Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פעילות במסלול נחשונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לצערי זה לרב המצב, הממוצע של אנשים שעולים על המסלול בטרק דיי בימי שישי, שהם הימים החמים ביותר הוא : כ10 אנשים.

בוא נגיד שספורט מוטורי זה לא הדבר שיחזיק את המקום לאורך זמן.

עצוב לשמוע, אבל מה דעתך להציע את המסלול לנסיעות מבחן - לאותן סוכנויות רכב שיש להן לקוחות רלבנטיים (אלפא, הונדה, סובארו, כל מי שיש לו רכבים ספורטיביים בהצע). כפי שאני לקחתי את היגואר למסלול. הטיעון המנצח הוא שלמי שמתכוון לבחון רכב שהוא לא מכיר בנסיעה קיצונית (עלק...) הכי בטוח שיעשה את זה לבד על מסלול מוקף חול ושיחים ולא על כביש ציבורי עם עוד מכוניות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לצערי זה לרב המצב, הממוצע של אנשים שעולים על המסלול בטרק דיי בימי שישי, שהם הימים החמים ביותר הוא : כ10 אנשים.

בוא נגיד שספורט מוטורי זה לא הדבר שיחזיק את המקום לאורך זמן.

אני לא יודע מה הרווח הנקי (אם בכלל) שלכם כרגע, אבל מה שבטוח שהמחיר גבוהה מדי מכדי שהנושא יהפוך ליותר פופולארי.

עלות של 80 שקלים ל 10 דקות - 480 שקלים לשעה היא גבוהה מאוד לאזרח ממוצע שרוצה לבוא עם הרכב שלו, בטח ובטח אם מוסיפים את עלות הצמיגים שנשחקים על המסלול והדלק (שרלוונטי יותר לדרך הלוך וחזור לאלו שלא גרים במרכז).

לדעתי, אתם מפסידים רובד אוכלוסיה גדול מאוד, החל מסטודנטים ו\או חיילים חובבי רכב שאין ביכולתם להוציא סכומים כאלה ועד לאוכלוסיה מבוגרת יותר שגם היא נמנעת מלהגיע למקום בגלל המחירים.

שוב, כוונתי היא לא להתלונן ואני לא מעוניין בכך. כוונתי היא להציע הצעות להעלאת הביקוש לנושא.

למשל: -הוזלת מחיר עלייה למסלול ללא מדריך כנגד ייקור מחיר העלייה עם מדריך או להפך.

- הנחות לחיילים או לסטודנטים.

- קניית זמן מראש על המסלול בצורת קנה 30 דקות על המסלול קבל 10 דקות חינם או הנחה של 10% על כל 10 דקות

נוספות וכדומה.

- אפשרות לרכישת מנוי לימים קבועים או כרטיסיות במחירים נוחים יותר.

- מבצעים כמו - 1+1 במחיר מוזל - הקפה אחת עם מדריך והקפה אחת בלי במחיר מוזל.

- אפשרות של חבירה לחנויות צמיגים שונות לצורך מבצעים דו צדדיים.

- אולי כבר קיים: אפשרות להנחה אם מגיעה קבוצה של אנשים, הנחות למועדוני רכב וכדומה.

- מחירים מיוחדים למועדון החמש, במיוחד לבעלי אופל רקורד שנת 71... :wink::lol:

כל מני דברים כאלה שיוכלו אולי להגביר את הביקוש, ליצור מאגר לקוחות קבוע יותר - ואולי לעזור לכם לתזרים מזומנים. מי יודע, אולי אפילו אני יבוא איזה יום עם המגאן 1.4 שלי :-D

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ואני יודע, שהמגאן שלו, זה משהו מיוחד... :-D

לדעתי, אם יעמידו "רכב מסלול" שאנשים יוכלו לנהוג עליו, יהיה לזה ביקוש.

זה לא חייב להיות רכב מתנהג מטורף וכו', אלא דווקא רכב "רגיל" יחסית, כולל הדרכה, בתשלום סביר (שגם יישאר לך, גל, רווח מכל העסק).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני הייתי מציע להביא ג'ק הידראולי שמרים שני גלגלים בו זמנית לצורך הצלבת צמיגים מהירה בזמן ההמתנה בצד.

אחרי כ 50-60 הקפות של המסלול, הצמיג הקדמי שמאלי באיביזה עבר ממצב של כמעט חדש למצב שכמעט אי אפשר לקרוא את סוג הצמיג שהיה רשום על הדופן.

מה שהפתיע אותי, שלמרות שנסעתי עם לחץ אוויר די גבוה , וגם הלחץ עולה עוד בזמן שהצמיגים מתחממים- עדיין הצמיג "נמרח" בצורה כזו שהשחיקה התחילה להגיע לדופן ולא רק לסוליה או לחיבור של הסוליה והדופן.

