Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אתן דוגמא למייטב הבנתי

גידים מרכזיים סביבם פלסטיק וסביב הפלסטיק מעיין רשת מתכתים ואז עוד פעם פלסטיק ועוד פעם ורשת מתכתית ועוד פעם פלסטיק ועוד פעם רשת מתכתית, זה RCA בעל 3סיכוכים??

נגיד יש לי כבל שבמרכזו יש מספר גידים שאותם עוטף פלסטיק סביבו רשת מתכתית ומעל זה הפלסטיק השחור אותו אנו רואים

זה כבל בעל סיכוך אחד? והוא משמש לחיבור צד אחד(ימין או שמאל/אדום או לבן) בRCA?

d_1872.jpg

כמה סיכוכים הכבל הזה?וזה הכל שאני מדבר עליו רק שבמקום ספוג צבעוני יש פלסטיק קשיח

sound connecting people

פורסם

לא לא לא .. זה כבל קואקס הוא לא מתאים בתור RCA לרכב.

RCA לרכב צריך להיות עם גידים (שזורים זה טוב) והסיכוך הוא מסביב לגידים.. אין פלסטיק קשיח כמו בקואקס.

פורסם

זה הכבל שברשותי וזה הכבל המדובר יש לו גידים פנימיים והוא לא גיד יחיד

את מה אני אמור לחבר לקונקטור של הRCA כשהוא גולם?וכמה סיכוכים הכבל הזה אם בכלל?

DSC00787.jpg

DSC00791 (Large).JPG

sound connecting people

פורסם

הכבל מה שיש לך לא טוב אני קניתי לא מזמן אני יעלה לפה תמונה עוד מעט (כשאני ימצא את המצלמה שהחליטה ללכת לאיבוד שוב..)

בעיקרון אתה צריך לחבר את הרשת מתכת הזו לרגל השניה בקונקטור של הRCA

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

תסתכל על הכבל שלי הוא עשוי מוליך נחושת "רכה" כלומר סיבים דקים ורכים עליו ישנה שכבת פלסטיק ובתוכה יש אוויר (היא חלולה) על שכבת הפלסטיק יש שכבת בידוד מתכתי (די מזכיר ניר כסף ) די עבה עליו ישנה שכבת חוטים נוספת שמתחברת לגוף הקונקטור (מיונס RCA) ועל שכבת החוטים נמצא גומי עמיד בפני קריעה

החוט שלי נחשבת לרמת סיכוך אחת (לפחות ככה המוכר טוען)

בחוט שלך אין כלל את אותה שכבת חוטים שניה ובלעדיה אתה לא תשמע כלום דרך הכבל שאתה מכין

צירפתי תמונות (איכות לא משהוא מהפלאפון)

אם תשים לב אתה תוכל לראות בקונקטורים שיש כמו מגרעת בתחתית אשר מיועדת לסיבים הפנימיים (פלוס) ומחזיק חוט המחובר לגוף החיצוני שאילו אתה מחבר את הסיבים החיצוניים (מינוס)

DSC04651.jpg

DSC04652.jpg

DSC04653.jpg

DSC04646.jpg

DSC04648.jpg

DSC04649.jpg

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

למרות הידע הדל שלי אני יודע משהו.

את הכבל שיש לי הוא יכול לשמש כRCA בודד מהסיבה הכי פשוטה שקונקטור של RCA דורש שני נקודות חיבור והכבל הנל יכול לספק לו את זה האחת זה הסיבים הפנימיים והשניה זה הרשת סיכוך שלפי ידיעותי הרשת היא למעשה הסיכוך

למי שיודע כמו שהיו מחברים בעבר כבל אנטנה לטלוויזיה זה אותו כבל פחות או יותר רק שבמקום גיד בודד במרכז הכבל ישנם מספר רב של גידים

השאלה הייתה איזה רמת סיכוך הכבל שלי? והאם לחבר אותו כמו שהצעתי או בצורה שאני משתמש בשני כבלי כאלו כאשר רק הגידים המרכזיים משמשים לחיבור והרשת לא משחק תפקיד של הולכת זרם אלה רק סיכוך?

sound connecting people

פורסם

תראה הרשת סיכוך מסביב יכולה לתפקד כמוליך שני אבל לא מומלץ לכן ישנם כבלים בעלי שני מוליכים (פנימי וחיצוני) ועליהם סיכוך

אם תשתמש ברשת כמוליך שני אז אפשר לומר שאין לך בכלל סיכוך על המוליך

לגבי האופציה השניה אם תצליח להכניס שני כבלים כאלה אל תוך קונקטור אחד אז עדיף שתעשה כך ואז אתה יוצר מוליך בעל סיכוך אחד (כלומר לפלוס יהיה סיכוך וגם למינוס נפרדים כמובן)

• תוכן חדש...