Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פעילות במסלול נחשונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גל, אכן זה מצער.

אך אם בלאי הרכב זאת הבעיה המרכזית למשיכת לקוחות למה לא לעשות את מה שקונדסון אמר ? (לתת אפשרות לעלות על המסלול עם מכונית שכורה - אפילו במחיר עלייה גבוה יותר ממחיר עליה עם המכונית שלך).

אנשים יהיו מוכנים לקבל מחיר יותר גבוה אם ידעו שאין בלאי לרכב שלהם.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא בטוח שחברת ההשכרה תאשר שימוש כזה.

מעניין מה יקרה במקרה של נזק לרכב השכור חס וחלילה.

אחרי יום שלם של נסיעה עם אותו הרכב במסלול, הצמיגים באמת יתפוררו ואולי גם הברקסים וזה יהיה קצת מוזר לאנשים בחברת השכרה לקבל חזרה כזה רכב, כאשר רק בתחילת היום הוא היה חדש על הכביש.

פורסם

יכול להיות דווקא מעניין נושא השכרת מכונית לנהיגה על המסלול.

300 שקל לחצי שעה נטו לנהג יחיד, יכסה את עלות ההשכרה שלה ליום.

הצמיגים יכולים להיות צמיגי דרק שעולים 30 שקל לצמיג ואפשר למצוא בפחות (וממש זבל אפילו למצוא בחינם!)

נושא הבלאי יהיה פחות בעייתי אם יהיה למסלול ספונסר מוסך קטן שיכול להסתדר בקלות עם הכל (שאפט?)

תכלס אולי זה לא יתפוס בכלל, אבל עם המסלול היה שלי גל, הייתי מנסה לארגן את זה לסופ"ש אחד.

אם הפסדת, אז הלכו 150 שקל השכרה ועוד קצת בדלק.

אם הצלחת, הגדלת את ההכנסות והוספת מאפיין מיוחד נוסף שקיים רק אצלך!

חברת ההשכרה לא צריכה לדעת מכלום ;-)

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

שלום

רבותיי, אני מביע כאן את דעתי האישית.

חאפרים? לכו הביתה.

מה זה "חברת השכרה לא צריכה לדעת מכלום" ?

ילדים, תנקו את החלב מהשפתיים, רבותיי מדובר כאן ביושר,ובעסק מוכר.

אי אפשר ביודעין/או שלא ביודעין , להשתמש ברכב ו/או "להתעלל בו" וזה בלשון המעטה.

ולהחזיר רכב שחוט לחברת ההשכרה(רבים מעיתונאי הרכב נוהגים כך ברכבי היבואנים).

בעלי המסלול ומנהליו, יזכו לשם של חאפרים, ו"גורסי"(הדגש על ג') מכוניות.

גם הביטוח על רכב כזה , לו יקרה לו נזק: ע"ע הגלגל שהתנתק במסלול

מאותה סוזוקי ליאנה ב טופ-גיר, ו/או איבוד שליטה על הרכב ופגיעה בעצם כלשהו

או חלילה וחס בנפש -לא יהיה מכוסה-ואז מי ישלם? אתם ילדים? ודאי שלא.

לכם אין כסף לעלות על המסלול-אז לשלם כמה מאות אלפי שקלים או מיליונים

למשפחה של אדם שפצעתם ו/או הרגתם חס וחלילה? זה במקרה קיצוני.

ומה במקרה של נזקי רכוש/מכלולים/פח, שמסתכם בכמה אלפי או עשרות אלפי ש"ח?

בשביל זה אתם ודאי סומכים על "אבא ישלם". או שתשבו בכלא.

יש כמה אנשים (או בעצם ילדים/נערים)בין המגיבים כאן, שהם פשוט חיים בעולם אחר.

עולם בלתי שפוי, עולם הזוי. וחושבים שמותר להם הכל. ואין מלבדם.

חברי פורום יקרים, יש חוקים,יש עסק,קיימת הגינות עסקית.

ומעבר לזה, כך לא מתנהגים!!!

יכול להיות שבאמת מי שכותב דברים שכאלה, הוא פשוט ילד בן 10(או שהראש שלו עובד כמו ילד בן 10).

אני אישית הגבתי מאחר, ומציק לי גיבוב השטויות שעפות כאן לאוויר-חבל.

ספורט מוטורי-עסק יקר.

