Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק עכשיו היה לי זמן לעבוד על האוטו...

עשיתי מה שאמרתם, החזרתי את צמת החוטים, לחצתי על הלחצנים שלט עד שהלד הפסיק להבהב, ואז לחצתי למספר שניות על הכפתור הגדול בשלט.

ואני לא מאמין שאני אומר את זה, זה הצליח!!!!! סוף סוף אחרי משהו כמו שנה יש לי שוב אזעקה באוטו!! :multi:

והכל הכל רק בזכותכם וברצון שלכם לעזור !

אז דני וlirom10 תודה רבה רבה לכם על כל העזרה שלכם, קבלו חיזוק חיובי, באמת תודה רבה. נטו הצלחה שלכם.

יש לי רק עוד שאלה קטנה, כבר הרבה זמן אין לי נ"מ באוטו, אני צריך להחליף איזשהו חלק במנוע של הנעילה שיושב בתא המטען (את החלק התקול כבר שלפתי וזה עניין של זמן עד שאני אקנה חדש ויש לי בחור שיתקין את החלק מחדש) .

האם אחרי שאני אתקין את החלק והנעילה המרכזית תשוב לפעול, האם השלט של האזעקה ישוב לשלוט עליה כמו פעם?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

דני, הבעיה אצלי טיפה שונה מאצל פותח השירשור.

אצלי הכל עובד טוב ויפה האזעקה נועלת את הרכב אך היא מצפצפת לבד אחרי זמן מסויים , לפעמים לא מצפצפת הכל רגיל אך כשהיא מתחילה לצפצף היא לא מפסיקה לכן אני מפחד שהיא תגמור לי את המצבר כמו שקרה בעבר.

דרך אגב האזעקה שלי היא קוברה אבל עם השלט המרובע והלחצן הירוק.

פורסם

לפטרון הבעיה אצלך ברכב יש לעבוד בשיטת השלילה.

1:לנתק את גלאי הנפח(שני העניות בקורות)ולבדוק במשך כמה ימים אם יש שוב אזעקות שווא באם לא הועיל יש לעבור לשלב 2

2:לנתק גלאי שטח\זעזועים לבדוק במשך כמה ימים אם יש אזעקות שווא אם כן לעבור לשלב 3

3:לנתק לחצן מיכסה מנוע ולהמשיך את אותה בדיקה

אם לא הועיל כל השלבים שציינתי כנראה שהאזעקה תקולה

כמו כן בראשית יש ליבדוק האם כאשר הדלתות סגורות האור בתיקרה או החיווי בלוח שעונים(אם יש)נכבה

אם נכבה אז יש להמשיך לשלבים שציינתי

פורסם

אכן נכון, אני הייתי מתחיל בלחצן מכסה מנוע, זה הכי מהיר. לבדיקה, הפעל את האזעקה, לאחר 30 שניות , נסה להרים את מכסה המנוע (מבלי לפתוח אותו) , אם האזעקה מתחילה לצפצף, יש לך בעיה בלחצן, ואולי לא רק בו.

עשה בדיוק מה שקודמי רשם, יש לך גישה לכיוון הגלאים בגב סירנת האזעקה, שני פוטנציומטרים קטנים (קשה לראות) , אתה יכול לקחת מברג שענים קטן, ולסובב את כל אחד מהפוטנציומטרים, שמינית סיבוב לאחור, או אף רבע סיבוב לאחור. אם התופעה נעלמת, אזי הכיוון היה רגיש, או אז יש לבדוק להיכן לכוון את הפוטנציומטרים בדיוק, שלא יהיה מצב של חוסר רגישות קיצוני,שיתבטא בחוסר תפקוד המערכת עת הצורך.

מקווה שעזרתי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...