Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש למשטרת תנועה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טיפ לא טוב ידידי...

פשוט קנו את הניידות כרכב רגיל כאשר הסיומות שחולקו באותה עת היא 60 ו 61

דווקא לג'טות יש סיומת 62 לפי מה שראיתי.

גם אני ראיתי ג'טה עם סיומת של 62

Toyota Yaris TS

פורסם

למה לא?

תאמין לי אביחי אפשר לנהוג יופי תוך כדי שאוכלים בורקס ביד אחת ומדברים בקשר עם ביטון וז'וז'ו ביד השנייה. תפסיקו לזלזל בשוטרים :wink:

פורסם

XX-666-66 כבר על הכביש :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
באמת יש למתנ"א B4 3.0?

גם אני התפלאתי,אבל היתקרבנו לB4 וכן רואים 245 כוח סוס וגנטים שונים ממש שיש ל165.

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם

מי משקיע כל כך הרבה מחשבה באיזה אוטו יש למשטרה ? נהגים נורמטיביים שבד"כ מצייתים לחוק ? אני בספק אם אותם זה כל כך מעניין .

פורסם
השאלה אם לשוטרים יש מספיק מיומנויות נהיגה כדי לערוך מרדפים?

אני חושב שלא.

אביחי

למה לא?

תאמין לי אביחי אפשר לנהוג יופי תוך כדי שאוכלים בורקס ביד אחת ומדברים בקשר עם ביטון וז'וז'ו ביד השנייה. תפסיקו לזלזל בשוטרים

:wink:

אין מיומנות, אתה צריך לסמוך על הנהג שלך שיפעיל שיקול דעת, אין כמע קורסים של נהיגה או השתלמויות.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אין מיומנות, אתה צריך לסמוך על הנהג שלך שיפעיל שיקול דעת, אין כמע קורסים של נהיגה או השתלמויות.

ל'

זהו,שיש להם מיומנות... "קורס בטיחות" שנערך באגף התנועה כולל יומיים מלאים ב"אלטרנתיבי" כולל תירגולי מגרש ונהיגה מבצעית באיזור נס הרים/צובה

פורסם

ל'

זהו,שיש להם מיומנות... "קורס בטיחות" שנערך באגף התנועה כולל יומיים מלאים ב"אלטרנתיבי" כולל תירגולי מגרש ונהיגה מבצעית באיזור נס הרים/צובה וכל האיזור התובעני לנהיגה שם.

בנוסף, גם אם אתה לא נהג מקצוען מלכתחילה, כשאתה כל היום על הכביש אתה רוכש לאט לאט ניסיון, הרבה יותר מאיזה "איש הייטק" שיושב מול מסך המחשב כל היום...

פורסם

תאמין לי אביחי אפשר לנהוג יופי תוך כדי שאוכלים בורקס ביד אחת ומדברים בקשר עם ביטון וז'וז'ו ביד השנייה.

בקשר למה ??...

פורסם

אני מניח שאם הייתם יודעים שקיים קורס נהיגה מבצעית הייתם מעלים זאת כאן עם הזלזול והציניות הרגילה.

אתם לא יודעים .

אז איך קבעתם שמישהו מאיתכם מגיע לרמת הנהיגה של שח"מניקית בת 19 ? שלא לדבר על ר"סר שמאחריו יותר אלפי שעות נהיגה ,במהירויות "מבצעיות" ממה שתנהגו בחייכם ? רק אל תגלו עוד את ערוותכם ותגידו שזה לפי כמות התאונות שרכב משטרה מעורב בהן. אני בטוח שכל אחד מאיתכם היה מטפל טוב יותר במצב מול הבדואים עם הסמים בערבה מהקצינים שנפצעו.

• תוכן חדש...