Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזה תאריך הכי מתאים למפגש ?  

43 הצבעות

1. 1. איזה תאריך הכי מתאים למפגש ?

• יום שישי , 29 לפברואר.
    • יום שישי 7 למרץ.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. עופר דותן

2. יעקב סנדורי

3. Mashiah - דוד

4. אלי

5. srool

6. ואדים Derish

7.אבנר

8.אריק

9. איציק.

10. תומר - אשמח לבוא, כל עוד זה שישי אבל אני תלוי בשעה - אני לומד בשישי בבוקר עד 12.

11. ישראל מגיע ועוד איך ומביא את החברה שאגב היא תושבת שדרות {אני במקור מנתיבות ככה שזה מתאים לשנינו ליקפוץ לביקור קטן}

12. ליאור , היישר מביתי בראשל"צ - לשדרות , רק בגלל שזה שדרות :smile: במידה ולא יהיו התקלות בצבא

13.אלי {soundman}מגיע בשמחה.וינסה לגרור חברים.

14.אדם{הגולפנית}האיש שמאחורי הרעיון

15.JOECAMELאיגור. שהחליט שהגיע הזמן להצטרף למפגשי האודיו, כי הוא לא מבין כלום בכיוונים של מערכת.

16.ofirs44 {תושב שדרות קל"ב}

17.נהגת שודים {ליטל=ל'}

18.אדלרון-עובר בין 404D ו303D ביומיום ...תלוי מה מגיע אוסף אותי מהתחנה:razz:

19. nadershado

20.איגור. שהחליט שהגיע הזמן להצטרף למפגשי האודיו, כי הוא לא מבין כלום בכיוונים של מערכת.

21.icecold ?

22.נמו הסטלן

23.cartman2005 ?

24.מיכו ?

25.PUNTO_GT (גיל אסרף)

26. רפי

27. SP33DS73R (דובי)

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סוף סוף מיפגש כל כך קרוב לבית ואני אפספס? חס וחלילה! אני ביפנים.

1. עופר דותן

2. יעקב סנדורי

3. Mashiah - דוד

4. אלי

5. srool

6. ואדים Derish

7.אבנר

8.אריק

9. איציק.

10. תומר - אשמח לבוא, כל עוד זה שישי אבל אני תלוי בשעה - אני לומד בשישי בבוקר עד 12.

11. ישראל מגיע ועוד איך ומביא את החברה שאגב היא תושבת שדרות {אני במקור מנתיבות ככה שזה מתאים לשנינו ליקפוץ לביקור קטן}

12. ליאור , היישר מביתי בראשל"צ - לשדרות , רק בגלל שזה שדרות :smile: במידה ולא יהיו התקלות בצבא

13.אלי {soundman}מגיע בשמחה.וינסה לגרור חברים.

14.אדם{הגולפנית}האיש שמאחורי הרעיון

15.JOECAMELאיגור. שהחליט שהגיע הזמן להצטרף למפגשי האודיו, כי הוא לא מבין כלום בכיוונים של מערכת.

16.ofirs44 {תושב שדרות קל"ב}

17.נהגת שודים {ליטל=ל'}

18.אדלרון-עובר בין 404D ו303D ביומיום ...תלוי מה מגיע אוסף אותי מהתחנה:razz:

19. nadershado

20.איגור. שהחליט שהגיע הזמן להצטרף למפגשי האודיו, כי הוא לא מבין כלום בכיוונים של מערכת.

21.icecold ?

22.נמו הסטלן

23.cartman2005 ?

24.מיכו ?

25.PUNTO_GT (גיל אסרף)

26. רפי

27. SP33DS73R (דובי)

28. יבגני

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

באיזה שעה, לאן לבוא, נוסעים בשיירה או נפגשים שם?

עדכונים יתקבלו בברכה.

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

12:00 ניפגש שם בשדרות. מיקום מדויק ימסר בהמשך.

כמובן שמי שרוצה לבוא בקבוצות או בשיירה מוזמן.

אני אישית מתכנן לצאת מאיזור תא (גר ליד המפגש באיצטדיון ברמת גן) ב 10:00.

מי שרוצה להצטרף לשיירה איתי מוזמן בכיף.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

למה אני מופיע פעמיים?

מספר 15 זה לא אני. הכינוי שלי זה IGOR_STI(אל תצפו לאסטי, יש לי אומנם אימפרזה אבל היא סטנדרטית)

ליטל, אם יש לך דרך להגיע לאשדוד, או לפחות לסביבה אני אאסוף אותך.

אם אין לך איך להגיע, את בקלות יכולה לתפוס אוטובוס ישיר לאשדוד ואני אאסוף אותך מפה.