צמיג ימני קדמי שחוק קצת פחות, בערך חצי או שני שליש מהשחיקה שצבר השמאלי.

הצמיגים אחוריים נראים פחות או יותר חדשים.

פורסם

אלון,

אם תרצה לבוא לשעה שלמה אני מאין שתקבל דיל מיוחד.

האם המקום באמת "גומר" צמיגים?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

כמו שנהג רגוע אמר. המקום אוכל צמיגים לארוחת בוקר.

המסלול יחסית טכני, אין הרבה ישורות והצמיגים פשוט נטחנים.

עדיין זו אחלה חוויה. מה שמרתיע אותי מלעשות את זה פעם בשבוע זה דווקא לא המחיר לסשן אלא מחיר הצמיגים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מה הבעיה לעשות הפוך?

10 דקות בכיון אחד ו10 הפוך.

לי יש בעיה כללית של צמיגים כרגע, אני נוסע על הישנים ואחרי 5-6 דקות הם בתוספת הבלמים נהפכים למרגרינה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

חבר'ה,מה חשבתם שהמסלול אוכל ברבוניות? :-)

וקצת ברצינות,זה מחיר ההנאה, וזה טיפה בים בספורט מוטורי,אם זה היה מסלול מאוד מהיר ,אז ברקסים היו נגמרים במהירות מטורפת,אחרי ישורות ארוכות ובלימות חזקות ,נכון לעכשיו זה מסלול האספלט היחיד שיש והוא גם מרכזי...

אם תסעו לערד תשלמו רק על הדלק כמו סוג צמיגים משומשים,ואגב זה רעיון מצויין להגיע עם צמיגים,משומשים או מסוג פשוט וזול,

אולי הזמנים לא יהיו משהו...אבל בהחלט אפשר להנות,ולילמוד קווים ונקודות בלימה/האצה נכונים.

בברכה,

קובי כהן

פורסם

דווקא אצלי הקדמיים לא נשחקים בכלל! :-)

מה שכן, אני בטוח שאם קצת "מבצעים" בסגנון שהעלו פה, תכלו להפיק בסופו של דבר יותר ממה שאתם מפיקים היום!

אתה יכול למכור 5 ארטיקים ביום שעולים 10 שקל כל אחד!

או לחלופין למכור 20 ארטיקים שעולים רק 5 שקל....

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

מה קורה ביום שישי 29.2.08 -בקשר ל "יום מסלול".

מחירים: להקפה, או לפרק זמן?

לוח זמנים: משעה עד שעה?

אודה לתשובה מפורטת

נ.ב

ברשותי מרצדס C350 2008 .

REMF1

פורסם

וקצת ברצינות,זה מחיר ההנאה, וזה טיפה בים בספורט מוטורי,

תמיד אומרים את זה, אז או שבאמת אי אפשר לעשות את זה יותר זול - ואז הספורט הזה לא יתפתח יותר מהמקום שהוא נמצא בוא עכשיו, או שכן אפשר לנסות ולהוזיל עלויות - ואז כן יש סיכוי.

מה אתם חושבים ? שאין מספיק חובבים בארץ ? שאין מספיק מכוניות ? יש ויש.

הבעיות העיקריות זה חוסר במקומות מחוץ לאזור המרכז (וגם במרכז כרגע יש רק אחד) וגם כמובן העלות הגבוהה של התחביב. אני מדבר על עלות גבוהה יחסית לכל תחביב אחר - מנוי לתיאטרון, מנוי לקאנטרי, מנוי לקולנוע חוג טניס, קורס באנגלית ויש עוד הרבה מעוד דוגמאות.

דוגמאות למה ? דוגמאות לתחביבים שהעלות שלהם היא (ביחס של אחד מול השני בתוך קבוצת תחביבי פנאי) פחות או יותר נורמלית או כמעט זהה. פתאום כשאתה מכניס ספורט מוטורי אז הדבר הראשון שעולה בראש זה הסימן הזה - $.

ברור לי שזה ענף יקר, האמת שאולי אני לא מכיר את הצד המסחרי של הנושא. האמת, אני לא. אבל אני גם לא מכיר את הצד המסחרי של הקורס פסיכומטרי שעשיתי לפני כמה שנים, ולא את הצד המסחרי של המנוי לספריית הווידאו שיש לי ואני גם לא מכיר את הרואה חשבון של הגלובוסמקס בקריון שאליו אני הולך לראות סרט בסופש.

