Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי כבר יש חתימה חדשה פרי ציטוט מדהים מהאתר שלהם...

The US manufactured products are 100% USA made

(מתוך האתר של אמריקן איגל)

פורסם

באמת כל הכבוד.

אבל לא כתוב, או שזה רק אני פספסתי, היכן מיוצר הפרסטון בסופו של דבר, ומה איכותו ?

ואפרופו שמנים, מה אתם חושבים על היאדה (IADA) ?

פורסם

פרסטון מיוצר בארה"ב.

אמריקן איגל לעומת זאת כפי שאתה יכול לראות על כל מוצר שלהם רשום "מיוצר עבור אמריקן איגל ארה"ב", וארץ ייצור סין.

CoupéF7R

פורסם
פרסטון מיוצר בארה"ב.
מי אמר ?

אני לא מצאתי שום אזכור לשמן מנוע "פרסטון" באתר החברה, ולא מצאתי שום אזכור לשמן הזה בארצות מערביות - רק במזרח הרחוק (ובישראל).

אני בספק אם מוצר שאינו מיועד לשוק האמריקאי\אירופאי מיוצר בארה"ב. אין בכך שום הגיון כלכלי.

פורסם

מה כואב לכם הלב להשתמש בדלקול הירוק?

אני משתמש בו כבר כ"כ הרבה קילומטרים על רכב עם קילומטראז' גבוהה ואין לי בעיות, השמן אפילו שומר על צבע יפה...

פורסם

זה הבעיה.

שהשמן אמור לשנות את הצבע שלו. אחד מהתפקידים של השמן זה לספוח פיח, וע"י כך הצבע של השמן מתנה ליותר כהה.

אם הוא שמור על צבע בהיר, זה אומר שהוא לא עושה את העבודה.

פורסם
מאין לי לדעת?

אין לי מעבדת שמנים ברשותי.

אני מתקומם כנגד גנבת הדעת שבהקמת חברה "אמריקאית" מזויפת ע"י ישראלים ושימוש בה כדי למכור ללקוחות הישראלים מוצר "אמריקאי".

שיעמדו בגאווה מאחורי המוצרים שלהם.

אני מסתייג באופן כללי מהפרקטיקה של "מוצר מדבקה" - מוצר שמודבקת עליו מדבקה של מותג בלתי קיים, שלא ידוע מי מייצר אותו, היכן ואין שום כתובת שאליה הלקוח יכול לפנות במקרה של בעיה.

את קיבוץ סאסא אני יכול למצוא על המפה. זה כבר יתרון שיש למוצריו על אלה של אמריקן איגל.

בחיי שהגישה שלך צודקת.למרות שאיני יכול לאמת את מה שנאמר על השמן עצמו,שאר התחקיר נחמד,אבל מישהו שלח לאנליזה את השמנים המדוברים ?

עזוב לרגע את גניבת הדעת,על השמן עצמו מה יש לך לומר ?

פורסם
מי אמר ?

אני לא מצאתי שום אזכור לשמן מנוע "פרסטון" באתר החברה, ולא מצאתי שום אזכור לשמן הזה בארצות מערביות - רק במזרח הרחוק (ובישראל).

אני בספק אם מוצר שאינו מיועד לשוק האמריקאי\אירופאי מיוצר בארה"ב. אין בכך שום הגיון כלכלי.

לפני יומיים דווקא ניתקלתי בנוזל קירור של פרסטון ורשום ייצור ארה"ב.

CoupéF7R

פורסם
מה כואב לכם הלב להשתמש בדלקול הירוק?

אני משתמש בו כבר כ"כ הרבה קילומטרים על רכב עם קילומטראז' גבוהה ואין לי בעיות, השמן אפילו שומר על צבע יפה...

יפה, לכן תפסיק להשתמש בו!

בשמן יש חומרים שינקו לך את המנוע ובטיפול השמן צריך לצאת מלוכלך ז"א עם פיח. אם לא, הכל נשאר לך בתוך המנוע.

בסוף לא יהיה מקום במנוע שלך לשמן מרוב פיח.. :wink:.

וזו רק תכונה אחת שחשובה בשמן.

פורסם
עזוב לרגע את גניבת הדעת,על השמן עצמו מה יש לך לומר ?
לא, אין לי שום דבר להגיד על השמן מלבד הדבר הבא:

אני מתקשה להאמין שמוצר זול שאין לי מושג מי מייצר אותו ואיך יכול להיות בר תחרות למוצרים של חברות ענק שזה תחום התמחותן.

אולי אני סתם פסימיסט והשמן הזה הוא השמן שמשתמשים בו במרוצי "פרומולה 1", אבל כזה אני. פסימיסט.

אני לא הייתי מכניס שום שמן בלתי מזוהה למנוע של המכונית שלי, ואמריקן-איגל הוא שמן בלתי מזוהה לחלוטין.

דרך אגב, עיתון "כלכליסט" מסר פעם מספר שמנים לבדיקה במעבדה בלתי-תלויה.

השמן של אמריקן-איגל נכשל בבחינה ונקבע שהוא אינו עומד בתקנים שהובטחו בתווית שעל המיכל.

פורסם

כעת אתה מדבר ביזנס....

אינו עומד בתקנים שהובטחו בתווית שעל המיכל.

אני יותר ממודה לך על תשובתך זו.

וטוב שיש מישהו עיקש כמוך.

פורסם

דרך אגב, עיתון "כלכליסט" מסר פעם מספר שמנים לבדיקה במעבדה בלתי-תלויה.

השמן של אמריקן-איגל נכשל בבחינה ונקבע שהוא אינו עומד בתקנים שהובטחו בתווית שעל המיכל.

ובבדיקה חוזרת עבר ללא דופי כך שמצבו ואיכותו של השמן נשארה בספק, אולי זה הספק לא לבחור בו ואולי לא..?

• תוכן חדש...