Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה ... קודם כל הפורום מגניב לאללה... ובאמת שעונים פה על הכל אז ח"ח..

בכל מקרה, קיבלתי לי טויוטה קורולה 97' רכב סבבה שהגיע עם כבר עם רדיו דיסק של Pioneer אבל הרמקולים המקוריים של טויוטה ... :\

מזל שאני גר באלפי מנשה שזה ליד קלקיליה ואפשר לקנות רמקולים בזול ובסך הכל אני רוצה זוג רמקולים מעל התא מטען שמה הציעו לי שלושה זוגות שהיו הכי רציניים כולם 400W וכולם "אמבטיות"

זוג אחד של Pioneer ב-390 עוד זוג של DUB ב- 250ועוד זוג של Planet Audio ב-290..

אני לא יודע איזה מהם לבחור .. ואתם בטח מבינים יותר ממני ... ולא אין עלי את הדגמים הספציפיים מה שאני יודע כתבתי ואני מקווה שזה מספיק בשביל שתגידו לי מה לבחור ..

בתודה מראש , נועם

נ.ב

אין לי מגבר ושטויות ואני יודע שהרדיו דיסק מספק 45W לרמקולים

פורסם

dub_logo.jpg

DUB MAG משהו כזה ... חברה דווקא ממש טובה לפי מה שהבנתי

חוץ מזה ... עזבו חברות אחרות .... מהמפרט שאמרתי מה לדעתכם הכי כדאי . .

פורסם

מצטרף להמלצה על הJBL, אין לו מתחרים במחיר הזה.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תוכן חדש...