Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[התייעצות אחרונה] קומפוננט או סאבוופר ?

SeazeR
שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום שוב ,

היום התקנתי במזל טוב את ה Pioneer 4900IB במקום ה 2950 שהיה לי ...

אין מה להגיד , ה 4900 הרבה יותר טוב ונוח .

רק לצורך העניין : יש לי 2 רמקולים 6X9 במגש האחורי של חברת JBL מדגם CS3196 .

אני מעוניין : להתקין סאבוופר + מגבר .

אבל .. מקדימה אין לי רמקולים .

ולמה ? כבר עשיתי בנייה לצד ימין וחיברתי לשם קנווד 150 וואט , אבל רמקול צד שמאל עדיין לא חובר (בגלל הבנייה החסרה) ועד שאבא שלי ימצא זמן , ייצרו עוד 60 הד יוניטים חדשים מדגמים חדשים \ יצמחו לי שערות בתוך המוח

בקיצור , אני צריך ייעוץ , אם אני קונה מגבר (לצורך העניין JBL 74.5 שעליו החלטתי סופית אחרי שפסלתי את ה 60.4) וקונה סאבוופר , שלצורך העניין או ZR OCTNE או ROCKFORD P1 או KICKER C12 (סביר שאת ה ZR OCTANE או הקיקר )

האם יש סיכוי שהסאב ישתלט על הסאונד של ע 6 על 9 האחוריים ? יש לי בעיה קריטית לשים קומפוננט ואני די לחוץ על מערכת כי הסאונד שהיא מפיקה לא לטעמי .. אני מנסה להרגיע את עצמי ולחכות עד שאבא שלי יתקין את הבנייה בצד השני של הדלת אבל אני כל כך חסר סבלנות ..

בקיצור , עם מה אתם ממליצים להתחיל ? סאבוופר \ קומפוננט ?

כמובן שבעתיד יהיה את שניהם , פשוט כרגע התקציב מספיק רק למגבר וסאבוופר , השאלה שלי (שוב) אם הסאבוופר לא ישתלט על העניינים ואם בכלל יהיה סאונד ששווה להשקיע בו 1250 על ה JBL ועוד 700-800 על הסאב (ותעלו קצת למעלה , תלוי בסאב) ?

מבקש תשובות כנות ורציניות , כי מאוד חשוב לי להחליט כבר אם לחכות לבנייה בסבלנות כמה זמן שיידרש או ללכת עכשיו למתקין הקרוב לרכוש את המוצרים ולהתחיל לתת בראש (?)

תודה לעונים !

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אישית לא ממלי לך על סאב במקרה הזה ,

מה שלי קרה ברכב הישן שהיו לי 6X9 ופשוט לא שמעו אותם בגלל הבאסים של הסאב

מאחורה עוד אך שהוא אבל מקדימה בכלל לא

עדיף לך כרגע לקנות קומפוננט קדמי במחיר הזה ...

VW Polo 1.2 TSI

זה לא הגודל, זה הביצועים! :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאיזה סוג הרכב הישן שלך ?

שלי דייהטסו שרייד 92 ואני חושב שכרגע הצדקת את החשש שלי ,

הבעיה היא - שחסר לי באס וקומפוננט לא יתן לי שום באס .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...