Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נסעתי בכביש ואני לא יודע יענו עם תפסה אותי המצלמה של המהירות המון אנשים אמרו לי שבשביל שהמצלמה תתפוס אותי צריך שיהיה פלאש ואמרו לי פלאש שיענו עיוור רואה אותו ואני רק רוצה לשאול עם תפסו אותי אני ממש עם פרפרים בבטן תודה לכול העוזרים

תודה מראש

סטלן בפיאט פונטו הלבן:lol:

סעו בזהירות ולאט זה הכי בטוח:)

פורסם

יש בכביש מצלמה?

:roll:

היכן נהגת?

באיזה מהירות נהגת?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין לי מושג אני הייתי בכביש עכו חיפה בדרך לנהריה ואני לא זוכר כמה נסעתי בין 100 ל-120 לא זוכר בדיוק

ואמרו לי מלא אנשים שלא תפסו עם לא היה פלאש כי לא היה תמונה כי זה היה בלילה והיה חושך ממש יענו

פורסם

ואמרו לי בוודאות שיענו עם אני לא רואה פלאש של המצלמה אז אני עיור אבל לא יכול להיות כי היינו 2 מכוניות 6 איש כי אנחנו מסיעים כל אחד 2 איש כחוק

אז אף אחד מ-ה6 לא ראה שום פלאש וזה מאוד מפחיד אותי

פורסם

נסעת בכביש שאתה לא יודע אם יש בו מצלמה.

אתה לא יודע בדיוק על כמה נסעת.

לא ראית פלאש.

אף אחד מהנוסעים איתך ובמכוניות הסמוכות לא ראו פלאש.

אז למה אתה עדיין חושב שצולמת?

(יש כאן סמיילי שדופק את הראש בקיר?)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז את אומרת שלא צילמו כי אני ממש בסרטים שאת פשוט לא מבינה

את עושה לי את היום יענו את החיים כי אני ממש אמות עם יהיה לי משו כזה

חייב להיות פלאש נכון אנשים לא משקרים שאומרים שצריך להיות עיוור פשוט אף פעם לא ראיתי מזה פלאש יענו בחוץ רק סיפרו לי

פורסם

חייב להיות פלאש נכון אנשים לא משקרים שאומרים שצריך להיות עיוור פשוט אף פעם לא ראיתי מזה פלאש יענו בחוץ רק סיפרו לי והיה חושך חבל על הזמן

ד"א תודה על העזרה רק עם תוכלי לענות לי על זה וזהו :)

פורסם

אם אתה אומר שהיה חושך ואף אחד מהנוסעים לא שם לב לפלאש אז כנראה שלא היה פלאש ... גם אם אתה עם חלונות פתוחים ומוזיקה בפול ווליום אתה אמור לשים לב לפלאש

פורסם

קודם כל תשתה מים ותרגע.

יש בכביש הזה 2 מצלמות מהירות.

עכשיו יכול להיות שהן נכנסות לפעולה רק אחרי 110, לא זוכר בדיוק, בכל מקרה אם לא ראית פלאש זה לא צריך להדאיג אותך.

זה לא יעזור לך שתהיה בלחץ עכשיו, תחכה חודש חודשיים ותיראה אם מגיעה מכתב.

פורסם

מלבד כל מה שאמרו לפניי, עד כמה שאני הבנתי, ואל תסתמך עליי אבל שמעתי את זה מאדם שדיי בקיא בעניין עבירות התנועה, מצלמות מצלמות ממהירויות של 120 קמ"ש ומעלה, אבל שוב אל תסתמך עליי.

פורסם

אתה ראשי להוריד בדרגה את האדם הבקיא שלך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מאדם שדיי בקיא בעניין עבירות התנועה,.

מאיזה צד של הצלחת הוא בקיא?

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

חייב להיות פלאש נכון אנשים לא משקרים שאומרים שצריך להיות עיוור פשוט אף פעם לא ראיתי מזה פלאש יענו בחוץ רק סיפרו לי והיה חושך חבל על הזמן

ד"א תודה על העזרה רק עם תוכלי לענות לי על זה וזהו :)

סביר מאוד שלא צולמת. בלילה הצילום כמובן עם פלאש וקשה שלא להבחין בו. ההיסטריה מצד שני כן צריכה להדאיג.
פורסם
מה אתה מכניס את עצמך לסרטים וממציא דברים?

יכול להיות שגם צולמת ממסוק. תחשוב על זה.

למה אתה מכניס אותו לסרטים, גם כך הוא "נוזל" כולו.

בקשר למסוק, אתמול היה מבצע אכיפה של מתנ"א כולל מסוק באויר .

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...