Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'אסטי - באיזה שמן מנוע להשתמש?

Aviran_n
שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפני שתוקפים אותי פה על המוני השרשורים על הג'אסטי כאן, אז כן, כבר עברתי על החיפוש פה וקראתי והשכלתי רבות מהחיפושים.

הגיע הזמן לעשות טיפול לג'אסטי 1.2 93 שלי, ושמעתי כבר מכמה אנשים שונים על סוגי שמן שונים שבהם עלי להשתמש ברכב.

בספר הרכב קראתי כרגע כי עלי להשתמש בשמן 20/50. בנוסף ממקור אחר נאמר לי שעלי להשתמש בשמן 10/40 ובפעם האחרונה שהוסף שמן ברכב הוסיפו ביכלל שמן 15/40.

מחר כניראה שיוחלף ברכב פילטר שמן ושמן מנוע ולכן רציתי לשאול כאן קודם באיזה שמן עלי להשתמש אחת ולתמיד.

תודה לעוזרים :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בד"כ משתמשים בשמן בעל צמיגות גבוהה קצת במנועים ישנים כדי למנוע נזילות מחריצים או מגומיות,

( וזה גם מגן יותר טוב הוא סמיך יותר לפי דעתי) כדאי לך לנסות 50\20

זה גם מה שאני שם בלאונה שלי,

ושמעתי גם שיש אפשרות לבצע פלאש למערכת אם אחרי ששופכים את השמן הישן , מכניסים שמן דליל יותר ולתת למנוע לעבוד על סרק כמה דקות וזה אמור לסחוב לכלוך. אבל תבדוק את זה אני לא בטוח ב 100 %

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק אם המחלקה הטכנית בסובארו מה הם משתמשים.

ה 10/40 הם לרוב חצי סינטטים ולכן טובים יותר מה 20/50 וה 15/40 אם אין צריכת שמן מוגברת לא נראה לי שיש מניעה מלהשתמש ב 10/40

לדוגמה ברכב שלי פזיו 205 94 בטיפול קודם מילאתי 10/40, עוד 2K יש טיפול עשרת אלפים נוסף ועד עכשיו השמן ירד רק עד החצי במדיד כלומר בכל ה 10K לא היה צורך להוסיף גרם שמן.

לכן לא הגיל, אלה מצב המנוע הוא שקובע.

כמובן שאם בספר (הכוונה לספר טכני מעודכן לשנים שלנו ולא משנות ה 80) כתוב 20/50 וגם בסובארו יגידו 20/50 אז תמלא 20/50

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...