Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות סאב ומגבר טוב וקראתי פה שהמגבר של אלמני לא שווה והציעו לי אותו אז התקציב שלי 2500 שקל לשתיהם אם יש משו טוב תגידו לי תשם ותפרטים עליהם שוב אני חוזר מעוניין בסאב ומגבר יש לי

אוטו מאזדה 323 סדן

מערכת של פינויר דגם DEH-5900IB

רמקולים אחורה JBL 70 rms

210 what

רמקולים קדמים זה jbl 60 rms

180what

עכשיו העניין שהסאב והמגבר שאתם הולכים להציע לי קחו בחשבון שאני קונה 2 מגברים ו 2 סאבים אז תבינו שיש לי מספיק את הסכום הנקוב אבל אני מקציב לכל סאב ומגבר 2500 אז תתחשבו ותביאו לי משו טוב במחיר הזה0= בתודה אלמוג

חשוב לציין ששני המגברים יהיו ב 4 ערוצים מגבר אחד הולך להתחבר אליו 4 רמקולים

ומגבר שני 4 רמקולים או 2 רמקולים וסאב לכל מגבר מה ההמלצה שלכם?

פורסם
אני מעוניין לקנות סאב ומגבר טוב וקראתי פה שהמגבר של אלמני לא שווה והציעו לי אותו אז התקציב שלי 2500 שקל לשתיהם אם יש משו טוב תגידו לי תשם ותפרטים עליהם שוב אני חוזר מעוניין בסאב ומגבר יש לי

אוטו מאזדה 323 סדן

מערכת של פינויר דגם DEH-5900IB

רמקולים אחורה JBL 70 rms

210 what

רמקולים קדמים זה jbl 60 rms

180what

עכשיו העניין שהסאב והמגבר שאתם הולכים להציע לי קחו בחשבון שאני קונה 2 מגברים ו 2 סאבים אז תבינו שיש לי מספיק את הסכום הנקוב אבל אני מקציב לכל סאב ומגבר 2500 אז תתחשבו ותביאו לי משו טוב במחיר הזה0= בתודה אלמוג

חשוב לציין ששני המגברים יהיו ב 4 ערוצים מגבר אחד הולך להתחבר אליו 4 רמקולים

ומגבר שני 4 רמקולים או 2 רמקולים וסאב לכל מגבר מה ההמלצה שלכם?

סוג הרמקולים הקדמים הם GTO-6527

האחורים הם cs3196

בבקשה תנוגם את דעתכם על הרמקולים הקדמים והאחורים בתודה אלמוג

פורסם

דעתי תחליף קודם את הרמקולים הקדמיים לקומפוננט איכותי

אחר כך תוכל להביא בתקציב שלך

מגבר רוקפורד P4004

וסאב P2 של רוקפורד

• תוכן חדש...