Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DEH-2950MP בעיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לפני כחודש קניתי את הרדיו דיסק הנ"ל, ושמתי לב כי יש בו בעיות ממש מעצבנות!

חיברתי אותו לבד ושומעים מעולה גם כשמחברים נגן אמפי 3, העניין הוא... בהנחה ואני יוצאת מהאוטו ולא מכבה ידנית את המכשיר, וחוזרת לאוטו נניח אחרי שעה הרדיודיסק לא נדלק... הוא נשאר כבוי, אבל אם נניח אני יוצאת לחמש דק' וחוזרת לאוטו הרדיודיסק נידלק, ולא רק זה כל פעם בגלל הכיבוי הזה, כל התחנות רדיו ששמרתי נמחקות, זה נראה כאילו נעשה ריסט כל פעם כשאני יוצאת מהאוטו... זה ממש מעצבן ואני לא יודעת איך לסדר את העניין...

יש למישהו הצעות?

קראתי את הספרון של הרדיו דיסק, ואפילו את האופציה של שינוי שעה בשעון ולהגדיר שעות אי אפשר ברגע שאני לוחצת את לחצן השעון ואז ישר על לחצן הFUNC כמו שכתוב בספר ההסברים ואז ללחוץ על הלחצן מעלה או מטה או ימינה או שמאלה, שום דבר לא מגיב, אני לא מצליחה כלל להגדיר את השעה כמו שצריך..

האם זה בעיה ברדיו דיסק? לגשת לחנות שממנה קניתי את המערכת? כי יש לי אחריות לשנה..

תודה,

דפנה

פורסם

הבעיה היא החיבור כבלי ההזנת מתח של המכשיר, האדום והצהוב, הם חוברו הפוך ע'י המתקין, יש לשנות את הסדר שלהם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היא המתקין.

מאיפה את בארץ? אם את מאיזור אשדוד או יכולה להגיע לאשדוד

אני יכול לסדר לך את זה.

איך חיברת את החוטים של ה+? האדום והצהוב.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

עד כמה שזכור לי חיברתי את האדום והצהוב לפי השרטוט החשמלי...

וגם כמו שאמרתי כשאני יוצאת רק לחמש דק' מהאוטו ומפעילה מחדש רק את החשמל בלי התנעה הרדיודיסק נדלק ----> זה רק אומר שחיברתי נכון את הACC...

פורסם

השאלה זה איך חיברת את הMEMORY.

כשאת יוצאת ל5 דקות וחוזרת הרדיו זוכר תחנות או שהן נמחקות ?

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

טוב אז ככה....

בדקתי את החיבורים שלי היום.

יש כבל צהוב עם פס ירוק שלפי דעתי הוא הזיכרון, יש כבל אדום עם פס אפור שהוא הACC יש עוד שני כבלים שהם חיבורים ישנים שלא עובדים בכלל של הרמקולים הקדמיים, ויש כבל אחד כחול עם פס אפור שהוא בטח ההכנה למגבר.

יש לי רנו קליאו אליזה שנת 98.

הבעלים הקודמים עשה שם בלאגן רציני, אבל אני הצלחתי לסדר את הבלגן...

החלפתי את הצהוב חיברתי לאדום וההפך, הרדיו דיסק כלל לא נדלק...

החזרתי את החיבורים צהוב לצהוב אדום לאדום הרדיודיסק נדלק... אך עדיין יש בעיית זיכרון והדלקות כל עוד אני יוצאת מהאוטו ליותר משעה, אם זה באותה שנייה הרדיו דיסק נדלק בעת הפעלת החשמל האוטו וזיכרונות הרדיו נשמרים...

האם הבעיה היא ברדיו דיסק???? למה גם את השעון אינני מצליחה כלל לכוון...

אין לי עוד אופציות חיבור אחרות...

עזרה פלייייז :(

פורסם

תשלמי למתקין שיעשה עבודה מקצועית.

תמיר

פורסם

העבודה שעשיתי היא מיקצועית לחלוטין!

זהו העניין סודר..

הכבלים הצהוב והאדום היו הפוכים (מי יודע שצרפתים כאלה נכים).

• תוכן חדש...