Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פעילות במסלול נחשונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם

אני שוקל לפתוח קורס מדריכי נהיגה מתקדמת במסלול

זה יהיה קורס מעמיק של 2-3 ימים אולי יותר.

המטרה להכשיר אנשים להדרכת נהיגה, לאו דווקא מתוך צורך במדריכים למסלול.

אני מניח שמי שיסיים את הקורס ימצא עבודה בתחום, אם זה במסלול ואם זה במקומות האחרים העוסקים במלאכת הקודש.

יש סיכוי, שאם יהיה ביקוש, אעבה את הקורס גם בנהיגת מרוץ/נהיגה ספורטיבית.

מי שמעוניין בפרטים נוספים ואו יש לו שאלה בעיניין נא לפנות אליי בה.פ ולא על גבי השירשור הנ"ל.

תודה

סופ"ש מבורך לכולם

גל מדלי

פורסם
היי אילן, מה נשמע?

אתה יודע, אם היית מצליח להתאפק, וההודעות שלך לא היו עד כדי כך ברורות, יתכן שלא היינו שמים לב.

אבל לא הצלחת להתאפק, וההודעות שלך כן עד כדי כך ברורות ("אומרים שאילן פייביש מ iturbo נהג טוב". אומרים שאסור לאכול אבטיח לפני שנכנסים לים. אז אומרים.)

ואם זה לא מספיק מובן, אז אומרים ש-REMF1 הוא אילן פייביש. ואני סקרן לקרוא את הכתבה ב-etzבעוני.

חיכיתי לראות מתי זה יגיע...:lol:

Veni Vidi Vici

פורסם

איייי איזה יום מדהים היה בנחשונים...

היום נסיתי לשים יותר דגש על זוויות ועשן! :twisted:

התוצאה, שני מקצים - שני סטים של צמיגים אחוריים מתים לחלוטין!

היה מדהים!

עד הפעם הבאה, מחפש עוד צמיגי 17 לדריפטינג!

מישהו רוצה להיפטר מזוג/רבעייה? :-D

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אני לעןמת זאת חשבתי שפורים הגיע - חיפשתי את המיאטה למכסחת דשא :-) מסתבר שצמיגים קדמיים גמורים לגמרי ומסלול חלקלק בשילוב עם דריפטים במהירות גבוהה ויום לא טוב במיוחד שלי הביאו לשלושה ביקורים על הדשא.

מקווה ליום טוב יותר בקרוב...

פורסם

מישהו צילם במקרה את הפיאסטה על המסלול?

אם כן אני אשמח לתמונות..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

תודה אחויה. תהיה בריא וחזק!

:-P

יש במקרה תמונה בפעולה(בשביל הסימלון..)?

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

עזוב את אליה!

יש תמונות שלי עם הM????

:lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

יש משהו יום שישי?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...