Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברכבי מותקנת אזעקה מחברת "קוברה".

לפני כשנה ניתקתי אותה כי היא השתגעה לגמרי, לא הפסיקה לצפצף עד שניתקתי ממנה את צמת החוטים מתחת למכסה המנוע.

מבחינה ביטוחית אין לי בעיה עם זה כי ברכבי מותקנות עוד כמה הגנות אחרות. אבל בכל זאת עלו בי געגועים לנוחות שבשליטה בנעילה המרכזית דרך השלט.

שלט האזעקה עדיין ברשותי, יש דרך לתקן את זה באופן עצמאי (אני זוכר שהייתי אצל מתקין מערכות שבדק את האזעקה והציע לי להחליף אותה לגמרי \ את הראש שלה )?

חשבתי מחר לשחק איתה קצת, אולי מכה או 2 או לרסס מעט מנקה מגעים על האזעקה יעזרו?

יש משהו מיוחד שצריך לשים לו לב? אולי זו תקלה ידועה במערכות האזעקה האלה שאפשר לפתור בקלות? אולי תוכלו לכוון אותי לבעיה בקוברה הזאת.

בכל מקרה אין לי מה להפסיד.

תודה,

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

בדיוק תיכננתי גם אני לשאול שאלה דומה , גם על אזעקת קוברה שהתשגעה לגמרי ומצפצפת לבד אפילו פעם אחת היא צפצפה כל כל הרבה זמן (משהו כמו 9 שעות בלי הפסקה) ופרקה לי את המצבר. כיום היא מנותקת אבל אשמח לחברה בחזרה בדיוק כמו שפותח ההודעה ציין הנוחות של האזעקה מרימי החלונות והנעילה המרכזית.

פורסם

יש להפריד בין שני מקרים.

הראשון, האם ניתן ל"השתלט" על האזעקה, כלומר, השלט מפעיל ומנטרל.

השנייה, האם האזעקה מצפצפת ללא אפשרות שליטה עליה.

לאחר קבלת תשובה, אוכל להתמקד.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
יש להפריד בין שני מקרים.

הראשון, האם ניתן ל"השתלט" על האזעקה, כלומר, השלט מפעיל ומנטרל.

השנייה, האם האזעקה מצפצפת ללא אפשרות שליטה עליה.

לאחר קבלת תשובה, אוכל להתמקד.

בברכה

דני

לא ניתן להשתלט על האזעקה בעזרת השלט. רק פירוק צמת החוטים גרמה לאזעקה להפסיק לצפצף.

פורסם

באם האזעקות שלכם מקבלות את כל המתחים (פלוס קבוע ומינוס קבוע) , יתכן והן תקולות.

הווה אומר, אם הצפצוף מאוד חזק, סימן שהמתחים מגיעים, אות לכאורה לכך שהאזעקות תקולות.

אם מדובר במוצר של קוברה, יתכן וינתן לתקנן (בתנאי שלא ניזוקו מתוצרי מיים -קורוזיה) , אם כך, הרי שרצוי לגשת לבית קוברה הראשי (הכוונה שיתכן וזה עדיף מלגשת לדילר שלהם).

לחילופין, התקנת מערכת אזעקה בסיסית אחרת, או רק שלטי נוחות, ששולטים על פתיחה וסגירה של הנעילה החשמלית.

תמיד ניתן ואף רצוי לנסות לבצע קידודי שלט, לבדוק שנית ולהתקדם.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

איזה דגם של קוברה יש לך?ואיזה רכב?

יש דגמים של קוברה אשר ניתן לקודד את השלט לאזעקה כאשר השלט לא מגיב לאזעקה דבר שמאופיין לאחר החלפת סוללה בשלט

איך נראה השלט?(אליפסה עם שני לחצנים אפורים?או מלבני עם שני לחצנים ירוקים)

פורסם

אליפסה עם 2 לחצנים אפורים.

מעניין אותי שהאזעקה כן עובדת אבל לא מקבלת פקודות מהשלט, הווינקרים מהבהבים (לפחות פעם אחת ממה ששמתי לב) כשאני מחבר את צמת החוטים, האזעקה מצפצפת ולכאורה עובדת אבל משהו גורם לה לא לקבל פקודות מהשלט ופשוט להפסיק לצפצף ולהתנהג כרגיל. זה משגע אותי מה זה יכול להיות...!

פורסם

תעמוד מול האזעקה תילחץ על שני הלחצנים יחדיו עד אשר הלד יפסיק להבהב

לאחר שהסיק להבהב תילחץ פעם על לחצן ימני ולאחר מיכן על שמאלי זה אמור לקודד לך את השלט לאזעקה

אם לא הלך אז תנסה ממש קרוב למח האזעקה עד שהשלט יפעל עדיף להחליף בראשונה סוללה לשלט(2032)

פורסם

כמו שלירון רשם , אך לאחר שהלד מפסיק להבהב עזוב את שני הלחצנים וודא נורית בתוך השלט דולקת קבוע. לאחרמכן לחיצה למשך שתי שניות על הלחצן השמאלי ולעזוב.

כעת לחיצה קצרה, בדוק אם פועל.

בהחלט רעיון מבורך ששוה להתייחסות.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בהחלט ניתן לנסות להשתמש בפין קוד, זאת בתנאי שברשותו הדגם עם השלט האליפטי/עגול עם הלחצנים האפורים, ולא הדגם של השלט השחור המלבני עם הלחיצים הירוקים.

בכל אופן, הכל שווה לנסות, לא כדאי להספיד מהר, נסיון להחיות את האזעקה באי אילו דרכים סבירים, זה מהלך הגיוני.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...