Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום ראשון בתאריך 6.1.08 נתפסתי ע"י שוטר תנועה חמוש בממל"ז כאשר אני נוסע כביכול 100 קמ"ש!

בכביש בו המהירות המותר היא 50 קמ"ש.

אני לא אגיד שנסעתי 50 כי זה יהיה שקר. הייתי על מהירות של בין 70 ל80 קמ"ש.

מצורפת תמונה שתמחיש את תוואי הדרך והסבר מדוע אין אפשרות לפתח מהירות של 100 קמ"ש בדרך זו ובמרחק (244 מטר) ממנו לזר עלי השוטר.

תיאור המקרה: אני מגיע לכיכר מכיוון מערב ופונה לכיוון צפון (שמאלה) נוסע מדרום לצפון ואז רואה מרחוק שוטר שמסמן לי לעצור בצד.

השוטר אומר לי תפסתי אותך נוסע 100 קמ"ש (עגול) ממרחק 244 מטר.

מסתכל אחורה ורואה שהמרחק בין הניידת לכיכר הוא בערך 300 וקצת מטרים. (במדידה שנעשתה גם פיזית וגם במפה ממוחשבת המרחק היה 320 מטר).

320-244=76 מטר. מסקנה שפיתחתי מהירות של 100 קמ"ש ב76 מטר (שיא עולמי לדעתי) הרכב טויוטה קורולה 2004 של אבא שלי. נגיד שיצאתי מהכיכר ב60 קמ"ש (כיכר קטנה אי אפשר יותר מהר ולא יצאתי במהירות הזאת) במדידה שעשיתי אחר כך עם אבא שלי הוכחנו שצריך מעל 150 מטר כדי להגיע מ60 קמ"ש ל100 קמ"ש. (בלחיצה מלאה)

מה ששוב לא עשיתי. לא לחצתי ולא היה לי 150 מטר לפתח מהירות של 100 קמ"ש.

מפה ממוחשבת עם סימון הניידת הכיכר והרכב שלי לפי דברי השוטר (80 מטר מהכיכר 240 מטר מהשוטר)

75950851sc4.jpg

כיצד עלי להוכיח ביום המשפט לכבוד השופט/ת שלפי כל הנתונים אין אפשרות לפתח מהירות של 100 קמש ב76 מטר.

והאם כדאי לנסות להסביר זאת לתובע/ת ולהגיע לעיסקת טיעון שבה אני מודה במהירות מופחתת .

או לנסות ללכת על זיכוי מלא ולערער על אמינות הממל"ז בהתאם לנתונים הנ"ל.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

נסה להתייעץ עם עו"ד שמומחה בכך.

100 קמ"ש במקום של 50 יכול די לז**ן אותך.

לא הייתי לוקח כאן סיכונים, מה עוד שלפחות לך יש טיעון שעל פניו אולי יוכל לעזור לך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא מכירה אותם, הכל מתוך המלצות של אנשים שהשתמשו בשרותים שלהם.

1. שמחה ניר.

2. ציון קאפח.

3. איילון אורון.

4. דויד גולן.

בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה לכולם..

יש לי אמצעי מיגון אבל בפיאט לא בטויוטה של אבא.

חוץ מזה שאני לא סומך על שום אמצעי מיגון ובגלל זה אני משתדל לא להיות יותר מ20 מעל המותר (קנס ללא נקודות וברוב המקרים לא יעצרו אותך בכלל)

הקטע הוא שבאמת לא נסעתי 100. זה בלתי אפשרי בעליל .

פורסם

ביקשת לראות את הממלז לאחר שהשוטר עצר אותך או דוח קיול מכשיר ???

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

דו"ח הכיול זה אגדה - הוא לא חייב להראות לך כלום

מנגד - את צג הממל"ז (מהירות+מרחק) הוא חייב עלפי חוק להראות לך !

פורסם
דו"ח הכיול זה אגדה - הוא לא חייב להראות לך כלום !

לא נכון-הוא חייב להציג תעודת כיול עדכנית!!

לגבי עו"ד-אני מסופק אם זה עוזר כי שופטים תעבורתיים דבר אחרון שמעניין אותם זה שהמשפט יימשך מעבר לעשר דקות לכן כל מה שתסביר כנראה שהשופט/ת לא יקשיבו ואת העונש תקבל. קרה לי מקרה דומה, הודיתי ויצאתי בזול. אין מה לעשות בבית משפט לתעבורה-ככה זה עובד. המקרים שיוצאים זכאים הם נדירים.

פורסם

זיזו - ואם השוטר היה בלי כובע אז גם הדו"ח מתבטל, לא?

1. שוטרים הם לא בעלי אינטרס אישי, כל שוטר יאמר לכם בפה מלא: אם יש ספק- אין ספק, לא כותבים דו"ח. הוא לא ייצא עם מכשיר לא תקין או לא מכוייל, הוא לא מקבל אחוזים וזה לא ממש מעניין אותו (לצערנו הרב).

תהיו בטוחים שמבחינת ניירת המכשיר מכוסה, אתה יכול להיות קרצייה ומעצבן ולבקש אישור כיול כלשהו במשפט, לא נראה לי זה יעזור לך.

2. עו"ד יעזור גם יעזור. לא כל דבר מגיע לבית משפט או נתבע, העו"ד יכול לסגור עסקה עם התובע, וגם בבית משפט הוא יכול לשנות הרבה - אם ידך משגת, קח עו"ד.

3. השוטר מחוייב להראות לך את המהירות בה נסעת, האם הוא הראה לך?

פורסם

שוטר חייב להציג דוח כיול זה כמובן במקרה וביקשת כמו שהוא חייב להציג תעודת שוטר במקרה וביקשת בקיצור לא תבקשו כלום לא תקבלו כלום

שעוצרים אתכם (עדיף שלא ) תמיד תבקשו דוח כיול ולראות את הממלז

ותמיד תגידו נסעתי במהירות המותרת והיו רכבים לידי (זה לפעמים עוזר במשפט)

במקרה ואין דוח כיול בתוקף קל מאוד לבטל את הדוח (לכל מי שזוכר את נהג הטי טי שנעצר במהירות ממש גבוהה שאמר לשוטר אפילו לא הגעתי לשישי והתברר שהתחרה בחברו בעל הslk - הדוח בוטל בגלל דוח כיול)

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

רח' אלטלנה ושדרות מנחם בגין הפכו בזמן האחרון למוקד רציני של ניידות משטרה. פעם אחר פעם אני מזהה ניידת סמויה (ג'טה) לפני תחנת הדלק לכוון היציאה מאשדוד ומהצד השני.

רבים נוהגים להאיץ בכבישים האלה ובעיקר במנחם בגין (3 נתיבים), והשוטרים שם כדי לעשות את העבודה.

בדיוק לפני מספר שבועות זיהיתי ניידת והאטתי, ובדיוק פוקוס לבנה התחילה לעקוף אותי. ניסיתי לסמן לו עם האורות ולצפור שיאיט אבל הפלאש תפס אותו קודם. תזהרו.

לפי דעתי לך על הטענה שלך ותודה במהירות מופחתת שכן היא המהירות האמיתית בה היית.

בהצלחה!

פורסם

ביקשתי דו"ח כיול והוא לא הראה לי.

הוא אמר שהוא יציג אותו בבית משפט.

הוא גם הציג בפני את צג הממל"ז .

אני רוצה להודות במהירות מופחתת.

שוב כי אין לי בעיה לקבל עונש על מה שעשיתי לא בסדר.

אבל לא נסעתי מאה קמ"ש.

• תוכן חדש...