Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שמעניינת אותי.

ראיתי שניתן לקנות רכבים שעוקלו ע"י המשטרה באמצעות מכרז.

האם למישהו יש נסיון עם זה\יודע פרטים כלשהם על העניין (כדאיות,סיכון וכד')?

פורסם

המינוס פה שסביר להניח שלא תוכל לקחת את הרכב לבדיקה או נסיעת מבחן אלא לקנות אותו AS IS

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כמו שאמר זה שמעלי , אתה לא יודע פרטים נוספים על הרכב , לא ניתן לקחת אותו לבדיקה אפילו לא במקום .

"עניין של עין טובה" אני לא יודע למי יש עיין כזאת שיכול לראות את הרכב מבחוץ ולדעת אם הוא טוב.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

בדרך כלל הרכב מוצב במגרש, אתה אפילו לא יכל להכנס לתוכו, אתה פשוט רוכש "חתול בשק", אם במקרה יש לך מכר שעובד במכרזים הללו (שזה בדרך כלל מה שקורה שם) הוא יכל לנדב לך מידע על רכבים, זה פשוט הימור לרכוש משם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אתה לא חייב לקנות רק מהמשטרה, אתה יכול לקנות רכב מהצבא ומכוניות של מפקדים או מכוניות של נהגים יחידים, כאלו שלא עברו התעללות וטופלו בזמן.

הבעיה בשתיהם דומה: אתה לא יודע מה אתה עומד לרכוש.

הפתרון לבעיה: אין פתרון, תקנה משם רק אם יש לך קרוב/חבר/מכר שיודע פרטים על הרכב ויוכל להגיד לך איזה כדאי לך לקנות ועל איזה כדאי לוותר.

פורסם

לצבא יש מגרש משלו בצריפין, למשטרה יש את המגרש בית דגן. לגבי המחולטות אני לא יודע איפה הם מקיימים את המכרז, אבל בעיקרון בשלושת המקרים אתה מקבל מידע חלקי עד לא קיים על כלי הרכב.

רכב מעוקל יהיה במכרזים של ההוצאה לפועל ומחסני נאמן/ממן. רכב שהמשטרה מוכרת הוא מחולט (רגע של עברית ביצה קשה)

פורסם

אני יודע שאתה יכול לקנות במגרש של הצבא בבן גוריון, יש שם ליד מגרש ובו נערכות מכירות (לפחות זה היה מדוייק לפני שנה וחצי-שנתיים אז יש לקחת בחשבון).

כן, אם אין לך חבר/קרוב משפחה/מכר מבפנים אין לך מושג לגבי מצב הרכב ובעצם הכל תלוי איך משחק לך המזל.

פורסם

קח בחשבון דבר נוסף - מאוד מאוד קשה למכור אחר כך רכבים בעלי היסטוריה ממשלתית או צבאית, מלבד זאת אתה יכול למצוא את המכרזים באינטרנט ולראות גם את מחירי הסגירה של המכרזים הקודמים בד"כ מדובר בערך על שליש מהמחירון.

ועכשיו חישוב: מחיר הקנייה + יישור קו (בד"כ מאסיבי מאוד ויכול להגיע למנוע וגיר מיד עם הרכישה) = יותר מחמישים אחוז מהמחירון.

מסקנה: להוסיף כסף ולקנות משומשת מיד פרטית לאחר בדיקה מסודרת.

והכי חשוב זכור את הכלל: "הזול בסוף יוצא הכי יקר..."

פורסם

הוא מעוניין לרכוש רכב מעוקל, שהשמטרה עיקלה מחייבי כספים, ולא רכב משטרתי/ממשלתי/צבאי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רכבים מעוקלים נמכרים ע"י ההוצאה לפועל ולא ע"י המשטרה, וגם ברכבים אלו מדובר בחתול בשק וגם כאן הכלל שהזול יוצא יקר תקף....

פורסם

תעשה מה שכל סוחר שמכבד עצמו עושה:

1. שלוף שטר של 20 או 50 ש"ח

2. גש למי שמסדר את הרכבים במקום\שומר בשער\פועל נקיון וכו'

3. שאל לגבי הרכבים המעניינים אותך אם הגיעו בגרר או בנסיעה, אם יש מפתח או אין וכו' וכו'

4. יש יותר ממצב שגם יתן לך להניע וכו' (ראה סעיף 1)..

HFturbo

פורסם

הרכבים השווים בד"כ נמכרים לאנשים מסודרים.

הכרתי נגד שקיבל הוראה להשבית מגאנים על כל תקלה הכי קטנה.

רכב מושבת הוא רכב שנמכר ע"י הצבא במחיר נמוך יותר מרכב תקין.

הייתה מגאן אחת, של אל"מ - במצב מעולה. טופלה כל חייה בצורה נאותה, עם 200 אלף ק"מ.

אוטומטית, לאחר החלפת גיר ושיפוצים מכניים שונים.

היא הושבתה בגלל חלון קדמי שנפל. כמובן שנרכשה מייד אח"כ ע"י אותו נגד...

כמו כן זכור לי שלפני קצת יותר מעשור, חבר מוסכניק הצליח לסדר לעצמו פג'ו 205 בעזרת רכישה של 3 מכוניות מושבתות והפיכתן למכונית אחת מדונדשת. מאחת קיבל מנוע, מהשנייה חלקי פח במצב טוב - והשלישית, שהייתה במצב קוסמטי פנימי מעולה - הפכה למכונית האישית שלו לשנים הבאות.

בכל מקרה - אני באמת חושב שהמכוניות האיכותיות נמכרות כבר לאנשים מקושרים.

• תוכן חדש...