Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכוון לקנות בקרוב מגבר 5 ערוצים כדי להניע 4 רמקולים וסאב (נראה לי שמונו+4 קצת גדול עליי).

בכל מקרה אספתי מידע על כמה מגברים מובילים בתקציב סביר, אבל לא הצלחתי לשים אותם פה כטבלה.

אלו המגברים:

BOSS GT980 RIOT

Soundstream Picasso PCA5.540

KICKER ZX700.5

HIFONICS ZEUS ZXi8006

INFINITY REFERENCE 5350A

MB QUART PAB5400

eclipse XA5000

מכוון שזה המגבר הראשון שאני קונה בטח יש דברים חשובים שמעבר לנתונים שאנשים מנוסים כמוכם יודעים ואני לא :smile:.

אשמח לקבל את חוות דעתכם, איזה מגבר הכי כדאי לקנות?

תודה

פורסם

רמקולים אחוריים:

kfc 6907

קדמיים:

TS-G1346

הקדמיים די חלשים, 25W RMS , נראה לכם שמגבר שיוציא 50W RMS יהרוס אותם?

אין לי עוד סאב, אני מתכוון לקנות אותו יותר מאוחר, סאב מוכן עם תיבה, אני רק מתחיל בתחום כפי שאתם מבינים :)

התקציב כרגע פחות משנה, אני מנסה לבחור בין המגברים שרשמתי כי אני יכול להשיג אותם מארה"ב. אשמח לקבל גם המלצה על סאב עם תיבה שיתאים למערכת, אותו אצטרך לקנות בארץ. ואם כבר, למשתמש מתחיל כמוני, כמה וואט RMS נראה לכם כדאי לי לחפש לסאב?

אני מצרף קובץ אקסל עם הנתונים שהצלחתי להשיג על המגברים הנ"ל.

amps.doc

פורסם

תסביר לי, למה אתה רוצה להגביר את הרמקולים האלה במגברים כאלה?

אתה קונה מגבר שעולה 2500 ש"ח על רמקולים שבקושי עולים 500?!

לדעתי, את התקציב שלך תשקיע ברמקולים קידמיים+סאב, תקנה אחרי זה מגבר 4 ערוצים וזהו.

לדעתי חבל להשקיע במגברים מצויינים ולחבר אליהם רמקולים חלשים, לא איכותיים.

שיהיה לך יום טוב ושבוע טוב.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

רמקולים כאלה על כאלה מגברים = חלום בלהות!

הרמקולים שיש לך מתאפיינים בצליל מתכתי וכואב מאוד לאוזן - כשתגביר אותם, אתה תכריח את עצמך לשבת בתוך הרכב עם חיוך מזוייף על הפרצוף בגלל שאתה תסרב להאמין שה"איכות" שקיוות להשיג בעצם הפכת למתכת טהורה.

המגברים טובים, בייחוד הקיקר, האקליפס וסאונדסטרים, גם הMBQ טוב מאוד.

אני אישית הייתי משווה נתונים בין האקליפס לבין הקיקר.

אבל אתה חייב קודם כל להשקיע ברמקולים טובים יותר ורק אחרי זה להתחיל להבין איך אתה הולך להגביר אותם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא שווה לך להשקיע את זה על מגברים כרגע,

מי משקיע מגבר על רמקולים של 25W?

קנה קומפוננט טוב קדימה ועוד בעודף שישאר לך אתה יכול לקנות מגבר נחמד שיגביר אותו.

VW Polo 1.2 TSI

זה לא הגודל, זה הביצועים! :wink:

פורסם

ובכן חברים העניין הוא כזה, הרמקולים האלו זה מה שיש לי כרגע, קניית המגבר ואחר כך הסאב הם חלק מחשיבה קדימה לתהליך ארוך שבסופו אחליף גם את הרמקולים ואני רוצה לקנות גם HU חדש כזה שאוכל לחבר אליו את האייפוד שלי.

מכוון שאני לא משתמש כבד אני מעדיף לקנות מגבר 5 ערוצים ולא מונו+4 .

ותאמינו או לא את רוב המגברים האלו אני יכול למצוא בארהב ב 250$.

לכן אני עדיין מבקש את התייחסותכם לשאלות, איזה מהם הכי כדאי לקנות? וכמה וואט RMS נראה לכם יספיק לי לסאב?

תודה.

• תוכן חדש...