Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פעילות במסלול נחשונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

פה יפורסמו כל הפעילויות של המסלול בנחשונים הרלוונטיות לקהל הרחב.

כאן תכלו להתעדכן על ימים פתוחים(track day) שמתרחשים מידי שבוע.

כמוכן לשאול שאלות בנוגע למסלול ולאימונים המתרחשים בו.

אשתדל,במידת האפשר(תלוי בלקוח) לעדכן על אירועים מיוחדים כמו השקות רכבים חדשים, מבחני דרכים ואו אירועי מועדונים.

בנושאים אישיים, ניתן לפנות אליי דרך הודעה פרטית ואו בטלפון (גם SMS )

שיהיה לכולנו שנה מבורכת בספורט מוטורי

גל מדלי

054-7443328

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שבוע שעבר היה מעניין במסלול :

היתה סיוויק טייפ R עם סופר צ'רג'ר שמביא אותה למעל 300 כ"ס ביום גשום במיוחד, האוטו מפגר לחלוטין וחופר וחופר וחופר...

הSTI החדשה ביקרה לדוגמנות ראשונה על המסלול גם ביום לח והראתה ביצועים נחמדים מאוד.

ובשישי, מועדון STI ערך אימון נהיגה מדוייקת מאוד עד שגו'ן צי'קו עם הסילביה עלה על המסלול והראה איך שולטים במכונית בצורה האופטימלית ביותר , כמובן, הרבה על הצד במהירויות גבוהות.

תום ס. חנך את ה M3 החדשה שלו בבוקר (תום,אתה מוזמן להעלות רשמים)

השבוע יהיו ימי מסלול :

בחמישי מ 14:00-16:00

ובשישי מ 09:00 - 13:00 בדיוק.

נא לעדכן אותי מי מגיע בבקשה

פורסם

רשמים?

פעם ראשונה שלי עם הM על המסלול והיה פשוט אורגיה אחת גדולה :twisted:

הייתי צריך לשנות קצת את הטכניקה של כניסה להיגוי ייתר. פה העניין שונה משמעותית מהמיאטה שמחת הזנב שהייתה לי.

כרגע הכיול של הM הוא מקורי לחלוטין, גיליתי שהדרך הפשוטה ביותר להימנע מתת היגוי בכניסה לפניות ההודקות שבמסלול היא פשוט לתת מכת גז חזקה במיוחד... כל השאר היסטוריה :lol:

הכל יותר פשוט עם הב.מ.וו רוצה יותר זווית = יותר גז, רוצה פחות זווית בכדי להתיישר עם קו המסלול = פחות גז וקצת יותר הגה. כל השאר נעשה בשבילך, רק אל תשכח לאסוף את המחמאות בסוף.

עם המיאטה עוד הייתי צריך להתאמץ לא לעבור את גבול הזווית שישלח אותי לספין.

עם הב.מ.וו ספין הוא כמעט בחירה.

בקיצור קניה מומלצת לכל חובב נהיגה באשר הוא :lol:

אחרי 10 דקות השחזת המסלול, הורדתי לאחר כבוד צמיג שמאלי גמור, הימני עדיין בהלם אבל חי

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

מחיר:

ימי שישי :80 ש"ח ל10 דקות ללא הדרכה, 120 עם הדרכה.(מומלץ מאוד הדרכה בפעם הראשונה לפחות)

אמצע שבוע - 60 ש"ח ללא, 90 ש"ח עם.

בהצלחה

פורסם

לאור הנסיעה של כמה פורומים לשדרות ולאור העובדה שאף אחד לא פנה אליי בנוגע להגעתו בשישי הקרוב אני מקצר אותו והוא יתחיל מ11:00 ויסתיים ב13:00 בדיוק.

בברכה לכל הנוסעים לשדרות

פורסם

היום הייתי בפעם הראשונה במסלול.

היה כיף. :)

בסשן הראשון גל היה איתי והסביר לי על המסלול. בסשן השני עליתי בלי מדריך.

לקראת סוף הסשן השני התחלתי לקבל אזהרות טמפרטורה מה TPMS. מסתבר שהצמיג הקידמי השמאלי הגיע ל 72 מעלות. האחרים לא פיגרו מאחור.