רבותיי ספורט מוטורי? עסק יקר במיוחד-כן תתפלאו גם לי זה יקר

אבל מה, אני אוהב את התחום ומוכן להקריב מכספי בשבילו.

אם תמשיכו ליילל,אז תשבו בצד. אחרים יהנו,ילמדו,ינהגו,יתקדמו.

ואתם? תשארו ה-ר-ח-ק מאחור. אף אחד לא מחייב אתכם,נותנים לכם צ'אנס /פתח

לכו על זה אם אתם מסוגלים כלכלית. אם לא אל תבואו בתלונות.

לילדים- בצבא אומרים: " זה מה שצה"ל מנפק , ועם זה ננצח."

REMF1

פורסם

REM 1 - תודה על התמיכה,

היושר הביטוח והחוקיות הם מעל הכל.

כסף ואו רווח זניחים לעומת מה שיכול לקרות.

ודר"א ניסינו לפני כחודש לאפשר לאנשים לעשות מקצים של 10 דק' עם הדרכה על רכב ספורט מדגם איביזה טורבו במחיר של 240 ש"ח וההיענות הייתה אפס.

יום מלא אור וברכה לכולם

פורסם

אני רוצה להגיע יום שישי או שבת הבאה

מקווה שלא תהיה פדיחה לעלות עם קורולה למסלול אחרי שהרוב עולים עם איזה STI או איביזה טורבו

פורסם

גל, 240 שקל ל10 דקות נהיגה באיביזה טורבו זה ים של כסף!

ניב השכיר את המיאטה הקודמת שלו ב700 שקל לקורס דריפטינג של 5 שעות מתוכם לפחות 4 שעות נהיגה נטו!

REMF1

הקצנת ברמות מטורפות

התגובה שלך עוד יותר מוגזמת מהמשפט שבסופו הכנסתי סמיילי

רד מעץ ההגזמות!

גם היום מי שיעשה תאונה במסלול בנחשונים לא מבוטח בשום דבר! ונחש מה, גם הדף שעליו חותמים כביכול על וויתור אחריות וכו לא שווה שום דבר מול שופט.

דרך אגב, אתה שוכח שאם כולם ימשיכו לשבת בצד עניין המסלול לא ישרוד הרבה זמן, בסופו של דבר גם לסופרמוטו ולקארטינג ימאס להגיע לשם.

אני אומר הכו בברזל כל עוד הוא חם!

תנסו למצוא אופציית השכרה כלשהיא, תנסו להתסדר אם עלויות של תיקונים וצמיגים ותמשיכו להוסיף כל הזמן רעיונות חדשים בגלל שעסק שלא מחדש כלום כבר עכשיו שייך לעבר וזמנו קצר.

או שתלכו אם הראש בקיר וכל שנה פחות ופחות אנשים יגיעו להשתתף באירועים המוטורים! (בדיוק כמו שקורה היום... :roll:)

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

לא התכוונתי להתערב בנושא הזה - אבל חברים, אתם מתחילים להגזים .

אתם נכנסים לכיס של הבן-אדם ועורכים איתו פה משא ומתן ולדעתי זה ממש לא הוגן ולא הגון.

אם הייתם הולכים למשחק כדורגל או להבדיל ללונה-פארק , גם הייתם מתחילים לעשות חשבונאות עם בעלי המקום או מפעילי המקום ...? ממש לא לדעתי .

תפסיקו את כל "המסחרה" הזו , זה ממש לא לעניין.

וזו רק נקודה אחת.

נקודה שנייה, מקצועית משהו - מצד אחד אתם רוצים ספורט מוטורי "עממי" ומצד שני אתם מחפשים לעשות את זה עם , ואני מצטט- "צמיגי דרק..." זה נראה לכם רציני ? צמיגים כאלו לא אמורים לעמוד במינימום לחצים וזה מאד בטיחותי...נכון?

בואו נחזור להיות רציניים כמו שהיו פה עד עכשיו.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

תראה דובי בהתחלה הסכמתי עם מה שכתבת עכשיו, אבל במחשבה שניה יש הבדל בין לונה פארק או כדורגל לבין המסלול בנחשונים.

לאף אחד כמובן אין זכות להתערב לבעלי המסלול בכיס. בסופו של דבר אם יהיה ביקוש ענק למסלול, אני כבעל עסק הייתי מעלה את המחיר, כל עוד עדיין העסק מוצף לקוחות.

