Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צילום הדוח המקורי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 7 שנים קבלתי מכתב רשום בו אני צריך לשלם דוח חנייה

אח"כ הפנו את הטיפול לגובה מס "שוהר" שהם מאיימים כי אם לא אשלם יעקלו לי דברים בבית ובנוסף העלו בעוד 460 שח הוצאות גבייה

דרשתי מהם במכתב רשום את צילום הדוח המקורי בכדי שאוכל לוודא שנעשתה עבירה מצדי וכן לשלם אותו,והם מצדם שלחו לי פלטי מחשב על הדוח אך לא את הדוח עצמו

האם פלטי מחשב קבילים בבית המשפט?

והאם גובה הוצאות הגבייה קבילים גם, מהסיבה שהם כל תקופה מעלים את גובה ההוצאה

דוח שהתחיל ב 100 ש"ח הגיע כבר ל 1100 ש"ח

פורסם

התעסקתי משפטית מול "שוהר" בעבר וכל מה שאני יכול להגיד לך שהם "טחנת רוח" שאתה לא מעוניין לצאת לקרב מולם.

ששוהר בכלל לא מצמצו פעמיים כשאיימתי בתביעה משפטית כנגדם (ע"י בא כוחי) ומיד הזדרזו לעקל את חשבון הבנק האישי והעיסקי שלי ואת 2 כלי הרכב שלי (וכל זאת על דו"ח +ריבית +הוצאות גביה בסך 318 ש"ח סה"כ).

עכשיו נראה אותך לא רץ לשלם :|

לאחר התשלום והסרת העיקול אתה יכול לצרוח עד השמיים ובחזרה כי תשלום הקנס הוא בעצם הודאה באשמה ככה שאין אפשרות לערער על הודאתך עצמך.

מצד שני, לאחרונה היה תקדים (שאם מישהוא מהמשפטנים שבקרבנו יוכל לתת יותר פרטים לגביו, אני מאוד אודה) שקובע שהמדינה או בא כוחה (שוהר במקרה הזה) יכולה להוציא צו עיקול רק לאחר הוכחת אשמתך בבית המשפט ולא כמנוף להכרחתך לשלם את הדו"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
התעסקתי משפטית מול "שוהר" בעבר וכל מה שאני יכול להגיד לך שהם "טחנת רוח" שאתה לא מעוניין לצאת לקרב מולם.

ששוהר בכלל לא מצמצו פעמיים כשאיימתי בתביעה משפטית כנגדם (ע"י בא כוחי) ומיד הזדרזו לעקל את חשבון הבנק האישי והעיסקי שלי ואת 2 כלי הרכב שלי (וכל זאת על דו"ח +ריבית +הוצאות גביה בסך 318 ש"ח סה"כ).

עכשיו נראה אותך לא רץ לשלם :|

לאחר התשלום והסרת העיקול אתה יכול לצרוח עד השמיים ובחזרה כי תשלום הקנס הוא בעצם הודאה באשמה ככה שאין אפשרות לערער על הודאתך עצמך.

מצד שני, לאחרונה היה תקדים (שאם מישהוא מהמשפטנים שבקרבנו יוכל לתת יותר פרטים לגביו, אני מאוד אודה) שקובע שהמדינה או בא כוחה (שוהר במקרה הזה) יכולה להוציא צו עיקול רק לאחר הוכחת אשמתך בבית המשפט ולא כמנוף להכרחתך לשלם את הדו"ח.

תודה על הארה אך לא ענית לי על השאלה?

פורסם

אבי,

מה שבגירה מנסה להסביר לך זה, שגם אם הפלט לא חוקי, וגם אם הם מעלים את העמלות שלהם בצורה לא סבירה, עד שתצא להילחם תמצא את עצמך עם חשבון בנק מעוקל וכלי רכב מעוקלים שלא תוכל למכור, ואז גם אם תרצה לשלם לעו"ד שיטפל בתיק, תצטרך לבקש הלוואה מחברים כי מהבנק לא תוכל למשוך כסף.

העו"ד שיטפל בתיק ירצה כסף מראש וסביר שירצה קצת יותר מ-1100 ש"ח, וגם הוא לא מבטיח לך שתזכה, וגם אם הוא יפחית את ה-1100 ל-500, עדיין זה יקח חודשים אחדים ועדיין זה יעלה לך יותר.

