Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מצאתי שום דבר בחיפוש באמיול בחיפוש עם ההקשרים האלו :

יש עוד רעיונות לחיפוש ? או הצעות אחרות?

יעקב

יעקוב, כנראה שהפס אינט. שלך לא משהו או שאתה לא יודע להישתמש/לכוון/לחפש באימיול, וכאן אנחנו כבר נכנסים לדברים לא כל כך חוקיים:?:.

זאת הרשימה שאני מצאתי באימיול:

Car Audio HiFi Bass Tweeter Setup Test CD

Mcintosh Audiophile Test Reference CD (Ape)

[PROAUDIO] Denon.Audio.Technical.CD

[CD TEST] FOCAL n.5 'The Spirit Of Sound' [EAC-WAV-CUE]

Focal Test Cd n4.

Focal-Jmlab Test Cd No 3 1998.

VA.(1996).Disque.de.demonstration.Focal.audiomobile.Vol.1.(EAC.WV.CUE).(Audiophile).

Focal Tools Cd

תהנה.

פורסם

עשיתי חיפוש של 5 דקות אתמול האימיול. והורדתי כ 100 טרקים. ולפחות 20 מהם הם איסקה. דנון. מקינטוש. פוקל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מוזר , יש לי אמיול פרוץ פורטים וכל השטויות האלה עד עכשיו לא אכזב וזה הפעם הראשונה .

ד"א הפס שלי הוא 2.5 MB .

אם מישהו יכול להעלות את השירים העיקריים או משהו טוב מהדיסק אני אשמח .

ד"א אם מישהו רוצה את הדיסק של IASCA אני יכול להעלות.

או דיסק שאני עשיתי שבודק את הבאס , משהו ממש נחמד וחזק לסאב .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

חברה , עם כל הרצון הטוב הפורום הוא לא במה לשיתוף קבצים כזה או אחר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...