אבל המצב הוא שאין כמעט "קונים" למסלול, ואני חושב שלאנשים יש זכות להביע את דעתם גם בנושאים כספיים מפני שזהו המסלול הראשון בארץ שמציע פעילות כזאת, ומפני שהאנשים שכותבים פה הם הלקוחות הראשונים.

לכן זה לא שיש מחיר מקובל כמו בלונה פארק או כדורגל.

כדי לקבוע מחיר של מוצר צריך להרגיש מה מפריע ללקוחות וכמה הם מוכנים לשלם על X או Y , ולכן כל מיני הצעות שנזרקות פה שוות הקשבה. אפשר להתיחס לזה כאל "קבוצת מיקוד", וכמובן לזכור שההחלטה הסופית היא של בעל המסלול.

פורסם

לדעתי האישית לאף אחד אין זכות להתערב בנושא הכספי כל עוד הוא לא השקיע שקל במקום .

אין שום קשר פה ללקוח ראשוני או לקוח משני .

האופציה היחידה כפי שאני רואה אותה כרגע "לשחק" עם המחיר היא ברגע שיהיו מבצעים מיוחדים למועדוני רכב למשל, אבל זה כבר עניין בין גל והמועדונים.

דובי

פורסם

דובי, אף אחד פה לא התערב ולא כלום, רק הצענו הצעות ייעול.

גל יכול ויעשה מה שהוא רוצה בסופו של דבר. אני רק רציתי לעזור ברעיונות נוספים להצלחת המקום!

אני בחיים לא ישכור רכב למטרות הקפות במסלול. יש לי את הרכב שלי ואני ממש לא בוכה על צמיגים, דלק ובלאי מסויים.

אני הגעתי למסלול בעבר ואני ימשיך להגיע בעתיד!

לעומתי יש הרבה אנשים שכן יירצו.

אני רק רוצה שיילך לגל יותר טוב ולא לראות עוד שנה את המקום נסגר שוב..

כמובן שכאשר לגל יילך יותר טוב הוא יזכור אותי וכו' ;-)

עוד משהו קטן, דובי, גל מכיר אותי לא מהיום ואני בטוח שהוא יודע שאני רק מנסה לעזור ולא מתכוון לשום דבר רע.

תום

פורסם
דובי, אף אחד פה לא התערב ולא כלום, רק הצענו הצעות ייעול.

גל יכול ויעשה מה שהוא רוצה בסופו של דבר. אני רק רציתי לעזור ברעיונות נוספים להצלחת המקום!

דובי

אני רוצה לחזק את דבריו של תום, רוב רובו של הדיון הזה לא נוהל בכלל בצורה של "להיכנס לכיס של גל" "לעשות משא ומתן" או "ליילל על המחירים". הוצאו כאן הצאות, גם על ידי וגם על ידי אחרים, בעקבות ההודעה של גל על מספר האנשים הנמוך שפוקד את המקום. רוב רובן של ההודעות היו עניינות וללא השמצות או רמיזה להתערבות אישית בכיס של אדם זה או אחר.

דווקא ההודעה של REMF1 כללה השמצות כאלה ואחרות וחבל, כי עם רוב דבריו אני מסכים, כמו גם עם דבריך - הצאות מסחרה כגון "אי דיווח של דברים כאלו או אחרים" או התעסקות ב "צמיגי דרק" הם בהחלט לא במקום. אך שוב, רוב רובו של הדיון היה ענייני לחלוטין.

שוב, המרחק בין הדיון הזה לבין "גיבוב השטויות" כפי שמגדיר זאת REMF1 הוא רחוק, לדעתי. גם אם ההצאות שהוצאו פה הן לא מועילות או לא אפשריות - בהחלט לא הייתי מגדיר אותם כשטויות או כ-לא עניינות.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

תום

אין לי שום בעיה איתך רק נראה לי שיותר מדי אנשים התערבו לגל בעסקים וזה היה ממש מיותר.

כל העניין הזה יכול היה להעשות בשיחת טלפון פשוטה.

אבל בואו נעזוב את זה ונחזור לסיבת השרשור - הפעילות עצמה .

ביי

דובי

פורסם

נעזב! :-D

גל מה קורה עם שישי הקרוב??

תום

• תוכן חדש...