Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסט המדבור הוא FOCAL 165 K2P

כרגע מחובר אליו מגבר מהסדרה הגבוהה של sherwood (12 volt

מה שלא יהיה, המגבר עובר לרמקולים החדשים שאני מרכיב מאחורה

לכן, אני זקוק למגבר כל שהוא שיגביר את הרמקולים מקדימה.

ההצעות שאני צריך מתחלקות לשתיים

מגבר שתי ערוצים שיגביר רק את הסט K2P מקדימה.

או

מגבר 4 ערוצים, שיגביר גם את הK2P, וגם את הרמקולים החדשים שישבו מאחורה.

העדפה שלי זה למגבר שיגביר בנפרד את הסט מקדימה, והשרווד יעבור לאחורה.

העדפה שלי היא למגבר על רמה , התקציב הוא עד 1500-2000.

פורסם

תקציב מכובד מאוד גם בכדי להתעניין בAUDISON וDLS שאלו מגברים שממש כיף לשמוע מה שהם עושים לK2P !

אז מה אתה מחליט סופית 2 או 4 ערוצים זה משנה פה הרבה (למרות שישנם אחלה מגברים בסכום הנ"ל)

לסאב יש לך כבר מגבר?

:roll:

פורסם
**אין לצטט תגובה מעל שלא לצורך**

מצטער על האיחור בתגובה.

לסאב יש מגבר, אבל הכל הולך להישתנות וכל גורם יהיה תלוי בשני.

אני יסביר את עצמי יותר טוב, הסאב שיש לי עכשיו חלש יחסית, בסך הכל 150 RMS (להוסיף את זה שהמגבר הוא 125RMS)

אז חשבתי על סידור כזה.

בנתיים הסאב ישאר עד שיהיה תקציב נוסף, להביא מגבר 4 ערוצים חזק, שיהיה מספיק בישביל הK2P, וגם בישביל ה6X9 שאני הולך לשים מאחורה (עדיין מתלבט בין המוראל לפוקאל) . השאלה פה, האם אני לא יאבד תבמה הקידמית? אני לא רוצה למשוך אותה יותר מדי אחורה, רק להשלים סוראנד ברכב, אולי לא הסברתי אבל אין אצלי רומקליים אחורים, ושמעתי הרבה מארחות חזקות שמאחורה יש 6X9 או סתם רמקול, השמיעה פשוט נפלאה ושונה.

לאחר היתיעצות פה ועם כמה חברים ומתקינים, הוחלט שאני ישים מאחורה 6X9 שישלים תסוראנד אבל לא ימשוך יותר מדי את הבמה למאחורה, שרק ישלים תסוראד כמו שאמרתי.

לכן במצב ויהיה מגבר 4 ערוצים נגיד 100 RMS כל ערוץ, אז הרמקולים לא יהיו חזקים מדי? אני יודע שאפשר לאחר מכן לכוון את הכל, פשוט פוחד מהאכזבה במיוחד שזאת השקעה יחסית גדולה מצידי.

חשבתי על עוד משהו עכשיו, האם אפשר לקחת את המגבר שיושב עכשיו על הסט פוקאל ולגשר אותו לערוץ אחד? זה יחסוך לי בקניית מגבר לסאב?

האם הדבר אפשרי? במקרה כזה אני יקנה מגבר 4 ערוצים.

פורסם

תשמע. פוקל צריך כוח. וממולץ לתת לו הרבה. (לרוב הרמקולים צריך לתת כוח)

ולכן לדעתי לסט שמוצהר 80/100W אתה צריך מגבר של 20% יותר לפחות. לסט של 80W תחפש מגבר של 110W נקי! ולסט של 100W תחפש מגבר של 120/130W.

עכשיו למה להתקין 6/9? תתקין סט פשוט יותר אבל מאותה החברה לקבלת סאונד דומה. תמיד עדיפות לקומפוננט על 6/9.

ולכן עם אתה מחפש לקבל תוצאה טובה. תקנה מגבר אחד של 2X150W. לקומפוננט הקדמי.

מגבר נוסף של כ 2X80W. לסט אחורי.

ומונו בלוק לסאב.

אפשר לקנות מגבר של 4 ערוצים חזק. אבל המחיר יהיה רוב הסיכוי יקר יותר.

תחפש אודיסון 4.1K. ממליץ עליו. יפרק לך את הקומפוננט. ויגביר סאב בצורה מצויינת. (130X2+140X2) או (130X2 + 500X1)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...