Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים.

בעוד כשבוע נגמרת לי השלילה ואני מתכנן לקנות רכב.

ראיתי הונדה סיויק של דוד שלי,שנת 94 עם מנוע חדש,צריכה אך ור צביעת טמבון,הרכב עשה 207 אלף, המחירון הוא 19.600, הוא מוכר לי ב14 אלף.

סגרנו על המחיר.

הייתה לי הונדה לפני כמה זמן ידנית, והיא הייתה ממש מהירה.

השאלה היא כיצד אני יוכל להוציא את מירב הכוח מהונדה אוטומטית?

אילו שיפורים אני יכול להשים? התקציב שלי הוא עד 6000.

אני לא מתכוון אבל להפוך את הרכב לידני, אני רצה להשאיר אותו ככה, ומבחוץ להפוך אותו למצב תצוגה שיעבור שיפוץ מקיף.

העיניין שלי הוא מבפנים,איך בכל זאת לעשות אותה מהירה ויציבה בכביש?

תודה רבה לכולם.

פורסם

שלום לך.

קודם כל חבל שאתה לא רוצה לעשות הסבה לידני, זה היה נותן שיפור משמעותי, תעשה לאוטו אוברול בכל זאת 200 אלף ק"מ עושים את שלהם.

בהמשך למה ששאלת תעשה חיפוש בפורום, אתה לא הראשון שרוצה לשפר הונדה.

אבל לפי דעתי אם הגעת למצב של שלילה אז אתה קודם כל צריך לשפר את הנהיגה שלך.

פשוט לא כיף לי לשמוע ב6 בבוקר שעוד ילד הרג משפחה או השאיר ילדים ללא הורים.

בכל זאת בהצלחה בפרוייקט או איך שתקרא לזה, אחלה אוטו עם פוטנציאל מעולה.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

1. למה לעשות "אוברול" למנוע אם הוא רשם שיש מנוע חדש?

2. אין אפשרות לעשות אוברול למנוע של סיוויק, הוא מתעוות מהחום.

3. אני הייתי בשלילה, זה אומר שאני נהג לא טוב? :roll:

בגלל שהייתי בשלילה זה אומר שאני רוצח משפחות בפוטנציה? :?

לפותח השירשור, התקציב הוא רק לשיפורים מכאניים או שהוא לכל מה שאתה רוצה לעשות לרכב?

פורסם

אדון דג אם הוא בשלילה זה אומר שהוא עבריין תנועה!!! ואנחנו לא צריכים עוד כאלה על הכביש!

אז אל תשחק את זה שמזדהה איתו.

לאדון עם הסיוויק, כח על אוטומט בעיה להוציא אבל אם אתה באמת מתעקש תתחיל לחזק את המנוע מבפנים (תלוי על איזה מנוע הרכב יושב) בוכנות טלטלים רינגים שסתומים קאמשאפט וכו'..

אני נמצא עם סעפת הדרס 4-2-1 זאת גם תוספת כח נחמדה אם אתה מחליף את כל המערכת פליטה לחופשית.

תתחיל מזה אם אתה חושב רק על כח. אחיזה זה גם דבר שחשוב בסיוויק כי לצערנו היא מחליקה בטירוף.

GOOD LUCK

פורסם

שלילה לא תמיד מוכיחה על מישהו שמסוכן לציבור.

אני נסעתי על 200 בכביש 6 כאשר הכביש היה ריק ורציתי לראות כמה אני סוגר. נניח ובאותו הרגע היו תופסים אותי אז גם אותי ועוד מליון אנשים שהם נהגים טובים צריך להוריד מהכביש.

שולה

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

בנושא של האוברול התכוונתי שצריך להחליף הרבה מכלולים כגון: צמיגים, ג'אנטים, שמנים, צינורות, כל נושא הבלימה והמתלים, לבדוק תפוחים, משולשים וכו ובאותה הזדמנות להחליף אותם למשהו יותר ספורטיבי או איכותי.

בקשר לשלילה: אז לדעתי בן אדם שקיבל שלילה הוא באמת אדם שנוסע לא זהיר, אם נתפס ע"י שוטר סימן שהתפרע ליד תנועה ערה. גם אני לא מי יודע מה נוסע לאט אבל עדיין משתדל לשמור את ה"חיה" שבי למקומות ללא תנועה כלל.

אז המלצה שלי היא ללמוד להשטלת על עצמך בכביש.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם
אבל לפי דעתי אם הגעת למצב של שלילה אז אתה קודם כל צריך לשפר את הנהיגה שלך.

פשוט לא כיף לי לשמוע ב6 בבוקר שעוד ילד הרג משפחה או השאיר ילדים ללא הורים.

בכל זאת בהצלחה בפרוייקט או איך שתקרא לזה, אחלה אוטו עם פוטנציאל מעולה.

מקס.

אדון דג אם הוא בשלילה זה אומר שהוא עבריין תנועה!!! ואנחנו לא צריכים עוד כאלה על הכביש!

GOOD LUCK

מה לעזעזל קורה כאן?

