Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקשר לפונטו HGT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לשאול בנוגע לפונטו HGT 2001.. מה עליות האחזקה שלה..??

למשל בהשוואה ל-1600 משפחתית.. +- ..

פשוט קראתי פה בפורום שעלויות האחזקה שלה זולות מאוד.. אז בהשוואה לאיזה מכוניות?מיני ספורט או כל מכונית..

יש לחבר HGT ובעקבות מה שהוא אמר לי בנוגע לאוטו ירדתי מממנו קצת.. הוא אמר שעליות התיקונים טיפולים .. ממש לא זולים ואפילו מאוד יקרים.

עשיתי פה חיפוש וקראתי הרבה בנושא אבל לא כל כך עזר ..

תודה!:roll:

פורסם

מבחינת דלק זה איכשהו חופף למשפחתית 1600 לפה ולשם...

כמה יעלה ביטוח אני בן 23.5 6.5 שנים רישיון... ? תיקונים? טיפולים רגילים.. ? זה באמת הרבה יותר יקר ממשפחתית 1600 שנת 2000+ כמו שאמרו לי??

פורסם

חד משמעית לא! אחזקה של hgt לא יותר יקרה מאחזקה של שום יפנומטי. חלקים זולים, טיפולים רגילים, שום דבר מיוחד מלבד שיפוץ ווריאטור פעם ב 60 אלף.

פורסם

לפי מה שקראתי פה .. החלקים בספייס רגילה לHGT הם שונים..

עוד מישהו אולי שיש לו את הרכב יכול להביע דעה??

פורסם

הטיפולים בוודאות זולים משאר הספורטיביות.

צריכת דלק ממוצעת (בינעירוני ועירוני) 11-12 ק"מ לליטר.

שיפוץ הווריאטור לא שווה הרבה לכן מחליפים אותו פעם ב-80K ק"מ וצפונה, העלות יקרה אבל התיקון יוצא פעם בכמה שנים.

פורסם

לגבי השוואה למשפחתית אינני יודע.

אך בהשוואה לספוטיבית האחזקה נחשבת נמוכה משמעותית לעומת כל המוגדשות למינהן.

מדובר ברכב עם פלפל, למי שמחפש יותר מהממוצע.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה באמת על כל התשובות.. אבל כל אלו הופיעו בחיפוש.. ולא זה מה שחיפשתי

חיפשתי השוואה של ביטוח.... טיפולים .. תיקונים

יותר של ביטוח וטיפולים.. שמנים וכו'.. אם זה כל כך שונה ממשפחתית 1600

פורסם

תראה, אתה צריך לדעת שעם רכב ספורטיבי מגיעות עלויות אחזקה מעט יקרות יותר, יחד עם תשומת לב רבה יותר.

להגיד שזה יקר באופן משמעותי ממשפחתית 1600 ממוצעת לא יהיה נכון.

לדעתי, ההוצאות פחות או יותר זהות. כמובן שיש את הדברים הספציפיים שיקרים יותר, כגון הווריאטור שכבר הוזכר כאן.

יחסית לשאר הרכבים בקטגוריה, עלות האחזקה זולה יותר.

לגבי טיפולים ספציפיים, החלפת שמן עולה עשרות שקלים בודדים, זה לא מה שאמור להדאיג אותך :)

ביטוח אני מעריך שיעלה לך 4.5-5 לשנה (וזו הערכה גסה כמובן), תלוי איפה ומהן התנאים שבהם תבטח את הרכב.

!AWDSOME

• תוכן חדש...