Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניו יורק

speedseeker
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

בע"ה צפויה טיסה לארה"ב בימים הקרובים עקב השתלה בברך.

בית החולים ממוקם במנהטן ממש צמוד לסנטרל פארק (HSS).

אני זקוק לעזרתכם חברים יקרים במספר מישורים:

1. טיסה- יש לי סוכן נסיעות שאמור לדאוג לי לטיסה אבל בכל זאת אם תשמעו על מקומות פנויים בימים הקרובים אני אשמח לדעת על כך, בעוד שבוע-שבועיים אני אצטרך עזרה במציאת טיסה לכיוון ההפוך אני מקווה שיהיה בסדר.

2. עזרה מניו יורקר- אם אתם נמצאים כרגע באיזור המדובר בניו יורק, או מכירים מישהו שיכול לעזור, תבוא עליכם הברכה.

3. קניות- זמן לאטרקציות מוטוריות לא יהיה (אולי להציץ באיזו סוכנות רכב) אבל בכל זאת אם אתם יודעים על חנויות שמוכרות בזול רכיבי אודיו לרכב, שיפורים, מצלמות (חוץ מB&H) כמובן מנסיון לחפש בגוגל גם אני יודע.

ועל כל פריט מידע נוסף שאתם מוצאים לנכון לשתף אותי בו אודה לכם מכל הלב.

WISH ME LUCK.

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

מערכת זה , cannall st זה רחוב שכל חנות שניה היא חנות מערכת, נימצא ממש בדאון-טאון ליד וול-סטריט

שיפורים אני לא מכיר במנהטן, אלא בקוינס , יש את eastern שזה מן הסתם אסייתים והם חיות בשיפורים וגם יוכלו להפנות אותך לכל דבר

בהצלחה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

דבר ראשון, בהצלחה בניתוח!

כפי שכתבו מעלי, הLower East Side הוא האזור העדיף לקניות האלה (גם הרחובות CANAL ו ESSEX), בגדה המזרחית בין הגשרים ברוקלין ומנהטן. יש שם הרבה חנויות של יהודים ואסייתיים אבל חובה להשוות מחירים.

מצלמות (חוץ מB&H) .

למה עוד חנות מצלמות? אין חנות כזו בכל העולם (אולי בסינגפור) והמחירים שלהם כמעט תמיד קרובים לנמוכים ביותר שיש.

מומלץ להכין שיעורי בית באתרם www.bhphotovideo.com

באיזה חלק של הפארק תהיה? יש בית כנסת מאד נחמד ולא פורמאלי בשם "רמת אורה" ברח' 110 בין שד' אמסטרדם וברודוואי.

פורסם

אני לא מבין למה אתה מפריד בין הטיסה הלוך לטיסה חזור.

כרטיס לכיוון טיסה אחד עולה בין 70 ל80 אחוז מעלות כרטיס לשני הכיוונים.

תקנה כרטיס הלוך עם כרטיס חזור פתוח (בד"כ מותנה בכך שתהיה שם לפחות 10/14/21 יום) - וכשתחליט שאתה רוצה לחזור, אתה צריך להודיע משהו כמו 48/72 שעות מראש.

הרבה יותר פשוט. בסיכום הכללי גם יוצא הרבה יותר זול.

עזרה מניו-יורקר ? אתה צריך עזרה ממישהו במנהטן, לא סתם בניו-יורק (שהיא מדינה/עיר עצומה).

בכל מקרה, איזה עזרה אתה כבר צריך ממקומי?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

1.לא ניכנסים לארה"ב בלי כרטיס טיסה חזרה.ישר מעלים אותך על טיסה חזרה,בלי הרבה שאלות.

2.אלעל מזיינים את כולם במחירים באתר שלהם,בדרך כלל לתאריך יותר רחוק אבל תבדוק מה יש שם.

3.אלקטרוניקה לא קונים בחנויות קטנות בניו יורק,כולם ישראלים שידחפו לך סחורה דפוקה.

רק הגדולים www.staples.com , www.officedepot.com , www.jr.com , www.circuitcity.com , www.bhphotovideo.com , www.adorama.com

4.בבתי חולים בניו יורק יש די הרבה רופאים יהודיים,תרגיש כמו בבית.בן דוד שלי רופא שם אבל לא באזור הזה של הגוף.

5.באפריל יש תערוכת רכב בניו יורק.

6.אני מקווה שלא יהיו לך בעיות להחליף הילוכים אחרי הניתוח.

אייל

פורסם
1.לא ניכנסים לארה"ב בלי כרטיס טיסה חזרה.ישר מעלים אותך על טיסה חזרה,בלי הרבה שאלות. דווקא שואלים אותך אם יש לך כסף לכרטיס חזרה. אם יש, תוכל לחזור אחר כך. אם לא, יקנו לך אחד, אבל תקבל חותמת שחורה בדרכון.

2.אלעל מזיינים את כולם במחירים באתר שלהם,בדרך כלל לתאריך יותר רחוק אבל תבדוק מה יש שם. יש באתר של אל על גם הזדמנויות לא רעות לרגע האחרון.

3.אלקטרוניקה לא קונים בחנויות קטנות בניו יורק,כולם ישראלים שידחפו לך סחורה דפוקה. מחזק את הדברים.

רק הגדולים www.staples.com , www.officedepot.com , www.jr.com , www.circuitcity.com , www.bhphotovideo.com , www.adorama.com במיוחד JR וB&H.

4.בבתי חולים בניו יורק יש די הרבה רופאים יהודיים,תרגיש כמו בבית.בן דוד שלי רופא שם אבל לא באזור הזה של הגוף. כשהם מנסים לדבר איתך בעברית הקלוקלת שלהם, תעשה כאילו אתה מבין בשביל לא להעליב אותם, זה יכול להיות די משעשע.

5.באפריל יש תערוכת רכב בניו יורק. מעפנה ברמות לעומת התערוכות האירופאיות.

6.אני מקווה שלא יהיו לך בעיות להחליף הילוכים אחרי הניתוח. לברך מלאכותית יש ווריאטור, אין צורך בהחלפת הילוכים :?

דו רה מי פה

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש לך ישיבה ברחוב 61 איסט בניין 328.

הישיבה היא של הרב פינטו, ביקרתי שם לפני חודש וחצי.

אנשים חמים שישמחו לעזור לך בכל דבר.

ואכן, ברחוב CANAL יש הרבה חנויות למוצרי אודיו במחירים די טובים.

הרחוב נמצא בצ'יינה טאון, שגם שם ש הרבה מציאות.

בקשר למצלמות, יש לך בכל פינה בסט באי, סירקוט סיטי, רדיו שאק וכ'ו.

צריך רק זמן וסבלנות בישביל להשוות מחירים.

מקווה שעזרתי

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...