עדיין, למה בכל המקומות האלו כן אפשר לקבל 1+1, הנחת סטודנט, מבצע של 10% הנחה תמורת רכישת כרטיסיה, מחיר נמוך למנוי בתיאטרון למקום ביציע, למרות שהם תחומים שבהם העלות הסופית שאני משלם נמוכה בעשרות אחוזים ממה שאני משלם על ספורט מוטורי. גם לקולנוע יש דמי שכירות, הנהלה, עובדים, תחזוקה, פרסום, ביטוח תשתית, זכויות או כל דבר אחר שעולה על הדעת - ועדיין בקולנוע הכי חדש ומשוכלל שיש בכל האזור (גלובוסמקס קריון לדוגמא) אני משלם 37 שקל לשני כרטיסים כי יש לי מבצע מלאומי מאסטרקארד.

אז שוב, יכול להיות שבאמת אי אפשר והעלויות הקבועות והמשתנות של מפעילי המתקנים פשוט גבוהות מדי כדי להפוך את העלויות לזולות יותר - אם כך המצב, הספורט הזה לא יתפתח ליותר ממה שהוא כרגע, לא יעזרו אלפי חוקים שיחוקקו פה, כל עוד זה פוגע בכיס בצורה כל כך עמוקה (ואל תספרו לי סיפורים, 480 שקל לשעה זה עמוק) אין לזה סיכוי (אלה אם אותם חוקים יובילו לתחרות ולצמצום עלויות כלשהו מצד המפעילים).

ויכול להיות שכן אפשר להוריד מחירים בעזרת שילוב של יצירתיות וגמישות.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

עדיין, למה בכל המקומות האלו כן אפשר לקבל 1+1, הנחת סטודנט, מבצע של 10% הנחה תמורת רכישת כרטיסיה, מחיר נמוך למנוי בתיאטרון למקום ביציע, למרות שהם תחומים שבהם העלות הסופית שאני משלם נמוכה בעשרות אחוזים ממה שאני משלם על ספורט מוטורי. גם לקולנוע יש דמי שכירות, הנהלה, עובדים, תחזוקה, פרסום, ביטוח תשתית, זכויות או כל דבר אחר שעולה על הדעת - ועדיין בקולנוע הכי חדש ומשוכלל שיש בכל האזור (גלובוסמקס קריון לדוגמא) אני משלם 37 שקל לשני כרטיסים כי יש לי מבצע מלאומי מאסטרקארד.

בקורסי הפסיכומטרי גם ככה אתה מקבל מראש מחיר מפוקע מתוך ידיעה ש90 אחוז מהאנשים יקבלו הנחה כלשהי.

בקולנוע הם יודעים שהם צריכים למכור X כרטיסים כדי לכסות עלות ראשונה ואז Y כרטיסים כל הקרנה כדי לכסות את העלות שלה.

המבצע מלאומי קארד הוא מבצע בו לאומי קארד סוגר איתם שהוא ישלם להם 500 אלף שקל + 10 שקל עבור כל כרטיס שנקנה במסגרת המבצע.

המבצע הזה תורם ל2 הצדדים - לאומי קארד נותנת הטבה ללקוחות שלה, הם נהנים מזה ושומרים אמונים ללאומי קארד.

בית הקולנוע מרוויח בכך שהוא מושך אותך להגיע אליו ולקנות אצלו כרטיסים ב37 ש"ח, במקום שתלך לקולנוע אחר, ובנוסף בונה על זה שתקנה גם שתייה, פופקורן וכו'.

-

ובכל מקרה, שלא יבינו אותי לא נכון, 480 שקל לשעה זה בהחלט יקר, אבל ספורט מוטורי מעולם לא היה דבר זול.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

חברים יקרים, המחירים רק יעלו כי כרגע הם לא כלכליים.

הדבר הכי לא כלכלי שנערך כרגע במסלול נחשונים הוא הטרק דיי.

ונגיד שאעשה את כל המבצעים שאתם אומרים ואעשה גם כפל מבצעים- אז תבואו פעם ,פעמיים ובסוף מה שיקרה זה שתתחילו לראות שבלאי הרכב הוא זה שמכריע את הכף ולא עלות המסלול.

ספורט מוטורי הוא התחביב היקר בעולם - הבחירה היא שלכם אם לחבוב נהיגה או קולנוע.

אלון, יש חובבים ויש מכוניות אבל אין אנשים שמוכנים לשלם את המחיר של מסלול מרוצים.

וכרגע אנחנו מדברים על מסלול של כ ק"מ עם מהירות מירבית של 100+- קמ"ש.

אם נכפיל את אורך המסלול יבואו פחות אנשים ולא כי המחיר יהיה גבוהה יותר (והוא יהיה ) אלא כי בלאי הרכב לא יסתכם רק בסט צמיגים קידמיים , כמו שקובי אמר, אלא גם בסט ברקסים בחצי שעה של נהיגה.

דבר אחד אני מסכים איתך,אלון, הספורט המוטורי ישאר עוד הרבה זמן במקום (בלי קשר לחוק)

שבוע נפלא לכולם

• תוכן חדש...