פורסם

תארגנו אפילו יותר מוקדם. שבת נכנסת ב-4 וחצי ועד שכולם יגיעו

11 אפילו יכול להתאים

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

עם כל הקסאמים שנפלו עלינו היום באשקלון, אתם צריכים לעשות גם כאן מפגש

;-)

שלא נרגיש מקופחים :-P

אתה מבין מה קורה פה - אנחנו באים מעיר שבה נופלים קסמים בכדי להזהדהות אם עיר אחרת שבה נופלים - יותר קסמים :lol:

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

2.הייתי מעוניין שאחד ממנהילי הפורום יישלח לי את הלוגו של carsforum וייתן אישור להנפיק כמה מדבקות בנוגע למפגש הקרוב. אם זה אפשרי וחוקי כמובן!!!

(משהו ככה שיהיה כאילו שחברי הפורום מזדהים עם תושבי שדרות -על הלוגו נעלה שרשור בנפרד אם יאושר להנפיק- )

בתודה

אדם - הגולפנית

בהמשך להצעה שלך, חבר שלי (לא מהפורום) כנראה גם יגיע והוא הציע להתארגן בשיירה ולתלות על הרכבים דגלים או כרזות, שיהיה כתוב בהם בדיוק מה שהצעת.

אפשר להתארגן בשתי שיירות או יותר, נניח צפון ומרכז ולהיפגש בנקודה מסוימת ולהמשיך לשדרות.

אין פה עניין של פרסום למטרת רווח ככה שאין עם זה בעיה, אנחנו לא איזה חברה שמרוויחה מזה.

ככה נוכל להשפיע ולתרום להעלאת המודעות לבעיה של שדרות, ולצורך להזדהות עם התושבים.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

SP33DS73R תודה על התזכורת האמת ברח לי לרגע מהראש :-(

באמת עופר ו/או מישהו ממנהלי הפורום

האם יש עיניין לבצע כמה דיגלונים ומדבקות ע"פ לוגו מסויים שנחליט לקראת המפגש בשדרות ?

אנא אבקש עדכונך ודעת כלל חברי הפורום!

:roll:

פורסם

אהלן .

לצערי הרב , אני לא אוכל בסופו של דבר להגיע למפגש השבוע.

אתמול בבוקר עברתי תאונה עם הרכב , מצב הרכב הוא total lost , מצבי יחסית בסדר , חוץ מכאבי גב חזקים שאני עדיין לא יודע מה חומרתם.

אני כמובן אשמח מאוד לשמוע שהמפגש התקיים כסדרו בלעדי.

אם יש מי שמוכן ורוצה לקחת את המושכות בארגון הארוע זה הזמן.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

החלמה מהירה ותהיה בריא ! אם יש הודעה שלא חשבתי עליה בכלל זאת זה.

אני מקווה שתחזור לפעילות מהר ומצטער לשמוע על האירוע .

רק אם אתה יכול להרכיבטיפה יותר על האירוע שקרה לך =(

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

עופר קודם כל בשמי (ובשם כל האחרים) החלמה מהירה והמון המון נחת!

אין צורך לפרט יותר מיידי גם ככה לא כיף אחרי מקרה כזה !

אני רוצה לעדכן את כל החברים והנרשמים בפורום להגיע לאירוע שהאירוע ייתקיים בכל זאת ובאותו שעה בסביבות 12 בשדרות!

(עופר יחזק אותנו בביתו המנוחה והחלמה)

אין בעיה להגיב בנושא מי בא ומאיפה וע"י כך להגיע בקבוצות מכל האזורים למינהם

רק ליטל (שהייתה כבר בשדרות) והחברה משדרות והסביבה נא לא לשכוח על מקום מפגש נוח גם מבחינת חניה וגם מבחינת בטיחות

שניפגש בכניסה לעיר ויהיו מי שיכוון אותנו ונתמקם במקום מסודר ומאורגן בלי יותר מידיי באלגן!

לאחד מן המנהלים/עופר

*האם אני צריך אישור בכדי להפיק כמה מדבקות בלוגו האתר ולהוסיף בשורה למטה גם אני מחזק את תושבי שדרות!

עוד שאלות וכ"ו קדימה חברים תעדכנו בכדי שנתארגן כראוי

לגבי על האש נוותר על זה ונשב כבר באיזה בית קפה מקומי לפגש נאה ומי שמעונין להביא "תוספות"

כגון:משקאות חטיפים נרגילות פיצוחים ככה בנישנוש אז סבבה בכיף!

אין לי בעיה (כמובן וכמובן בסיוע של שאר חברי הפורום) לקחת על עצמי את המשך קיום המפגש (עדיין אני הצעתי את הרעיון)

:roll:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...