Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חבר שלי רכש איסוזו איפון שנת 2003 4*4 והוא רוצה לרכוש סט הגבהה,לאחר שיחה עם מח' מכירות של אספיר נאמר לי שיש סט בולמים של בילשטיין בעלות של 3K לערך אך בלי סט הגבהה (כי זה לא חוקי עקב מתלי עלים שיש מאחורה).

לשאלתי היא כי האיסוזו איפון די נמוך והאם ישנה אפשרות להגביה את הרכב אפילו ב2-4 ס"מ לטובת עבירות שטח גבוהה (אני מודע לזה שמרכז הכובד יעלה ותפגע הנסיעה בכביש),אני מחפש סט הגבהה טוב שייתן תמורה לכביש גם כי רק הסופ"שים הולכים להיות בשטח לא טכני אך עדיין שטח.המלצותיכים לסט הגבהה שיכלול בולמים טובים וקפיצים שיהיו די מוקשחים כדי שזווית הגלגול לא תיפגע בצורה מורגשת/כמה שפחות מורגשת.תודה לעונים

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

תבדוק צמיגי שטח במידה גדולה יותר ואם חוקי גם ג'אנט יותר גדול.

יש כל מני אפשרויות הגבהה במתלי עלים- אני לא מבין בזה כל כך אבל אני אפנה אותך לחבר'ה שמבינים את העסק; www.jeepolog.com יש שם פורום איסוזו.

אלון.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

הבנתי,קודם כל תודה רבה נראה אתר מעניין,דבר שני אשמח אם יש מישהו עם קצת יותר ידע שיוכל לייעץ לי לגבי מחירים ומה אפשרי לעשות ברכב(תכנון עכשווי הוא מיגון גחון,מיגון קרטר,סט הגבהה שתייעצו לי ואולי אינטרקולר או שיפור מנוע אחר שתייעצו לי),יש לציין שהרכב המדובר הוא גיר ידני.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

טוב אז ככה בקשר להגבהות אני עשיתי לחבר שלי הגבהות לאיסוזו 4*4 בצורה ביתית ןהשיטה היא כזו מחליפים את הנזמים האחוריים במשולשים (אם תרצה להבין במה בדיוק מדובר תפנה אליי בה"פ ואני אשלח לך תמונות) שמגביהים את האחורה במשהו כמו 5 ס"מ לא משפי על כלום חוץ מגובה ומקדימה בהנחה ומדובר על אותו הדגם ישנם ברגים המותחים את קפיץ הפיתול שסוגרים אותם באופן שווה בימין ושמאל לפי הצורך לפרטים נוספים כנס אליי לה"פ.

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

• תוכן חדש...