רובינו יחטפו פעם בחיים שלהם שלילה על משהו, האם כולנו רוצחים בפוטנציה (ע"ע דג).

די הגזמתם...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לאדון עם הסיוויק, כח על אוטומט בעיה להוציא אבל אם אתה באמת מתעקש תתחיל לחזק את המנוע מבפנים (תלוי על איזה מנוע הרכב יושב) בוכנות טלטלים רינגים שסתומים קאמשאפט וכו'..

אני נמצא עם סעפת הדרס 4-2-1 זאת גם תוספת כח נחמדה אם אתה מחליף את כל המערכת פליטה לחופשית.

תתחיל מזה אם אתה חושב רק על כח. אחיזה זה גם דבר שחשוב בסיוויק כי לצערנו היא מחליקה בטירוף.

GOOD LUCK

כל זה ב- 6000 ??? תגיד לי איפה אתה משפר אני בא....

ונניח שכל מה שאמרת נכנס לו בתקציב, בשביל מה הוא לעשות חיזוקים למנוע הקיים ?? עושים חיזוקים שרוצים להתחיל לגדוש וצריכים מנוע מחוזק שיעמוד בעומס ובלחץ שיופעל עליו (שאת זה ציינת בעצמך), הבנאדם לא מתכוון להחליף את הגיר ועם הגיר האוטו' הקיים אצלו הוא בטח לא ימצא את מה שהמנוע הזה מסוגל לתת. הפיתרון הכי טוב עבורו זה טיפולים בזמן שמן איכותי וסע לשלום.

תשקיע את הכסף בהסבת גיר ואז יפתחו בפנייך הרבה יותר אפשרויות כמובן בהתאם למה שהכיס מאפשר...

לילב טוב8)

Honda hornet 600

פורסם

1.השרשור איבד כל עניין עם הויכוחים על כמה שלילה מעידה על טיב הנהג ולכן החל מרגע זה אין יותר איזכורים לשטות הזאת.

2. ב 6000 ש"ח אתה בקושי מחליף צמיגים + בולמים + קפיצים וזה לדעתי צריך להיות הכוון שלך.

שיפור משמעותי בהספק בטח לא תקבל ב 6000 ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הונדה סיוויק נכלל ברשימת הרכבים שכן מגיבים יפה לשיפורים אטמוספרים.

בזמנו אני זוכר שמוטי מיאטה פירסם באחד השרשורים, שביצא ניסוי על סיוויק ידנית של חבר ואחרי צ'יפ+פילטר+אגזוז הגיע לתוצאה יפה (מדודה על דיינו) של 140 כ"ס. (לא לתפוס אותי במילה לגבי האגזוז, יכול להיות שזה היה צנרת מלאה)

אני באותה הדעה של בגירה ומסכים שהכיוון הנכון לשיפורים הוא קודם כל אחיזה, אבל, אם ברצון פותח השרשור להוציא עוד כמה סוסים מהאורווה בתקציב הנ"ל. ההמלצה שלי היא בדומה לניסוי של מוטי. פילטר, אגזוז, ולבסוף צ'יפ.

אולי אפילו ישאר תקציב לצמיגים.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

פילטר אוויר פתוח + סעפת איכותית מחברת עילית מוכרת.

+ צנרת פתוחה לגמרי מיועדת לסיוויק נגיד של APEXI או SKUNK2 בדגם N1 האורגינלי.

וכמובן סעפת פליטה, MEGAN RACING או DC SPORTS עושים אחלה סעפות לסיוויק.

מנוע חדש? אין דבר כזה, בטח מפירוק, תזמין קיט אטמים, גומיות, וקיט ראש מנוע מחו"ל, מנוע יעבוד נקי ללא בריחת קומפרסיה.

פלגים פלטינה של NGK ברמת קור הנכונה למנוע שלך בתוספת קוייל משופר של MSD.

יעשו פלאים, במיוחד לסיוויק, היא חייה.

המחיר? כ1500 דולר .

פורסם
כל זה ב- 6000 ??? תגיד לי איפה אתה משפר אני בא....

ונניח שכל מה שאמרת נכנס לו בתקציב, בשביל מה הוא לעשות חיזוקים למנוע הקיים ?? עושים חיזוקים שרוצים להתחיל לגדוש וצריכים מנוע מחוזק שיעמוד בעומס ובלחץ שיופעל עליו (שאת זה ציינת בעצמך), הבנאדם לא מתכוון להחליף את הגיר ועם הגיר האוטו' הקיים אצלו הוא בטח לא ימצא את מה שהמנוע הזה מסוגל לתת. הפיתרון הכי טוב עבורו זה טיפולים בזמן שמן איכותי וסע לשלום.

תשקיע את הכסף בהסבת גיר ואז יפתחו בפנייך הרבה יותר אפשרויות כמובן בהתאם למה שהכיס מאפשר...

לילב טוב8)

המלצתי לו מה הוא יכול להחליף לא התכוונתי שירוץ להזמין את כל החלקים האלה עכשיו דחוף.

גם על תיבה אוט' הוא יכול להוציא יופי של כח..מנסיון.

• תוכן חדש...