אם יש לך לפרנס משפחה, אתה בהחלט תרגיש את החבל על הצוואר כבר מהיום הראשון של העיקול

ואז גם אם אתה צודק ב-100 אחוז, אתה תשלם להם כדי לשחרר את העיקולים ולהמשיך לדאוד למשפחה.

לפעמים אתה לא מסוגל להבין כמה מהר הם פועלים וגורמים לך להיות חנוק ועם הלשון בחוץ. חבר שהיה במצב דומה וחובותיו הצטברו כבר ל-11,000, פנה לעו"ד כדי שיפחית את הסכום. בזמן שעו"ד משני הצדדים עשו חישובים והעו"ד מהגביה הסכים לקבל 8,000, עד שהצד השני החזיר תשובה החשבון היה מעוקל והחבר שמצא את עצמו בדיוק מס' ימים לפני ראש השנה בלי יכולת לשלם לקניות ובלי יכולת למשוך כסף, שילם את כל ה-11,000 כדי להיות שוב חופשי.

אם אתה חושב שהצדק איתך, אני מציע לך שלפני שתמצא את עצמך עם עיקולים, רוץ לעו"ד תשלם לא מראש עבור טיפול, עבור מלחמה ועבור צווי מניעה נגד הגביה. אם אתה רוצה יעוץ אמיתי - תעשה את זה תמורת תשלום במשרדו של עו"ד, כי אולי עד שהפורום יגבש לך המלצות זה יהיה מאוחר.

ובכל מקרה - לא נראה הגיוני שתמצא עו"ד הגון שיכול להבטיח לך נצחון ב-100 אחוז. גם אם על פניו נראה שהצדק יהיה איתך. לפעמים גם אם אתה צודק, השופט טועה ולפעמים גם בעירעור לא בדיוק מצליחים.

.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כל מה שנאמר נכון, ייתכן והצדק איתך אבל הם, מניסיון שלהם, יעשו מה שהם רוצים ויעקלו הכל וזאת כיוון ולרוב לא יעשו נגדם כלום.

רשמת שקיבלת מכתב רשום לפני 7 שנים?

ככלל, מהיום שקיבלת דו"ח חניה (על הרכב) יש לעירייה שנה לשלוח לך אותו לבייתך בדואר רשום (תבקש את אישור המסירה שהם בטח איבדו).

אם העירייה כן שלחה את הדו"ח בדואר רשום תוך שנה עדיין יש תקופת התיישנות ואם באמת עברו 7 שנים מיום קבלת המכתב הרשום ועד שהגובים פנו אלייך בשנית אז הצדק עימך.

בהנחה שזה נכון, ולמרות זאת, אם לא תבקש עיכוב עיקול ותקבל אז לא משנה כמה אתה צודק חשבון הבנק שלך יעוקל.

עו"ד יעלה לך הרבה יותר מהדו"ח, מה גם שלא בטוח שהוא יצליח לעשות משהו, ההפך, כמעט בטוח שגם אם עו"ד יצליח אז זה רק להפחית לך את גובה הסכום. זה כדאי?

אגב, גם אם התקדים שbagira אומר נכון, אני עדיין מעריך ששוהר יעקלו ויקחו את הסיכון שבית המשפט יבטל את העיקול, כיוון ורוב הסיכויים שאתה תישבר, תשלם את הקנס והם יבטלו את העיקול לפני שתבחר לפנות לבית המשפט.

פורסם

כדי למנוע מצב של עיקול בזמן שאתה מתדיין עם החברה פנה אליה ודרוש לדעת מה עליך לעשות כדי לעכב הוצאה לפועל.

במקרה שלי (עיריית ב"ש) הייתי צריך להגיש צ'ק ביטחון על הסכום+מכתב המפרט את סיבת העירעור על הקנס, מאותו הרגע הליכי הוצאה לפועל מעוכבים עד לבירור הסוגייה.

המצב שבגירה תיאר הוא לא הגיוני ולא מתקבל על הדעת כך בעצם "החזיקו בביצים" את החייב והוא מצידו סה"כ רוצה לברר את הסוגיה מבלי שהחוב יתפוס את מרכז החיים שלו, אני מניח שאם היה מברר כיצד להקפיא את ההליכים היו מספרים לו.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...