Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות לפני מכירת רכב..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קב

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

עי עם מישהו שמעוניין לקנות את הרכב שלי...

הבן אדם הזה לא מהעיר שלי ואני לא מכיר אותו אישית או מהשהו כזה

מה שאני מפחד זה שהכסף עלול להיות מזויף

יש איזה דרך לבדוק את או איך שהוא, שאני לא יתקע עם כסף מזויף שאחר כך אני יכול להידפק או מהשהו ממנו וסתם יהיו לי דפים חסרי ערך

אם יש איזה טיפים או מהשהו שאתה יכולים להגיד לי שאני ינקות בזה שלא יקרה מצב לא נעים

זה פעם ראשונה שאני מוכר את הרכב ואין לי ממש ניסיון (כשקניתי את הרכב קניתי מחבר ושילמתי מזומן ולא היה לו שום בעיה אם זה..)

תודה לעוזרים

פורסם

אם אני לא טועה אפשר ללכת עם הבנאדם לבנק נותנים לספירה ואתה אומר שיכניסו לחשבון ובטח על הדרך הם בודקים אם מזוייף, תקנו אותי אם אני טועה.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

גם צ'ק בנקאי אפשר ליפול.

כבר היו מקרים של צ'קים בנקאים שזויפו והוספו מספרים.

לא מזמן נחשפה פרשת הונאה די גדולה, בסכומים של מאות אלפי שקלים, של 2 בחורים שניסו לרכוש מכוניות יוקרה מ"אוטו-דיל" ע"י הוספת כמה אפסים על הצ'ק הבנקאי שקנו איתו את הרכב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שלם עם הכסף שלו על ההעברת בעלות בדואר, שם בודקים.

כך אנחנו עשינו, בכל מקרה בסכום של מעל 15 אלף ש"ח לא מומלץ בכלל לקחת מזומן

:-) just smile
  • תוכן חדש...