Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפוש אחר מגבר זול נתקלתי במגסר הנ"ל במחיר של 110$ שזה שווה ערך ל-400 שקל (פלוס מינוס).

ע"מ להביא אותו מחו"ל לארץ אני אצטרך להוסיף משלוח ומכס.

ושאלותי הן:

1. מה מחירו בארץ?

2. יש למישהו מושג כמה יכול לעלות משלוח ימי מארה"ב? (לא דחוף לי המגבר, אני מוכן לחכות כמה חודשים).

3. כמה המכס על הדברים הללו?

4. האם ניתן להשיגו בפחות מ-110$? או לחילופין מגבר עדיף בסכום של עד 100$+- שיחזיקו זוג קומפוננט וסאב (סאב - כנראה קיקר C12 או משהו דומה, קומפוננט - JBL GTO).

פורסם

1. מה מחירו בארץ?

2. יש למישהו מושג כמה יכול לעלות משלוח ימי מארה"ב? (לא דחוף לי המגבר, אני מוכן לחכות כמה חודשים).

3. כמה המכס על הדברים הללו?

4. האם ניתן להשיגו בפחות מ-110$? או לחילופין מגבר עדיף בסכום של עד 100$+- שיחזיקו זוג קומפוננט וסאב (סאב - כנראה קיקר C12 או משהו דומה, קומפוננט - JBL GTO).

1. כאלפיה ++.

2.כ 40$

3. 33% על המחיר + משלוח.

4. שיקולך .

פורסם

עד כאן זה נשמע ממש משתלם.

אם המכשיר עולה לי 110$.

משלוח עוד 40$.

זה סה"כ 150$.

נוסיף מכס וזה יוצא סה"כ כ-200$.

שהם נכון להיום פחות מ-750 ש"ח.

ואם המכס לא עוצר אז זה כ-550 ש"ח.

פורסם

אם זה היה עובד ככה ,כל אחד היה מייבא פה מגברים במחירים כאלה ומוכר ב + 400 ש"ח ועושה הרבה כסף .

המכס לא אמור להשוות המחיר למחיר בארץ ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לא,ההבדל הוא בכמה מאות שקלים שזה יפה, אבל אין אחריות, ואם המכשיר יגיע תקול? מה אז? כל מה שזול יוצא יקר בסוף, היו דברים מעולם שגם IDMAX הגיע לארץ תקול.

ומצד שני הרבה אנשים העיזו ורכשו מחו"ל ומרוצים עד הגג, גם אני רכשתי ממדיסאונד ,הגיע המוצר והכל היה פיקס!

לכל דבר יש יתרונות וחסרונות

לשיקולך.

פורסם

האמת היא שאני מאוד מתבלט.

התקציב זעום וכרגע 750 נראה לי קפיצה מעל הפופיק.

אני חושב שבכל זאת אני יילך על שילוב של מגבר V12 1000W, שנמכר סביב ה-350 ש"ח, ביחד עם קיקר C12, שגם הולך בסביבות אותו מחיר.

• תוכן חדש...