Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המערכת שלי מורכבת על מאזדה 3, והHU הינו המקורי של המאזדה.

אין לי אפשרות כרגע לשים רדיו דיסק משלי במקום המקורי משום שהרכב מליסינג.

שאלתי היא,

האם ישנו הבדל משמעותי בין HU כמו של המאזדה(כולל מנחת) לבין HU אחר(רגיל כזה)?

האם זה משפיע מבחינת איכות ועוצמת הסאב?

איכות הרמקולים ועוצמתם גם?

תודה מראש.

פורסם

מה אתה מגדיר HU רגיל ?

לרדיו דיסק המקורי יש הרבה מאוד פחות אופציות מרדיו דיסק רגיל .

האיכות אולי טיפה ירודה לפי מה שהבנתי , אבל לא ממש הרגשתי בזאת .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני לא מדבר על פונקציות כמו אקולייזרים ושליטה על הרמקולים וכו'.

אני מדבר על איכות השמע והעוצמה, ז"א שאם אני יחבר את המערכת שלי(כרגע עם רדיו מובנה עם מנחת) לרדיו דיסק רגיל כמו שלכולם יש עם יציאות למגבר כמו שצריך.

כי יש לי בעיה, שלחבר שלי יש מגבר פולס אודיו 4400, ואצלי יש את המגבר של ג'ייביאל 1004, ושאני מחבר את הסאב שלי במגבר שלו הסאב עובד הרבה יותר טוב(חזק פי 2) ומדוייק מאד(אצלי הוא ממש ממש לא מדוייק! ממש מרוח וחלש.

המגבר שלי מחובר לרדיו דיסק מקורי של מאזדה(מובנה), ואצלו רדיו דיסק "רגיל" של חברה בשם "DUAL".

חשבתי שאולי החוסר עוצמה אצלי הוא בגלל הרדיו דיסק והמנחת. הגיוני? (יוצאים מהמנחת 2 זוגות RCA, ואצל החבר זוג אחד של RCA).

עוד דבר, ע"פ הנתונים של המגברים, אז המגבר שלי(JBL) מוציא בגישור 260 או 280 רמס(אני לא ממש זוכר) ושלו 250.

תודה מראש.

פורסם

באיזה כבל מחובר המגבר שלך ?

אני מכיר את החברה DUAL חברה מאוד מוכרת בארה"ב , ולפי מה שהבנתי מאוד מעורצת .

כרגע לא עולה לי עוד רעיונות ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

לדעתי היית משקיע קודם כל ברדיו אבל אמרת שאתה לא יכול. באמת חבל שנזכרת לשאול עכשיו.

אז כן יש הבדל באיכות בין רדיו מהחברה עם מנחת לבין רדיו עם יציאת RCA..

אבל קודם כל כדאי לבדוק שהמגבר מכוון בשביל שתקבל תוצאה אופטימלית מהרדיו הנוכחי.

אבירן.

פורסם

אבל הסיבה שסאב לא דופק יכולה להיות בגלל שהמנחת/הרדיו מוציאים מתח נמוך למגבר ובגלל זה המגבר לא מוציא מספיק וואטים לסאב?

פורסם

תראה אני מאמין שזאת לא בעיה בכיוונים במגבר כי הסאב כמובן מכוון על לוו פאס, והגיין כמעט עד הסוף(בערך 4/5)

פורסם

תעשה דבר כזה קח רדיו רגיל(אפטרמרקט), תחבר אותו ישירות למצבר (שים פיוז), תחבר את ה RCA של המגבר לרדיו תראה אם קיים הבדל. אבל לפני הכל תנמיך את הגיינים ורק אחרי שחיברת הכל אז תגביר בעדינות לפי שמיעה. לדעתי אתה לא אמור להגיע לאזור שבו נמצא הגיין עכשיו.

חוץ מזה למרות שהמכונית שלך מליסינג יש היום פאנלים ומתאמים וכשאתה מחזיר את הרכב פשוט אתה מפרק ומחזיר הכל למצב המקורי. לדעתי שווה את ההשקעה.

Mazda3.jpg

• תוכן חדש...