תרצה לעבוד פאסיבית יש את האופציה של הדואל מונו.

שוב , הכי מקצועי זה דואל מונו לוופרים וסטריאו 60 לטויטרים .

עכשיו תקציב:-):-):-)

פורסם

אני יודע שהרבה אנשי פורום לא יסכימו איתי וזה בסדר.

נתחיל מהמחיר, מגבר של JL עולה היום פחות מחצי מגבר של ג'נסיס מקביל.

לגבי האיכות, הג'נסיס מורכב בעצם משני מגברים (כמעט) נפרדים (דואל מונו) ולכן ההפרדה שתקבל וצריכת החשמל הנפרדת של כל ערוץ יתנו לך משהו שאין ב-JL למרות של-JL יש גם מערכת צריכת חשמל יחסית מתוכחמת.

ההבדלים יבואו ליידי ביטוי אם בכלל תחום הקיצוני של ה-JL, למשל בווליום גבוה, בגישור או בקטעים קשים במיוחד (באס חזק ומהיר).

אם זה נכנס בתקציב שלך, מעולה, קח את הג'נסיס.

בתקציב שלי אני מעדיף להשקיע את הכסף ברמקולים קדמיים ובסביבה האקוסטית שלהם, שם הכסף נותן את התמורה הכי טובה.

לא שהייתי שותף לארוע ואני לא מכיר פרטים, אבל רק שמעתי שמי שזכה בתחרות ה-SQ האחרונה היה עם מגבר פשוט של JBL.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

מסכים עם פוקליסט לגמריי , אני מוכן להתערב שההבדל לא יהי משמעותי .

קח מגבר חזק של אלפיין או נקמצי או אפילו JBL מסדרה גבוהה כמו שלי (כל אחד מהם מוציא בין 100 ל150 RMS והם די מתוחכמים ) למשל אצלי אפשר לחתוך דרך המגבר בסלופ של 24 .

תגביר בי אמפינג תחליף אלמנטים לאלמנטים יותר טובים תוסיף איטום , ותקבל תוצאה .

פורסם

אתה רוצה לעבור לביאמפינג, אחרי ששרפת סט בהגברה פאסיבית.

איך לא חשבתי על זה קודם

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בחייכם אל תיקחו את התחרות הזאת כמדד, היה גימיק נחמד לא יותר

מי ששמע ג'נסיס מהסדרות הגבוהות יכול להעיד בקלות לדעתי על הצליל שהרמקולים מפיקים, נקי, מוזיקאלי, מאוזן, ושונה מכל מגבר

הJL אכן מגברים טובים אבל המרחק בין הצליל שלהם לג'נסיס הוא בערך כמו גולף לפורשה

אם יש לך את הכסף להשקיע בזה, זה מהרכיבים שנשארים איתך לכל החיים, ועוברים מרכב לרכב, רוב הסיכויים שזה יהיה המגבר האחרון שתצטרך לקנות

פורסם
בתקציב שלי אני מעדיף להשקיע את הכסף ברמקולים קדמיים ובסביבה האקוסטית שלהם, שם הכסף נותן את התמורה הכי טובה.מסכים איתך לחלוטין

לא שהייתי שותף לארוע ואני לא מכיר פרטים, אבל רק שמעתי שמי שזכה בתחרות ה-SQ האחרונה היה עם מגבר פשוט של JBL.

את הנושא של האירוע צריך לקחת בפרספקטיבה , אתה יכול לבוא עם JBL ולקטוף פרסים כאשר גנסיס וגנסיס אבסולוט יהיו נגדך , אם אתה ו/או המתקין שלך יודעים את העבודה כמו שצריך . והשקעת את הכסף בהתקנה מעולה וכיוונים , ולא בגנסיס . אבל אם זה שיבוא עם גנסיס השקיע בהתקנה וכיוונים , צריך שיקרה משהו מאוד מיוחד כדי שתנצח אותו

אם יש לך את הכסף להשקיע בזה, זה מהרכיבים שנשארים איתך לכל החיים, ועוברים מרכב לרכב, רוב הסיכויים שזה יהיה המגבר האחרון שתצטרך לקנות

אם היית מדבר על סינפוני ו/או HSS הייתי מבין . אבל מגנסיס עדיין יש מה לשדרג .

בברכה יהודה

• תוכן חדש...