Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פעילות במסלול נחשונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם ראשונה על הZ אחרי שהחום עיוות את צורת מכסה המנוע שלה.

האוטו יוצא מן הכלל ומאוזן להפליא - התחת בורח בפראות אם מנתקים את המערכת ולשנייה לא שמים לב (תשאלו את אריק ).

הוא תענוג לדריפטים -למרות הצמיגים המפלצתיים.

"הבעייה" היחידה היא שברגע שנוגעים בברקס המערכת מתערבת גם כשהיא כבויה וזה קצת מסרס החלקות מצד לצד או כניסה להחלקה עם ברקס...אבל בוא נגיד שזה רק לטובה כי היא מאוד חזקה וקשה לשליטה.

היה תענוג

מחכים לסרטון של ה"מרדף"...

נ.ב

מי שרוצה להגיע ברביעי באזור 12:30 נא לישלוח לי SMS למספר 054-7443328

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התחת בורח בפראות אם מנתקים את המערכת ולשנייה לא שמים לב (תשאלו את אריק ).

גל, זה לא שלא שמים לב. הייתי דרוך, מלא בטחון עצמי ומוכן לכל.... רק אני יותר לא קורא לזה כפתור ניתוק בקרת החלקה, זה עכשיו נקרא כתפתור שיגור לחיק הטבע :oops::oops::oops::oops::oops:

(**כאן תבוא תצונת המחשה במשך היום** )

אריק, לא צילמת את המרדף? :wink:

:-D סרטון המרדף Z בעקבות EVO וגם סרטונים גידי וקוזמה קורעים את ה VOLVO אעלה היום כאגיע למשרד :-D

פורסם
ואלוף טורקיה משחק באוטו שהכי לא צפיתם לפגוש בנחשונים

גידי יכול להסב מקצוע

ממדריך נהיגה ל..... קברן

:lol:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

חא***!

העיקר לי לא מודיעים הא....

אין בעיות!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אריק, בשביל שלא יהיה ליכלוך אני מציע שהבירה עליך בחמישי...

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

שלום לכולם וחג שמח

גם פרק זה בחיי הגיע לסיומו ואני מסיים את תפקידי בסוף החודש.

הפעילות המועטה במסלול לא מצדיקה העסקת מישהו בתפקיד הנ"ל.

המסלול ימשיך לפעול- לא ברורה המתכונת, לא יהיה מישהו במקומי כרגע.

מקווה להגיע להסדר שאוכל לאמן באופן פרטי בנחשונים, אז עדיין אפשר לפנות אליי עד הודעה אחרת.

אני עומד לסיים לימודי אימון לחיים(קאוצינג), אישי ועיסקי,ולעסוק בזה.

השאיפה היא לשלב בתוך זה ספורט בכלל, ואת הספורט המוטורי בפרט, לאמן טכנית ומנטאלית נהגים לתחרויות ולשיפור מיומנות.

שתהיה ברכה לכולם ובהצלחה באשר תפנו.

שלכם גל מדלי

פורסם
שלום לכולם וחג שמח

גם פרק זה בחיי הגיע לסיומו ואני מסיים את תפקידי בסוף החודש.

הפעילות המועטה במסלול לא מצדיקה העסקת מישהו בתפקיד הנ"ל.

המסלול ימשיך לפעול- לא ברורה המתכונת, לא יהיה מישהו במקומי כרגע.

מקווה להגיע להסדר שאוכל לאמן באופן פרטי בנחשונים, אז עדיין אפשר לפנות אליי עד הודעה אחרת.

אני עומד לסיים לימודי אימון לחיים(קאוצינג), אישי ועיסקי,ולעסוק בזה.

השאיפה היא לשלב בתוך זה ספורט בכלל, ואת הספורט המוטורי בפרט, לאמן טכנית ומנטאלית נהגים לתחרויות ולשיפור מיומנות.

שתהיה ברכה לכולם ובהצלחה באשר תפנו.

שלכם גל מדלי

גל,

אני מכיר אותך מאז 2002 - אתה וראם צחקתם עליי שאפילו להחזיק הגה אני לא יודע. מאז ועד היום אין ספור קורסים, נסיעות בהרים, הדרכות במסלול, ימי כיף, ג'ימקאנות וקראחנות ... ואני עדיין לא מי יודע מה :lol::lol::lol:

אבל הכל בזכותך !!

בהצלחה בכל אשר תעשה ושמור על קשר, ברוררר 8)

פורסם

ממש חבל :-(.

גם על הפעילות בנחשונים (שאני מקווה שלא תסגר) אבל בעיקר על הצעד הנוסף בהתרחקות שלך מהתחום !!

אני לא וותיק כמו אריק אבל בעצם גם לא כזה רחוק :-), וגם אצלי בלי ספק יש לך הרבה מניות :wink:.

בכל מקרה, שיהיה המון בהצלחה בהמשך הדרך, מה שלא תעשה.

ניר

פורסם

מצער מאוד לשמוע שהמסלול המסודר היחידי בארץ לא מחזיק מעמד.

נכון לעכשיו הפעילות במסלול הופסקה לחלוטין או שהמקום פתוח וניתן להגיע אליו?

• תוכן חדש...