לחץ האויר בצמיגים, שעומד ברגיל על 38 הגיע ל 47 בצמיגים הקידמיים ו 42 באחוריים.

סה"כ הרכב התנהג יפה, לדעתי. אולי גל יוכל להעיד על התחושות שלו מהרכב כי תכל'ס לי אין הרבה נסיון על רכבים אחרים. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

גם אני עליתי היום בפעם הראשונה על המסלול בנחשונים.

הקליאו היתה מתקשרת כמו תמיד ובפניות ההדוקות (בקליאו אסור לתת גז בפניות האלו) ההרגשה היתה כאילו הרכב מסתובב על הציר שלו, כיף!

אחרי בערך שבע הקפות לא נמאס לי, אבל ריחמתי על הצמיגים שלי שסבלו קשות.

אין ספק, המסלול בנחשונים הוא זריקת האדרנלין המוטורית הכי זמינה שיש באזור המרכז.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני מסכים עמך, כספר.

המקום באמת כיפי. לצערי הצמיגים הקדמיים שלי (חצי שנה על הכביש) נראים כמו שנראו ה F1 שלי אחרי שנתיים וחצי. כלומר אני צריך להחליף אותם בקרוב מאוד. מזל שהם במידה 15" ולא 17+. :)

יש לי הרגשה ש ה SP9000 נגמרים הרבה יותר מהר מה F1. למרות שלא נראה לי שהגעתי ל 70+ מעלות עם ה F1 שלי אף פעם (והייתי איתם בכמה ג'ימיקאנות, כולל אימוני החלקות ב"מסלולים").

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
היום הייתי בפעם הראשונה במסלול.

היה כיף. :)

בסשן הראשון גל היה איתי והסביר לי על המסלול. בסשן השני עליתי בלי מדריך.

לקראת סוף הסשן השני התחלתי לקבל אזהרות טמפרטורה מה TPMS. מסתבר שהצמיג הקידמי השמאלי הגיע ל 72 מעלות. האחרים לא פיגרו מאחור.

לחץ האויר בצמיגים, שעומד ברגיל על 38 הגיע ל 47 בצמיגים הקידמיים ו 42 באחוריים.

סה"כ הרכב התנהג יפה, לדעתי. אולי גל יוכל להעיד על התחושות שלו מהרכב כי תכל'ס לי אין הרבה נסיון על רכבים אחרים. :)

ראיתי אותך על המסלול היום

נהגת מאוד יפה והרכב שלך אהב יותר את המסלול מכל היונדאי טוסון וסנטה-פה שהיו לפני כן

פעם ראשונה שראיתי את המסלול ודי התאכזבתי מכמות האנשים שהגיעו...שהיא אפסית

זה תמיד ככה או שהיה איזה אירוע מיוחד במקום אחר?

+

מתי יתקיימו אירועים בסגנון MDC שהיו לא מזמן?

פורסם

דה ניו גיא

לצערי זה לרב המצב, הממוצע של אנשים שעולים על המסלול בטרק דיי בימי שישי, שהם הימים החמים ביותר הוא : כ10 אנשים.

בוא נגיד שספורט מוטורי זה לא הדבר שיחזיק את המקום לאורך זמן.

כרגע המשטרה אוסרת על קיום כל אירוע בסגנון MDC

שיהיה שבוע מוצלח לכולם

פורסם

גל, ידוע כבר על ימי מסלול השבוע?

(התחפש"שתי :D)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
דה ניו גיא

לצערי זה לרב המצב, הממוצע של אנשים שעולים על המסלול בטרק דיי בימי שישי, שהם הימים החמים ביותר הוא : כ10 אנשים.

בוא נגיד שספורט מוטורי זה לא הדבר שיחזיק את המקום לאורך זמן.

כרגע המשטרה אוסרת על קיום כל אירוע בסגנון MDC

שיהיה שבוע מוצלח לכולם

מה?

למה היא אוסרת על אירועים בסגנון MDC?

ומה ניתן לעשות כדי שהיא תאפשר?

פורסם

ימי מסלול השבוע

יום ראשון בצהריים בתאום מראש.

שלישי ב 14:00-15:30

חמישי יש אפשרות להגיע באזור הצהריים בתאום מראש

שישי מ 10:00 עד 12:30

נא לעדכן מראש בבקשה