Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קודם מכל אני מקווה שאני כותב במקום הנכון בפורום.

ולעינייננו, יש לי חבר שקנה רכב עם שאסי (פגיעה בקורה הקדמית), במחיר של 40% מהמחירון, והאוטו טפו טפו טפו (ד"א, אלה השמות של הבנים של חס וחלילה :wink:) שנה וחצי בלי בעיות.

היו לי כבר 4 רכבים בעבר, ובחיים לא חשבתי להתקרב לרכב עם שאסי, אבל עכשיו אני מחפש רכב וחשבתי גם על הכיוון הזה.

רציתי לשמוע את דעתכם בקשר לעניין הזה. האם להתקרב לרכב עם שאסי? האם זה כזה נורא כמו שזה נשמע?

תודה, ושבוע טוב! :-D

עמית.

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

ישנם כל מיני סוגים של פגיעה בשילדה.

אם כבר חשבת בקיוון הזה - תחפש רכב עם "קצה השילדה".

אין בעיה בטיחותית והמחיר נמוך משמעותית ממחיר מחירון.

רק תדע שגם אתה תתקשה למכור את הרכב בהמשך.

הינה חומר קריאה:

http://www.carsforum.co.il/vb/search.php?searchid=1104689

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הכל תלוי בחומרת הפגיעה, וברמת התיקון.

יש פגיעות שהן מסחריות בלבד, ויש פגיעות המשפיעות על התנהגות ובטיחות הרכב במקרה של תאונה בעתיד חס וחלילה.

לדעתי אין סכום הנחה, או אחוז הפחתה, המצדיק נסיעה ברכב לא בטיחותי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

40 אחוז פחות נשמע לא הגיוני.

תביא לי רכב משנתון 2005-2007, יפני כדוגמת מזדה 3, טויוטה קורולה במצב מכני טוב עם שסי ב 40 אחוז פחות ממחירון אני עכשיו קונה.

זה סתם שטויות ורק בארץ מסתכלים על זה, במידה והתיקון בוצע טוב לא אמורה להיות שום בעיה לרכב, וגם לא בעיה בטיחותית (יש אומרים שכשברזל מתכווץ ולאחר מכן נמתח הוא מאבד מהחוזק שלו ובכח נהיה יותר חלש דבר שמוריד את רמת הבטיחות של הרכב - אולי יש בזה משהו, אבל זה זניח לדעתי).

לידיעתך לפעמים פגיעת שסי יכולה להיגרם אפילו ממדרכה שירדת ודפקה שמה עיקום.

יצחק.

פורסם

יש אומרים שכשברזל מתכווץ ולאחר מכן נמתח הוא מאבד מהחוזק שלו ובכח נהיה יותר חלש דבר שמוריד את רמת הבטיחות של הרכב - אולי יש בזה משהו, אבל זה זניח לדעתי

לא זניח אלא גורם בטיחותי כבד משקל.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

ב40 אחוז כדאי לשקול .במקרה שלך כשאין משהו קונקרטי אז עדיף להתרחק.אלא אם כן הפגיע ממש לא רצינית אבל אז גם לא יורידו אחוז משמעותי.לדעתי לא כדאי!

פורסם
40 (יש אומרים שכשברזל מתכווץ ולאחר מכן נמתח הוא מאבד מהחוזק שלו ובכח נהיה יותר חלש דבר שמוריד את רמת הבטיחות של הרכב - אולי יש בזה משהו, אבל זה זניח לדעתי).

יצחק.

דעתך לא תמיד מסתדרת עם העובדות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
זה רק אני או שהוא בכלל דיבר על 60% מתחת מחירון

רק אתה אחי. *** קרא את כללי הפורום. דבר עם אחיך בבית *** יכול להיות שלא הייתי ברור, אבל התכוונתי ל40% פחות מהמחירון.

בכל מקרה הרכב שאני רוצה לקנות עבר פגיעה בקורה הקדמית (בדיוק כמו אצל חבר שלי), המוכר אמר שיש מסמכים על תיקון במוסך מורשה (עדיין לא נפגשתי איתו- עדיין לא ראיתי מסמכים).

הרכב שנת 2002, 70 ומשהו אלף ק"מ. נמכר בשוק בסביבות ה46 אלף, אני הורדתי לו ל32. (מסיבות אישיות לא אפרסם איזה רכב זה).

קראתי פה את התגובות, והשתמשתי בחיפוש, ואני עדיין בדילמה. :?

חבר'ה תודה על התגובות, ולילה טוב!

עמית.

פורסם

ברכב עם עבר תאונתי חשיבות מכרעת יש לא רק לחומרת הפגיעה, כי אם גם לאיכות התיקון.

תיקון חאפרי עם חלפים באיכות מפוקפקת יכולים לפגוע קשות בבטיחות הרכב.

HFturbo

פורסם

עוד לא קניתי את הרכב וכבר להתחיל לחשב בכמה למכור?

הרכב מיועד להישאר אצלי בע"ה כמה שנים טובות....

עמית.

• תוכן חדש...